HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 24. tammikuuta 2014

postilaatikon helmi

Erästä naistenlehteä kevyesti parodioivat postaukseni ovat olleet kovin suosittuja, siksipä siis jatkoa on luvassa. Tämän kuun numerossa perehdytään niin kauneudenhoitoon, kuin miehiin, liikuntaan ja hiukan siihen seksiinkin!

Kuinka meikata itsensä aamulla ennen miehen heräämistä?
Koska miehet ovat kansakuntamme kantava voima, on suorastaan suositeltavaa ja (omaa ja Hänen) itsetuntoa kohottavaa, kun ihan kevyesti ehostaa kasvojaan aamulla ennen kuin kulta herää. Alfauros varmasti ilahtuu, eikä osaa edes kuvitella sinun näyttävän tavalliselta naiselta, jolla on sekaiho ja mustat silmänaluset! Näin pääsette ehkä harrastamaan myös mukavaa aamulempeä peiton alla!

Ensin tulee hiipiä miehen vierestä pois herättämättä häntä. Kello 3-4 on hyvä aika, silloin murusi on todennäköisesti vielä syvässä unessa, eikä huomaa livahtamistasi.

1. Kaada noin puoli putelia meikkivoidetta kädellesi ja hiero se naamaasi. Töpötä myös aurinkopuuteria pitkin kasvojasi antaaksesi ruskettuneen vaikutelman.
2. Kiinnitä irtoripset (timantilliset/glitterkoristeiset)
3. Laita seksyä huulipunaa.
4. Rajaa silmäsi kissamaisiksi paksuin mustin vedoin.
5. Hyppää sänkyyn takaisin ja esitä kultsusi herätessä olleesi siinä koko ajan - ja näyttäväsi aina yhtä hehkeältä.
/Toim. huom. älä missään nimessä nukahda ehostuksesi jälkeen, sillä unissaan pyöriminen sotkee meikin. Ole siis hiljaa paikoillasi ja tuijota kattoa, kunnes honey ja hänen dingelidong heräävät.

Superfoodista puhtia arkeen ja petiin!
Tässä numerossa kokkaammekin jotain hyvinkin helppoa ja edullista, mutta todella vitamiinirikasta arkiruokaa, josta saakin energiaa niin vapaa-aikaan, arjen pyörittämiseen, lapsien hoitoon, uran luomiseen ja miehen miellyttämiseen. Seuraavan aterian ainesosat löytyvät varmasti jokaisen itseään - ja varsinkin kultaansa - kunnioittavan naisen kaapista.

Mustikka-Maca-jauhe-Hamppuproteiini-Gojimarjakiusaus kahdelle hengelle:

Tarvitset:
1 dl Maca-jauhetta
1 dl Mustikoita
2 dl Goji-marjoja
3 rkl Hamppuproteiinia
3 kpl vapaan kanan virikehäkkimunia (mikäli mahdollista, käytä sellaisia munia, joiden kanat ovat mm. pelanneet muistipeliä ja askarrelleet paperimassasta koristeita. Muutkin virikemallimunat voivat sopia kiusaukseen.)
5 dl iloisen lehmän maitoa

Sekoita ainekset keskenään sähkövatkaimella ja kaada omalla tuskanhiellä voideltuun vuokaan, samalla kun tunnet itsesi arvottomaksi. Paista 175 asteessa 45 minuuttia, ja superherkku on valmis! Nauttikaa kohtuudella, ettei superfoodilla hyrräävät hormonit aiheuta pedin puolella revähdyksiä ja venähdyksiä!

Kuukauden jumppa!
Tällä jumpalla notkistut silmissä - ja kuumismurmelisi osaa sille antaa arvoa! ;)

Löysät lanteet: Seiso suorassa, nosta kädet ylös ja ala vatkaamaan ja pyörittämään pyllyäsi, kuin olisit tehosekoittimessa. Jatka kunnes olet hikinen.

Kontaten paras: Seiso  hyvässä perusasennossa, tissit vähän ulompana ja selkä notkolla. Heittäydy kontillesi lattialle, ja heilauta hiuksia. Toista tarvittaessa.

Seinäketkutus: Seiso luontevassa asennossa, lähellä seinää (myös tolppa tai tanko käy). Laita Britney Spears soimaan ja heittäydy villin tanssin lumoihin seinää hinkaten. Lopeta, kun koko Oops, I did it again -albumi on kuunneltu läpi.

Muista myös geish... kahvakuulan merkitys, kun treenaat rakastelulihaksiasi!!!... ja jottei kyllästyttäisi samaan konseptiin, huomenna luvassa onkin päinvastainen postaus tästä! Itsenäiset miestenvihaaja-uranaiset -lehden uusinta numeroa siis odotellessa ;).

7 kommenttia:

 1. "5 dl iloisen lehmän maitoa" luoja repesin :D

  VastaaPoista
 2. "Kontaten paras: Seiso hyvässä perusasennossa, tissit vähän ulompana ja selkä notkolla. Heittäydy kontillesi lattialle, ja heilauta hiuksia. Toista tarvittaessa."

  xD

  VastaaPoista
 3. ahahaa nää on sun blogin parasta antia! :DD

  VastaaPoista
 4. "kaada omalla tuskanhiellä voideltuun vuokaan, samalla kun tunnet itsesi arvottomaksi"
  :DDD nää on niin huippuja. mutta todella surullista että nämä miehenmiellyttämislehdet on viälä aika suosittuja:--(

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!