HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Rakkaus ei ole...

Rakkaus on sitä kun sössönsöö ja lässynlää -kliseet alkaa pikkuhiljaa tympiä. Käännetään homma päälleen; mitä rakkaus ei ole?

Rakkaus ei ole korulaiseita ilman niitä tukevia tekoja.
"Rakastan sua" on aika köyhä lohtu, jos kumppanin aivotoiminta on samaa sarjaa Nokian kumpparin kanssa ja käytös lähentelee luonnevikaisen poliisikoiran käytöstä. Jos kämppä muistuttaa sotatannerta, jääkaappiin ei ilmesty koskaan mitään muuta kuin yhden henkilön toimesta, yhdessäolo muistuttaa kahden humalaisen puukkojunkkarin kanssakäymistä ja kumppania kunnioitetaan yhtä paljon kuin Molokin sisältöä, niin ei siinä paljoa lässynlää auta.

Rakkaus ei ole vain lahjoja ja yllätyksiä.
Meinaan niitä koruja ja hajuvesiä voi ostaa toiselle ihan vaan pelkkä pillu mielessä. Ihan vaan vinkkinä.

Rakkaus ei ole mustasukkaisuutta ja alistamista.
Se on omistushaluisuutta sekoitettuna hulluuteen, eikä mitään tosirakkautta. "Se rakastaa mua varmaan sikana, kun ei päästä mua esim. töihin, koska siellä voi olla vastakkaista sukupuolta!" ...jepjep. Juokse vielä kun voit.

Rakkaus ei ole perinteisten sukupuoliroolien ja parisuhdemallien noudattamista.
Vaikka sä asuisit varsinaisen unelmavävymateriaalia olevan herrasmiehen kanssa, joka on päällisin puolin täydellinen, se ei tarkoita suurta rakkautta. Vaikka olisitte muiden silmissä unelmapari ja rivitalonpätkän ovella louskuttaisi kultainennoutaja  ja ovessa lukee "Tervetuloa Meille!", se voi silti olla pelkkää kämppäkaveruutta tai järkiliitto, mutta ei satavarmuudella rakkautta.

Rakkaus ei ole yhteistä materiaa.
On se joo ihanaa ostaa jonkun jampan kanssa yhteinen ruokapöytä kahden viikon pikarakastumisen jälkeen, mutta ei se rakkautta syvennä. Se oikeastaan vaan hankaloittaa tulevaa eroa.

Rakkaus ei ole jokaisen ihmisen elämän pääasia.
Joku arvostaa enemmän uraansa kuin parisuhde-elämää, joku taas harrastaa intohimoisesti jättäen seurustelut sivuun, kolmas viettää mieluummin elämänsä mieluummin keskenään - ja usko pois, voi olla täysin onnellinen. Kaikki sinkut ei kulje baareissa silmät mollollaan etsimättä sopivaa uhria lastensa isäksi ja seuraksi alttarille. Varsinkin jos toinen ei edes sitä äijää tai vaimoketta ole etsimässä, "voi että löytäisitpä säkin rakkauden... ei hätää, kyl sä jonkun vielä löydät!" on ulkopuolisten ihmisten ja vannoutuneiden parisuhdeihmisten rasittavaa lässytystä rankimmasta päästä.

Rakkaus ei ole Crocsipari eteisessä, vaan niiden omistajat elämässä heille sopivaa elämää yhdessä.

Hyvää vuosipäivää Petjusgel! <3

6 kommenttia:

 1. Hyvää vuosipäivää teille! :]

  Mietin tässä just mun rakkautta ja "parisuhdetta"... Miten tää postaus osaskin just osua tähän iltaan?

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana postaus ja söpö kuva. Hyvää vuosipäivää! :3

  VastaaPoista
 3. "Rakkaus ei ole jokaisen ihmisen elämän pääasia."

  Tämä. Saan kuulla sitä "kyllä sääkin löydät sen oikean"-skeidaa aina kun kerron olevani sinkku. Entä jos en löydä? Entä jos en edes halua? Mitä vikaa sinkkuelämässä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä! "Älä huoli, kyllä me löydetään sullekin joku kiva!" Voi kiitos, minä kun luulin että kakskymppisenä kaikki toivo on menetetty.

   Poista
 4. "Rakkaus ei ole korulaiseita ilman niitä tukevia tekoja." - tämä! Siis olen kuullut ja sivusta seurannut niin uskomattomia on-off-suhteita, joissa alkoholi, huumeet, valheet, narsismi, itsekkyys, toisen alistaminen ja toisen huomioimattomuus, ovat arkipäivää. Nämä asiat ajavat suhteen väliaikaiseen eroon, mutta takas palataan, koska "se silti rakastaa mua".
  Minua on loukattu, petetty, jätetty, mutta kaksi vuotta sitten oikea Rakkaus tuli elämääni ja näytti, mitä rakkaus todellisuudessa on. Se on nimenomaan TEKOJA, jotka pitävät sisällään uhrauksia, ystävyyttä, luottamusta, toisen auttamista, arvostamista, suhteen vaalimista ja vaikeuksien voittamista.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!