HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 9. marraskuuta 2013

kovat muijat

"Vittu mä melkein heitin sen ääliön pihalle!", "Teki mieli vetää sitä naamaan!", "Mä en tollasta kattelis, olisin sanonu sille ihan suorat sanat!"... Paljon puhetta, mutta (onneksi) ei minkäänlaisia tekoja. Tunnetko säkin kovan muijan?

Kovat muijat on niitä, jotka nortti huulessa käryten kommentoivat toisten juttuja koettaen saada itsensä kuulostamaan joltain bad assilta Hulkin ja Charlien enkeleiden välimaastosta. Joku kertoo poikaystävän pelanneen pleikkaria koko vuosipäivän, niin kovilla muijilla on aina jotain sanottavaa, esim "mä olisin jättäny ja piessy tollasen tuhkamunan!!!". Tosiasiassa tyyppi on todennäköisesti ihan perusmuikkeli, jolla on vaan puheet kuin vapaaottelijalla.

Jos baarissa joku ohimennessään tönäisee, niin nämä sankarittaret ovat heti puheidensa mukaan kiduttamaan kyseisen henkilön henkihieveriin tai jos joku ohittaa kassajonossa, kova muija on heti kuiskuttamassa kaverilleen, kuinka ei tollaista peliä katsele ja mieli tekisi potkaista törkeää ohittelijaa nilkkaan. Ja kuitenkin nämä tyytyvät kohtaloonsa ja puheet jäävät puheeksi.

Kaikki miehet ovat kusipäitä, narsisteja ja runkkareita ja kaikki naiset lorttoja, vitun ämmiä ja hulluja lehmiä. Jokaisella ihmisellä on yleensä jotain kovaa muijaa vastaan ja kovalla muijalla on tietenkin kaikkia vastaan jotain. Tosiasiassa kyseinen typykkä kutoo kotona sukkaa ja on ensimmäisenä riitatilanteessa pyytämässä anteeksi - jäljestä päin hän on sanojensa mukaan ollut raivon vallassa ja valmiita ottamaan kaikkia kurkusta kiinni ja nostaman seinälle. Koska hänelle ei vittuilla!

Toisaalta tuollainen sönkötys on aika ärsyttävää ja kertoo aika usein omasta henkisestä tasosta tai vaihtoehtoisesti huonosta itsetunnosta. Tai sitten vaan läppien taso on aika alhainen. Toisaalta se on aika harmiton tapa purkaa kiukkua, kun ei kerran sille toiselle osapuolelle minkäänlaista mielipahaa aiheuta. Mä näen tän vähän myös sellaisena vinksahtaneena huumorina. Esimerkiksi joskus totesin Petjan jotain napistessa, että "kyllä säkin pysyt hiljaa, kun on kuutio soraa päällä!" No, nokkelimmat kaverit varmaan hoksaavat, että en tosissani ole Petjaa hiekkakuopalle menossa hautaamaan tai muutenkaan tekemässä hänelle mitään pahaa. (tämän jälkeen yleensä Petja heittää vastaavanlaisen kommentin, johon totean "ei noin saa sanoo, hyi sua!", jolloin Petja huomauttaa mun aloittaneen. Tämän jälkeen me kikatellaan kuin pikkulapset pahanteossa ja istutaan onnellisesti sohvalla katsoen Rillit Huurussa -sarjaa) Mäkin kuulun tohon nössykkäsakkiin, joka riidellessä on ensimmäinen joka itkee ja usein vain alentuu kohtaloonsa kun siellä kassajonossa ohitellaan tai baarissa tönäistään. Ja silti jutut on kuin olisin vähintään pahamaineinen mafiooso.<3: kova ämmä joka lähteekin tänstä kohtapian juhlimaan isin viiskybäsiä (onnee isi!!<3) ja omia valmistujaisiaan. mä hakkaan ne kaikki
10 kommenttia:

 1. Kova muija vihaa miehiä koska yksikään miespuolinen ei ole tarpeeksi itsetuhoinen lyöttäytyäkseen hänen seuraansa saati seurustelemaan kyseisen lajin kanssa. :D

  VastaaPoista
 2. Mä niin tiedän ton ihmistyypin...

  VastaaPoista
 3. Mä niin myönnän kuuluvani usein tähän ihmisryhmään....

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä kiroilu on aina typerän kuulosta, tulee se sitten miehen tai naisen suusta. Mutta se vaan jotenkin putkahtaa suusta kun oikeen hermostuu. Mua kuitenkin ihmetyttää se, että nuoret naiset on alkanu käyttäytyy väkivaltaisemmin kun ennen. Joko verbaalisesti tai fyysisesti. Olin vähän aikaa sitten yöllä mäkkärin jonossa ja mua vähän tönäistiin ja siksi osuin yhtä tyttöä selkään. No, tämä tyttö kääntyi salamana ympäri (ei noteeranut mitenkään mun pahoittelua ja hymyä), vaan tönäisi mut kovakouraisesti lattialle. Olin niin pyörällä päästäni, etten saattanu uskoa, mitä se tyttö teki. Mä vaan reagoin tietysti yhtä tyhmästi kun se ja ylös noustessani otin sitä takista kiinni ja totesin, että lyön siltä hampaat kurkkuun. Oma käytös tuli täysin yllättäen, ja myöhemmin nolotti.. mutta se oli vaan nopea melko inhimillinen reaktio siihen, että joku tönii sut lattialle.
  Pointti tässä oli se, että jotkut tytöt ei ole pelkästään verbaalisti "äijiä" vaan myös joskus fyysisesti.

  Okei meni vähän aiheen ohi, mutta mietin tässä sitä, että se uhoaminen ei kuitenkaan aina ole pelkkää uhoamista, vaan naiset kokee, että heidänkin pitää nykyään käyttäytyä kun raivopäät jos joku vittuilee tai muuten vaan vituttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin samaa kun luin tämän ensimmäisen kerran, että ehkä kaikki ei ole vaan niitä suuta soittavia huomionkerjääjiä, vaan jotkut ihan oikeasti "vetää turpaan".

   Minä en itse ole yleisesti riidanhaastaja, tai väkivaltainen, mutta minua on kiusattu 8 vuotta koulussa, joka opetti itsepuolustautumaan. Opin siitä, ja lupasin itselleni ettei yksikään ylimielinen kusipää hypi enää minun silmilleni, joten kyllä minä itse vedän kyllä kylmästi turpaan jos tilanne sitä vaatii.

   Poista
  2. En tiiä kehtaako julkisesti sanoa, mutta tälleen anonyymisti: Mun iskä ja äiti on aina, jo pienestä pitäen, kehottanut vetämään kiusaajia turpaan. Ne on aina todenneet, että itseään pitää puolustaa.
   En tiedä kasvattaisinko omaa lastani ihan tommosella ideologialla, kun en usko, että väkivalta mitään lopettaa. Mutta kai se turpaan veto joissain tapauksissa saa kiusaajan herämään ja lopettamaan..

   Poista
 5. vo ei, tunnistin itteni :DDD poikaystäväki ruvennu vittuilee mulle leikkisästi ku rageen jostai, et "joo, vedä niitä turpaan! ;DD"

  VastaaPoista
 6. Tulee heti mieleen jotkut wt-muijat... :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!