HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 20. helmikuuta 2014

Vauvat Facessa

Joo, mä tiedän, alkaa oleen nää päivityspostaukset aika kulunut juttu. Mutta mä sain äsken lenkillä kauheen inspiksen ja sormet alkoi syyhytä siihen malliin, että pakko on päästä kirjoittelemaan statuksia vauvan roolissa. Jos nämä tilapäivityspostaukset raastaa hermoja, niin voipi jättää lukematta. Nyt siis siirrytään vauvojen maailmaan!

Görän-Björn Born: Min mamma-kulta. Jos sä et tilaa mulle sitä Me&I:n uusinta vk-haalaria, ni voipi olla, että joku pulauttaa sun kaninkarvavillapontsolle mainion annoksen äidinmaitoa.

Tsyge Peipi: Viikonloppu edes, luvassa vähä tissii, huikkaa tuttipullost, pari italianpata-Pilttii ja housuun paskomist. Tää o elämää!

Molla-Lotta Piltti: Täytyy sanoa, että petyin pahasti tämän päivän lounaaseen. Perunasose-Bona ei vastannut täysin odotuksiani ja muutenkin kattaus oli hyvinkin arkinen. Kokki-tarjoilijan (isän) ammattitaitokaan ei ollut täysin kohdallaan, kun sain juodakseni himpun verran liian viileää vettä. No, tein mielipiteeni hyvin selväksi, ja loihdin varsin kantaa ottavaa taidetta kyseisestä ateriasta pellavaliinallemme. Kokonaispistemäärä on 3/5, yksi säälipiste isän kattavasta kirosanavalikoimasta.

Pinjastiina Vesiperä: Ei jumankauta, taas mää pissasin housuun! Mikä tätä rakkoo vaivaa?! Äidille vinkkiä, että tää pottailu ei menny niinku ÄiTyLeissä.

Mimmi Kiljukaula:  ÄITI! Mä en tiedä saisko suhun paremmin yhteyttä näin virtuaalimaailmassa - jossa sinä tunnut viihtyvän - mutta mä oon hei oikeesti nyt huutanut noin kaksi minuuttia kurkku suorana täällä pinnasängyssä ja sä et vieläkään tuu! Mikä kestää? Huudanko lisää? Kohta lähtee meinaan sitte Teddyltä pää ja unisiepparista on jäljellä pelkkä runko.

Vihtori Välkky: Siis olenko minä ja äiti eri henkilö...? Ettei me olla niinku... yhtä?
Pinjastiina Vesiperä kommentoi: Venaappa sitä päivää ku löydät varpaas...

Nakke Makustelija: Helmee taas mutsin kaa ulkona -.- ... "Älä syö sitä, se on koirankakkaa, varo ettei mee hiekkaa suuhun, älä nuole sitä kissaa..." ja plaaplaa. Ittelläs on hiekkaa jossai!

Manna Vaavi: Leikki on lapsen työtä ja koira ihmisen paras ystävä, mutta silti mä en saa jostain syystä ratsastaa meidän spanielilla. Omituista. Olen hämilläni.

Vinku Itku: Toverit huomio! Ne sitten sanoo ettei se piikki muka satu! MUTTA ÄLÄ LUOTA SIIHEN TÄTIIN, äläkä edes äiskään! Se koko show on silkkaa valetta. - paikassa neuvola

Pikku Lallu: Mä oon jo päättänyt mun ensimmäiset sanani: OTA ITSE SE TUTTI SUUHUN ÄLÄKÄ AINA TYRKYTÄ MUILLE!


Voi kunpa näillä sormilla voisi statuspäivityksen kirjoittaa.

9 kommenttia:

 1. Apuaaa :'DDD Paras pitkään aikaan <3

  VastaaPoista
 2. Eii, ihan sairaan hyvä!:''D ei mua ainakaan kyllästytä nä tilapäivityspostaukset, nä on just parhautta!

  VastaaPoista
 3. Tipahdin niin pahasti !! Oot kyllä niin taitava !

  VastaaPoista
 4. Ei Jenni oot niin paras!:D

  VastaaPoista
 5. Ahah :D Vauvat on aina ihan tripillä, yhen 1v typykän mielestä pyörivä lamppu ja seinä on maailman siisteimpiä asioita <3

  VastaaPoista
 6. Eikäääää, oot aika nerokas. :'DDDDD

  VastaaPoista
 7. Sun pitäis just tehä lisää tämmösiä koska ne just erottuu ja on suosittua luettavaa!

  VastaaPoista
 8. Aina uuden facebook-päivitys-postauksen kohdalla ajattelen, että ei taas, mutta jotenki ne kuitenki loppua kohti alkaa naurattaa :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!