HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 25. marraskuuta 2013

päivä miehenä

Silloin tällöin sitä näin naisena tulee mietittyä, miltä tuntuisi olla päivän ajan mies. Mitä silloin tekisi, sanoisi ja puuhastelisi? Miten sinä viettäisit päivän vastakkaisen sukupuolen edustajana?

Mä nyt ehdottomasti käpälöisin sitä kikkeliä, sehän on ihan selvää. Todennäköisesti heiluttelisin helikopterimaisesti ja kuseksisin seisten. Kukapa ei niin tekisi, jos päivän ajan saisi mies olla? Toisaalta en mä usko, että koko päivän jaksaisin olla muna kädessä, että jotain muutakin tekemistä pitäisi keksiä.

Varmaankin kokeilisin miltä tuntuu istua sohvalla ja huudahtaa "tuokko bissen, kohta alkaa aika-ajot". Ja sitten päälle haukkaisin yhdellä puraisulla puoli metriä lenkkimakkaraa, kylmänä. Tulisihan siitä nyt aika miehekäs fiilis. Voisin myös heittää pari hassunhauskaa sovinistista läppää naisisten paikasta, ja käskisin muijien lopettaa sen jatkuvan kitinän, joka peittää formuloidenkin mölyn alleen. Muistuttaisin myös meikkien ja kynttilöiden olevan akkojen kotkotuksia, ja pyörittelisin silmiäni Zalandon mainokselle (sen kylläkin teen jo nyt).

Tämän hupailun jälkeen varmaankin hakeutuisin raavaiden miesten seuraan autotallille tai muuhun äijämäiseen mestaan puhumaan siitä kuuluisasta pillusta. Musta olisi äärettömän mielenkiintoista olla osa kyseistä keskustelua (pettyisin kyllä pahasti, jos miesten autotallipuheet oikeasti olisivatkin sarjaa "siis mikä sitä Markettaa vaivaa, se on ollut tosi vaisu viimeisen rakastelumme jälkeen, osaatsä Tsyge veikata mikä hänen henkisen lukkonsa aiheuttaa?"). Toisaalta tässä tallivierailussa kytisi vaara, että heikko tietämykseni kaikesta tekniikasta ja mekaanisista laitteista paljastuisi, mutta ehkä kiertäisin aiheen palaamalla takaisin tissit-kalja-keskusteluun. Tai sitten siihen Marketan tunnelukkoon.

Toki kävelisin myös kengät jalassa sisällä, tietyin väliajoin tarkistaisin kiveksieni olemassaolon, polttaisin reteesti norttia nojaillen autoon jakoavain taskussa ja heittäisin likaiset työhaalarini pesukoneen päälle olettaen, että kahden tunnin päästä ne jo roikkuvat kuivumassa jonkun muun toimesta. Ja jos mahdollista, hankkisin tämän päivän aikana härskit viikset, sellaiset mursu-tyyliset, joista vaimot miehilleen valittaa. Ihan vaan piruuttani.

39 kommenttia:

 1. Ja tietenkin illalla ajeltaisiin sillä rassatulla autolla ympäri kyliä ja vongattaisiin nuorta pesää!

  VastaaPoista
 2. tai sitten voisi vetää ylleen hameen, topin ja korkkarit sekä meikata, ja sitten lähtis kaupungille katsomaan miten ihmiset reagoisivat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahhahaha aivan mahtava idea :Dddddd

   Poista
  2. Minkähän takia tämä tuntuu olevan pojille mieluinen harrastus? Tuolla esim.on kiltimmästä päästä: http://www.pinterest.com/piercy2323/sexy-crossdresser/

   Pojillakin näyttää olevan aika räväkät tyylit mielessä, jos roolia vaihtaa...

   Poista
 3. Oon kans miettiny (useinki) et mitä kaikkee sitä miehenä tekis. :D Ja ensimmäisenä, niinku sullaki, olis toi kikulin kanssa leikkiminen. Olis niin mahtavaa tuntee seisokki, ei saatana. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä. Ehdottomasti x) Ja myös se kiveksien olemassaolon tarkistaminen ja sovinistiläpänheitto. Ja varmaan soluttautuisin jonkun jätkäporukan sekaan, haluun niin tietää, mitä ne oikein puhuu keskenään >)

   Poista
 4. runkkaisin koko päivän.

