HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 14. joulukuuta 2013

suhdesotkuilla otsikoihin

Mua kiinnostaa äärettömän paljon, miksi joidenkin - varsinkin julkisuuden henkilöiden - on pakollinen taipumus setviä suhteitaan lehdissä tai sosiaalisessa mediassa. Joo, saahan sillä huomiota, mutta kukkuluuruu hei! Johonkin se raja pitäis vetää!

Viime aikoina on ollut yllättävän paljon näitä tapauksia, jossa ihan avoimesti ja omasta vapaasta tahdosta päivitetään iltapäivälehdille suhteen alamäet ja Facebookissa erotaan etukäteen kumppanille kertomatta. Pokalla tilitetään eroaikeet, suhdesotkut ja intiimeimmätkin asiat. Yksityisyys, oma elämä, kahden väliset asiat, nevöhööd?

Musta on ihan ok lukea isompia uutisia, tyyliin avioerot, häät ja vauvat. Sehän on selvää, että jos julkkis on, niin tuollaiset asiat on melkeinpä pakko lehdistölle raportoida - ennen kuin lehdistö itse asiat onkii tietoonsa salakavalin toimittajain keinoin. Mutta kun mennään siihen, että itse tuosta noin vain lääsätään Facessa tai lehden sivuilla mites sitä kumppania seksuaalisesti miellytetään ja minkäs takia riideltiin toissaviikolla ja mikäs parisuhteen tilanne on juuri tällä hetkellä, niin mennään aika lailla jonkun rajan ylitse.

Ja tämän jälkeenhän petetty/suututettu/muserrettu/ihan mikä vaan traaginen sana tähän puoliso kertoo oman kantansa asiaan. Muut ihmiset juttelee aamukahvilla, toiset taas lehtien välityksellä. "MAURITZIO PETTI MINUA LATINONAISEN KANSSA" - "JULIANNA ENSIN HAUKKUI KALUNI PIENEKSI" - "SITÄ ENNEN SINÄ, MAURITZIO, KÄYTTÄYDYIT TÖKERÖSTI JOULUPÖYDÄSSÄ"... Jospa setvisitte noi asiat siellä keittiönpöydän ääressä, jooko?

Mä varmaan hyppäisin siihen kuuluisaan satama-altaaseen, jos kumppani olisi vaikkapa iskelmätähti tai urheilija, joka innoissaan - mulle sanaakaan sanomatta - kertoisi somessa, että kuinkas kivaa oli exän kanssa ja kuinkas hullu se Jenni oikein onkaan kotioloissa. Tai että ero on mielessä ja uusi kierroksessa. HALOO! Onko siellä korvien välissä muuta kuin vieno talvinen tuulenvire?

Ja kun tää ihme tapa tuoda intiimeimmätkin asiat esille leviää ihan perustallaajiinkin. Kyllä mua vähän pistää kulmia koholle, kun joku 3000 ystävän kesken jakaa naamakirjassa avio-ongelmansa, kriisinsä ja seksielämänsä kohokohdat highlighteineen. Kultapieni, kun ketään ei kiinnosta, että sulla ja Mairella vähän tökkii toi yhteiselämä, tai että Stegu ei tykkää anaalitapista.


Mä oon painttimestari!!!


14 kommenttia:

 1. Hienosti kirjoitettu. Entinen paras ystäväni, Marianne Kallio antaa myös ''''''totuudenmukaisia''''''' lausuntoja aina miessotkuistaan lehdistölle. Suurin osa niistäkin on täyttä valetta, mitä tähän asti ollut. :D Ja nimenomaan sitä toisen mustamaalaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä tollaisestakin hyötyy? ittelleen paskaa niskaan.

   Poista
 2. "Vaimo ei anna enää!" XD en kestä

  VastaaPoista
 3. Siis toi lööppikansi on jo taidetta. :DDD

  VastaaPoista
 4. Hyvä esimerkki tuosta somessa jakamisesta on Saana Uimonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo,huh, turha ihminen, ei tartte ees mainita sitä ""julkkista"" tähän..?

   Poista
 5. Loistava kirjotus!!:D Mä vihaan yli kaiken näitä maailman turhimpia julkkiksia mm. mariannet ja mitä nää nyt on maatilan lehmät. IHAN sama. Surullista miten jonkun random tyypin ihmissuhdesotkut ylittää nykyään uutiskynnyksen :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. :D olen myös hyvin ylpeä teoksestani! Tähän harva jätkä pystyy!

   Poista
 7. mikähä oli joku otsikko minkä sivusilmällä näin, meni jotenki ''Leevi Lörppäsuu:''Olen harkinnut eroa'''' . Ai vittu mite kiintoisaa :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tapsa, kun päätit mennä twitteriin...

  Mut joo, mua on ihmetyttänyt tänä syksynä mies julkkisten avautuminen alkoholismista. Tuntui, että parin kuukauden aikana moni tuli kertomaan jossain tv-ohjelmassa, kuinka he ovat olleet alkoholisteja ja kuinka lopettivat juomisen kokonaan. Ei siinä silleen mitään vikaa ole, mutta tuntuu, että ne ovat vaan julkisuustempauksia.

  VastaaPoista
 9. ahaa tässähän tää: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013121417834072_vi.shtml

  t. ano 0.45

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!