HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 25. tammikuuta 2014

Kädetön ei-niin-tekniikan-ihmelapsi huutelee apua!

Ny mä oon törkee muija ja käytän hyväkseni blogiani ja sen runsasta lukijakuntaa... Mutta mulla on pulma, johon en löydä apua googlettelemalla tai muillakaan erilaisilla keinoilla. Eli siis Instagrammini on alkanut vittuilemaan minulle aika raa'alla kädellä: en pysty tykkäämään, kommentoimaan tai seuraamaan mitään/ketään. Olen kokeillut niin puhelimella kuin iPadillanikin, päivittänyt molempia vehkeitä ja yrittänyt löytää muita joilla on sama ongelma - tuloksetta. Olen myös poistanut ja ladannut uudelleen Instagrammin laitteilleni, ja sama paska senku vaan jatkuu. Ottaa päähän aika pirusti! Osaako kukaan auttaa?


Kiitos. <3

3 kommenttia:

  1. Mulla oli ihan sama ongelma, ja ärsytti ihan suunnattomasti. Kokeilin poistaa blogin osoitteen sieltä tietokentästä ja se auttoi heti :)

    VastaaPoista
  2. Heyni sää pelastit mun päivän!!!!<3

    VastaaPoista
  3. Ton kanssa on ollut muillakin ongelmia, homma poistuu kun otat blogin osoitteen pois kuten saitkin jo tietää :)

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!