  VastaaPoista
 5. Enemmän pitäis saada aikaa kuin vain yks päivä. Sehän menee sen jorman kättelemiseen se eka päivä. :D

  VastaaPoista
 6. JUST!!!
  Heti kun naisen pitää kuvailla miesmäistä käytöstä, yllättäen nainen kuvailee sikamaisen amisjätkän.

  Tässä on syy miksi korkeastikoulutetut fiksut nörttimiehet jäävät ilman naista. Naisten ajatusmaailmassa miehen kuuluu olla epäterveellisiä elämäntapoja noudattava, penkkiurheilija, kaljankittaaja, tupakoitsija, autoja rassaava sovinistisika joka yrittää vokotella teinityttöjä vaikka kotona olisi eukko. Ja "OIKEA MIES ON TYÄM MIÄS!!! EIKÄ MIKÄÄN VITUN TIETOKONEROTTA" joka käyttää töissä haalareita ja heittää ne kotiin tultuaan vaimon pestäviksi.

  Eli siis nörttimiehet eivät ole miehiä ollenkaan.
  Valitettavasti naiset sekoittavat amismaisuuden ja miehekkyyden. :(

  Kirjoitappa joskus kuvitelma siitä että olisit 30v, varakas, akateeminen, hyväpalkkaisessa, miesvaltaisessa työpaikassa työskentelevä liikunnallinen mies joka yrittää saada naista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä päivän olisin mies, mä olisin juurikin kuvailemani amisääliö! :D enhän tekstissä kuvannut miessukupuolta, vaan kerroin millainen mies päivän haluaisin olla. Ja ei, enkä kyllä kovin innoissani viettäisi päivääni kuvailemanasi akateemisesti koulutettuna sinkkumiehenä, mieluummin autotallissa juomassa kaljaa koff-lippis päässä.

   Poista
  2. Hä! kyllä mä ainakin haluan sohvalle möllöttämään tuollaisen akateemisen ja liikunnalisen miehen. Itse ainakin kiertänyt kaukaa amisjätkät. Mutta jos päivän olisin mies, niin heti sitä miettii amisjätkää, koska koulutetut sinkkumiehet käyttäytyisivät liian hyvin.

   Poista
  3. Eli anonyymi myöntää että fiksut akateemiset miehet ovat ämmämäisiä ja ne vaimonhakkaaja-öykkäri-jääkiekko-pirikiikarit-liekkipipo- TYÄMIÄS tyyppiset ÄIJJÄT on niitä jännittäviä.

   Poista
  4. ei ihme ettet saa naista jos puhut noin paljon paskaa

   Poista
  5. Miks sikamaiset äijät aina nimetään amiksiks? Amiskunditko ei voi missään nimessä olla kivoja jätkiä?

   Poista
  6. Tätä minäkin tässä mietin, sillä itse olen amiksessa, ja kyllä ne jotkut jätkät osaa jopa käyttäytyä.

   Poista
  7. no mä näen tän amisjutun niin, että sana "amis" nimenomaan herättää tietynlaisen mielikuvan sellaisesta parikymppisestä juntista. silti mä en koe, että tällä tarkoitettaisiin kaikkien ammattikoululaisten olevan sellaisia.

   Poista
  8. Lusikka soppaan! Jos ajatellaan, että normaalisti olen nainen, niin kyllä määkin sitten miespäivänä haluaisin tehdä kaikkee mahdollisimman vastakohtaista sille, mitä yleensä olen. Ja jos oma elämä on toimistossa istumista jakkupuvussa, niin ei kiinnosta käyttää tuota erityistä päivää siihen, että istuu toimistossa kraka kaulassa :) sama pätee dataamiseen ja liikuntaan, tosin voisin käydä miehenä pumppaamassa vähän rautaa salilla :D En mää ainakaan ajatellu tätä postausta niin, että Jenni haluais rinnalleen just tollasen kasseja kaivelevan auton ja kisakireen rassaajan, ps. mikä koulutus Petjalla on? ;)

   Poista
  9. tota Petja on joku koneenasentajan ja levyseppähitsaajan välimaastosta :D siis metallihommissa on :D en oikein ymmärrä sen työjuttuja tai työnkuvaa, koska mm. sana "diesel-generaattori" ei kerro mulle kovinkaan paljoa :D mut siis me ollaan amispariskunta numero 1 <3

