HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

nainen - suomi -joulusanakirja miehille

Koska joulu ei ole enää edes ovella, vaan salakavalasti valunut ovenraosta eteisen puolelle, on ehdottomasti viimeinen hetki tälle postaukselle. Miehet, tää on omistettu teille. Tämän postauksen ansiosta jouluhysteerikkoämmien kumppaneilla on paljon, paljon helpompaa.

"Jaaha, kukahan on syönyt kaikki konvehdit?" = "SINÄ SÖIT NE SAATANAN SIKA! Mitä mä nyt mätän menkkarageruuaksi!?"

"Minä se vaan raadan, mutta istu sinä vaan toki sohvalla, nää laatikot valmistuu aivan itsestään". = "Kuorimaveitsi tanaan ja lanttu käteen, NYT."

"Että tällainen kuusi tällä kertaa. Vähän on toispuoleinen, mutta eeei se mitään...." = "Jos tossa ei 24 tunnin sisällä jökötä jenkkityylinen ja kaksmetrinen jylhä kuusipuu, huomauttelen tuon risun epäsymmetrisyydestä vielä vuosien päästäkin."

"Mitähän se pukki mulle mahtaa tuoda tänä vuonna....?" = "Sen on parasta olla jotain muuta kuin porakone tai vasara. Muisteleppas apina sitä kosmetiikkaesitettä jonka piilotin työhousujesi taskuun."

 "Aikas hyvää on kyllä tää rosolli!" = "Eikös tämä olekin parempaa, kuin äitimuorisi versio, eikö?!"

"Oleppas nyt kulta varovainen niiden jouluvalojen kanssa." = "Viime vuoden tälli meinaan jätti jälkensä... urpo..."

"Eikös olisikin ihanaa mennä oikein joulukirkkoon?" = "Sinä juntti laitat sen kauluspaidan päälle ja mehän muuten mennään sinne kirkkoon, niin kuin muutkin kunnialliset ihmiset."

"Onkos tää kinkku vähän liian suolainen?" = "Jos vastaat myöntävästi, saat asua kinkun kanssa loppiaiseen asti takapihalla."

"MINÄ NIIN KAIKKENI TEIN IHANAN JOULUN TAKIA!" = "Ostin Saarioisten valmislaatikot, laitoin kakarat imuroimaan ja joululahjojen sijaan ostin itselleni turkiksen, MUTTA MINÄ KAIKKENI TEIN SILTI!"

"Voi kauhee näitä joulukiloja!" = "Sano, että puhun ihan höpönlöpöjä ja syötä mulle vielä vähän lisää sitä suklaata."

"Kyllä se Joulupukki taitaa suakin kulta muistaa jollain kivalla..." = "Voi parkaa, sä luulet saavasi jotain oikeasti kivaa, mutta sinä saat paketin sukkia ja kalsarit."

"Mikäs paketista paljastuukaan... mikä vit... ruuvimeisseli? KIVA." = "Seksiä saat tämän emämokan jälkeen ehkä helmikuun puolella."


"Sinä sitten laitoit ne jouluvalot siihen?" = "Sinähän otat ne jouluvalot siitä pois ja siirrät kymmenen senttiä vasemmalle."


13 kommenttia:

 1. Jouluvalot kruunasi lopussa :-D Voin kuvitella meidän mamman äkäilemässä tollein. Onneks miakkosen kaa ei kotona oo jouluhössötyksii !

  VastaaPoista
 2. "Sano, että puhun ihan höpönlöpöjä ja syötä mulle vielä vähän lisää sitä suklaata."
  :----D

  VastaaPoista
 3. Nyt jäi huono maku suuhun ilkeydestä ja pomottelusta vaikka kuinka olisi huumoria ja "tavallista meidän välillä":( Usein se jää kuitenkin kalvamaan kun kuulee herjoja ja herjojen laatukin tuppaa aina vain pahenee ja pahenee. Itse olin ennen tuollainen moottoriturpa ja nyt kaduttaa, plus kuullut herjat itsestä painaa mielessä pahasti.

  Maailmanrauhaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei meillä ny tollasta ookaan härregyyd :D

   Poista
 4. "Onkos tää kinkku vähän liian suolainen?" = "Jos vastaat myöntävästi, saat asua kinkun kanssa loppiaiseen asti takapihalla."
  En tajunnut miksei saa myöntävästi vastata
  T. mies...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No koska vaimo kultasi on rakkaudella sinulle kinkun paistanut ja jos meet sanomaan sitä liian suolaseks niin se on naisen mielestä sama kun sanoisit että kinkku on täyttä paskaa ja hän on täysin kelvoton kokki

   Poista
  2. vaikka harvemminpa kukaan sille kinkun suolaisuudelle mitään mahtaa, nehän vaan paistetaan uunissa ja that's it. ei siihen mitään suolaa mennä itse kaatelemaan.

   Poista
  3. itse asiassa, me suolataan meijän perheessä kinkku itse :)

   Poista
 5. "Onkos tää kinkku vähän liian suolainen?" = "Jos vastaat myöntävästi, saat asua kinkun kanssa loppiaiseen asti takapihalla."
  Tässä kohassa meni kaakaot näppikselle :D

  VastaaPoista
 6. Ensimmäinen kuulostaa jotenkin tutulta, sit kysytää että haluanko syyä konvehteja ja vastaan et en viellä. Siitä vartti ja ne on jotenki hassusti hävinny parempii suihi... -.-' Ja tästä asiasta kun kysyy et kukakohan ne on mussuttanu ni vastaus on: en tiiä, ite en syöny ku viis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voispa tästä kommentista tykätä... Niiin tuttua :D

   Poista
 7. Ai jumaliste Jenni oot ihana! Ihan kun meidän äiti...:D:D

  VastaaPoista
 8. :DDD

  Mul ois postausehdotus: mainokset vs. Todellisuus tmv :) toivottavasti et oo viel tehny:D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!