HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

villit mammapalstat

Mä rakastan mammapalstoja ja äideille suunnattuja sivustoja, joissa aggressiiviset ja vihamieliset, mutta kuitenkin lähes täydellisyyttä hipovat äidit jakavat neuvoja (=harrastavat kevyttä kunnianloukkausta vittuilun siivittämänä) toisille äideille, korostaen samalla kuinka saatanan hyviä ihmisiä he itse ovat! Sitten vähän itketään, uhkaillaan, huoritellaan ja takerrutaan joka saatanan pikkuasiaan ja pilataan sitten vielä oman päivän lisäksi toistenkin päivät.

Miksikö mä rakastan sellaista sekasortoa ja liukuhihnamaista mielensäpahoittamista? Jaa-a. Onhan se toisaalta surullista, että aikuiset ihmiset, ÄIDIT, vetää kilarit toisten rintaruokinnasta tai siitä, kuka tekee soseensa  itse ja kuka ei. Tai siitä, että kukas menikään nyt antamaan pikkupiltille lusikallisen jäätelöä, eikö yhtään kolkuta omaatuntoa?! Mutta toisaalta... onhan se ihan helvetin viihdyttävää.

Se pikkuasioihin takertuminen on varmaan kaikkein herkullisin ja koukuttavin juttu äiskäryhmissä. Joku sivulauseessa mainitsee, että "tänään kun vietettiin sisäpäivää, niin....", niin on helvetti irti, KOSKA ME AINAKIN OLTIIN SEITSEMÄN KERTAA ULKONA TÄNÄÄN! Ja sen jälkeen kestovaippailtiin, imetettiin omat ja naapurin lapset, soseutettiin omassa maassa oman sian paskalla kasvatetut säilöntäaineettomat porkkanat ja paheksuttiin ystävätärtä, joka on vuoden aikana käynyt kaksi kertaa olusella!

Ollaan niin parasta äitiä että! Ja silti haukutaan tuntemattomat äiti-ihmiset sanoja säästelemättä kuin jotkut raadonnälkäiset korppikotkat. Että on se helvetin kiva, miten täydellinen perhe teillä on, mutta käytöstavat, ne on kyllä retuperällä. Mutta toisaalta, mitäs niistä, onhan äitiysopas luettu kannesta kanteen ja vaunutkin ensiluokkaa, vauvalla virikkeitä ja hellan nupit irroitettu!

Vaikka kuinka asiallisen kysymyksen joku heittäisi ilmoille, niin vartissa ollaan ilmiriidassa ja huostaanottamassa joka toista lasta. "Minä en ainakaan hyväksyisi...", "MEIDÄN PERHEESSÄ EI...", "Millainen äiti...". Miksikäs sitä annettaisiin jokaisen hoitaa lapsiaan itselle parhaalla tavalla, kun voi toki haukkumasanojen siivittämänä "jakaa" omia "neuvojaan" ja uhkailla lasu-ilmoituksella.

Meillä ainakin ihan itse soseutetaan ruuat!

9 kommenttia:

 1. :DDDDDDDDDDDDDDD ihan loistava!

  VastaaPoista
 2. äitylit-ryhmä facebookissa :D

  VastaaPoista
 3. Toisaalta varmaan samankaltaista vittuilua ja päänaukomista löytyy aika paljon kaikilta avoimilta keskustelupalstoilta. Toisissa se ehkä vaan tehdään nimenomaan provotakseen, mammafoorumeilla ehkä lievittääkseen omaa turhautumista.

  VastaaPoista
 4. Tuttua. Meininki on pitkälti seuraavanlainen: http://www.feissarimokat.com/2013/06/mun-lapsi-on-sairaampi-kuin-sun-lapsi/

  VastaaPoista
 5. Siis nauroin kuollakseni ensin jennin tekstille ja sitten menin vielä lukemaan ton johannan feissarimokat linkin, aivan loistavaa :D

  VastaaPoista
 6. Onneksi, voi onneksi on myös erittäin täyspäinen ja pitkälti vierailta suljettu vauva.info.<3 Oon sitä kautta saanut ihan oikeita ystäviä, kullanarvoisia neuvoja ja fiksua keskusteluseuraa myös silloin, kun ainoa ihmiskontakti arkipäivisin oli 4-kuinen vauva.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!