   Poista
  10. No totaa.... Lord Selibacy.
   Naisena jos minun tulisi kertoa mikä on mielestäni miehekäs mies, niin ei se mikään "tietokonerotta" ole. Kyllä se MIES onhan silläkin muna housuissa, mutta ei se minun mielestäni miehekäs ole. Kyllä ainakin itseen iskee rahvasta fyysistä työtä tekevä mies, varsinkin kun itse olen rakennus-alalla, joten tuntisin ehkä hieman itseni suhteen mieheksi kun tulisin kotiin paskassa ja hiessä ja näkisin ukon istuvan puvussa keittön pöydän ääressä kahvia hörppien.
   Tottakai jotkut tykkää, mutta jos ruuhkassa kesällä sattuu pysähtymään asfaltti miekkosten touhuja seuraamaan, niin kyllä se typerän virneen huulille nostaa, eikä joku taka-alalla salkku kädessä hiihtävä toimistorotta xD

   p.s. Minusta on hirveän hauskaa, että joku mies tulee ottamaan kuumaa tänne (aiheesta poiketenkin) että naisilta on väärin ajatella että tosi mies on vaan rahvas mies, kun miettii kuinka kauan itse on saanut kuunnella sitä että nainen on nainen vain silloin, kun sillä on pitkä tukka, iso perse ja tissit sun muuta stereotypista paskaa. :D

   Poista
  11. Komppaan anoa 0:30. Selibaatti on joka käänteessä ulisemassa kun "huorulit ei kiinnostu akateemisista miehistä," ihan järkyttävää peppukipeyttä ja naisvihaa havaittavissa. Luuletko oikeesti että kukaan nainen kiinnostuu miehestä, jolla on tommonen asenne? :D

   Onko ihme, että tämmöinen stereotyyppinen amispetteri saa naista, kun semmosen asenne on "minä olen äijjä ja kaikki haluaa minulle antaa pillua"? Kyllä se on se itsevarmuus joka naisia luokseen kerää. Ja nyt puhutaan lähinnä yhdenillanjutuista. Jos lähestyt naista asenteella "ei tuo huoruli kuitenkaan mulle anna" niin voi kuule, kyllä se asenne kuultaa susta läpi.

   Toki on erilaisia mieltymyksiä, mutta itse haluaisin rinnalleni miehen, joka osaa käyttäytyä ja joka arvostaa minua. Oli se sitten akateemisesti koulutettu tahi ammattikoulusta valmistunut. Sillä ei ole mitää väliä niin kauan kun mies ei kutsu naisia huoruleiksi eikä ryve tuollaisessa naurettavassa itsesäälissä :)

   Ja kyllä, jos olisin päivän mies, olisin juurikin junttimainen amispetteri. Tämä ei tarkoita sitä, että kyseisen stereotypian edustajat olisivat unelmamiehiäni. Mä en vaan koskaan ole ajanut pillurallia, raapinut kassejani julkisilla paikoilla, puhunut naisista alentavaan sävyyn ja runkannut pippelilläni.

   Poista
  12. Jos olisin yhden päivän mies, käyttäytyisin just niin idioottimaisesti kun ikinä osaisin ja tekisin kaikkea täysin pelleä ja naurettavaa ehkä nimenomaan siksi, että huomenna mulla olis taas pillu eikä kukaan löytäis sitä assholekusipäätä mistään, joten enpähän sais turpaanikaan.

   Poista
  13. Ano 14:37, oon niin samaa mieltä sun kanssa tosta p.s.-kohdasta. Niin monesti on tullu törmättyä sellasin miehiin, jotka on jotain suurinpiirtein äidin helmoissa asuvia datisheeboja, ja sit ne valittaa, että miks he eivät saa jotain pornotähteä muistuttavaa naista. Ja joo aika yleistys oli nyt tämä, tiedän ettei kaikki miehet noin ajattele, mutta monesti tuntuu et miehet ettii jotain sellasta joka on ns. omaa tasoa aika paljon korkeammalla. :)

   Poista
  14. "Tottakai jotkut tykkää, mutta jos ruuhkassa kesällä sattuu pysähtymään asfaltti miekkosten touhuja seuraamaan, niin kyllä se typerän virneen huulille nostaa, eikä joku taka-alalla salkku kädessä hiihtävä toimistorotta xD"

   Amen to that!

   Poista
 7. Mie oon haaveillu, että jos saisin päivän ajan olla mies, niin ensimmäisenä kusisin nimeni hankeen :D ..Naisena ollessa se ei niin helposti onnistukkaan (tai no mistä minä tiijän, kun en oo ikinä kokellukkaan :D)

  VastaaPoista
 8. olitko lauantaina iisopissa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D vitsit olisin halunnu sanoo moi mutten ollu ihan varma et ootko se sä! olit tosi tosi hoikka! :) turhaan höpiset täällä olemattomista jenkkakahvoista :D
   etkä ollu ees mikään känniääliö tai mitään :) toivottavasti mä en vaikuttanu urpolta ku tuijotin sua miettiessäni että ootkohan se sä :D

   Poista
 9. Mä en ainakaan haluaisi käyttäytyä kuin stereotyyppinen junttimies jos olisin päivän ajan mies. D:

  VastaaPoista
 10. Ois siistii ajella partaa, jos olisin mies yhden päivän :D

  VastaaPoista
 11. Aiheesta poiketen,
  mitä kirjotit yo-kirjotuksissa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai niinku aineita vai arvosanoja? :D no siis kirjoitin äikästä M:n (toinen osuus kusi saatana!!111), enkun ja ruotsin (varmaan b:t....?), terveystiedon (en muista :D), psykan (en muista:D) ja öööööö.... hmm. olikohan siinä kaikki.... en voi tarkistaa ku en tiiä missä mun tokari on! :(

   Poista
 12. miks kaikki tulee ulisemaan tänne saakeli taas. Postauksen ideana oli minun mielestä se mitä jenni tekisi jos saisi olla päivän ajan mies. Jokasella on omat asenteet ja mielipiteet JA KUKAAN IHMINEN ei varamaan tekisi täysin samoja asioita. Onko se väärin jos joku haluaa kokeilla jotain mitä ei ikinä normaalisti pääsisi kokeilemaan. Ärsyttää nää joka postauksessa kitisevät ääliöt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sinä se vasta kitisevä ääliö olet!

   Poista
 13. Voi hyvä ihme! Mä hajosin ihan totaalisesti tähän artikkeliin, on sulla näkemystä :D :D :D :D. Ainut kritiikki tulee siitä, että facebook ei anna jakaa tätä linkkiä :D

  VastaaPoista
 14. Mä runkkaisin, kusisin ja tekisin helikopterin. En välttist kyllä tossa järjestyksessä.
  Sit mä varmaan puleeraisin ittestestäni oikeen superkuuman kollin. Ja sit mä itkisin et "wää haluun olla taas tyttö!"
  Ja mitä me miehen kanssa ollaan tästä puhuttu niin luultavasti teloisin itteni lapsettomaksi ekan vrk:n aikana. :D

  VastaaPoista
 15. Voi hyvä ihme! Mä hajosin ihan totaalisesti tähän artikkeliin, on sulla näkemystä :D :D :D :D. Ainut kritiikki tulee siitä, että facebook ei anna jakaa tätä linkkiä :D

  VastaaPoista
 16. Itse voisin todeta toimivani täysin stereotyyppisen miehen tapaan, eli juurikin runkkailisin ja joisin bissee, ajelisin kylällä huudellen törkeyksiä ja ehdottomasti eniten kuuntelisin muiden miesten keskusteluja. Koska kyllähän jokainen nainen nyt ihan oikeasti haluaisi tietää mitä ne miehet keskenään praattaa.

  Sitten taas millainen mies on seksikäs, niin kyllä se vain niin on, että raksamiehet paskasissa työvaatteissaan vain huokuu sitä hikeä ja miehekkyyttä. Toisaalta mies hyvin istuvassa puvussa saa kyllä sukat pyörimään varsin villisti jaloissa. Jos joku sanoo, ettei mies puvussa ja ilman överi-lihaksia voi näyttää äärimmäisen hyvältä niin vasta-argumenttina kaksi sanaa: Tom Hiddleston. Ja jos et tietä kuka tämä jumalainen mies on niin SHAME ON YOU! pikkuisena vinkkinä, Loki <3

  btw. tämä olikin ensimmäinen kommenttini, kiitoksia Jenni loistavasta blogista! Aivan liian monesta tekstistä tunnistaa itsensä, eikä välttämättä niin mairittelevassa mielessä... :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!