HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Feissarimokat

Mä olen innokas Feissarimokien lukija ja aina odotankin uusia mokia suu vaahdossa. Olenkin siis alkanut oppia pikkuhiljaa kaavat ja peruspohjat, joilla täydellinen feissarimoka rakennetaan! Luvassa siis kourallinen Feissarimokia Jennin kynästä.

1. tyhmäksi tekeytyminen

Linduska Äly-Kääpiölä: "Laitoin marsun mikroon ku ajattelin et se tykkäis saunast, o ouu xD"

Tsirpa T. Eini: "Öö niinku onko Kouvola tosiaa SUOMES eikä Japanis?? Siis eiks me mennäkkää luokka retkelle ulko maille???"


2. uhmaikäisyys

Tauno Tanpio: "Vittu ajoin yli    nopeutta taajamas 150 km / h sit vituh kyttä natsi sijat otti korti pois voin kertoo että päähän tulee mua ei kannata suututtaa!!!"

Raivo A.Pina: "JORMA MAKSA VELKAS! Ei paljoo naurata suakaan ku on kuutio multaa pääl......... tiän mis asut....."

3. provosoiminen

Leenamarjukka Tätiliys: "Mitä mieltä muut äidit? Mulla on viisi lasta seitsemästä suhteesta, yksi niistä veljeni kanssa ja nyt olen kyllästynyt niihin.... ELI kysymys kuuluu: minne ne voi jättää? Voiko lapsia viedä esim. seurakuntakeskuksen oven taakse vai onko olemassa joku kyllästymisparkki?"

Margo Koo: "KATSOIN TEEVEESTÄ OHJELMAA JOSSA NAINEN AJOI OJAAN ELI KUKA MUU ON SITÄ MIELTÄ ETTÄ NAINEN EI SOVI RATTIIN?? xD"

4. syyttely

Mielikki Pahoittaja: "SINÄ SYDÄMETÖN, joka ostit itsellesi kahvipaketin ja kurkkupastilleja Kirkkonummen Citymarketista eilen 7.4.2009, mutta et lapsellesi hänen toivomaa karamellipussia: HÄPEÄ!"

Ulpukka Veepää: "Toivottavasti sinä mustatakkinen mies nautit suunnattomasti, kun et päästänyt meidän perhettä suojatien ylitse eilen tiistaina Espoon keskustassa!!"

5. paljastelu

Pikke Leponen: "Tosi jees kun tuli paskat housuun Bäkkärien keikalla -.-"

Sönkkösen Petsu: "Panin muijan frendei Viron reissulla, toivottavasti Maiggu ei saa tietää tästä mutta meno oli kovaa!!"

6. itsensä nostaminen jalustalle

Hyvä Ihminen: "Tulipas hyvä mieli tänään minulle kun kesken sadan kilsan juoksulenkin havaitsin pienen mummoparan, jolla oli suurensuuri kauppakassi. Kukaan muu, SIIS KUKAAN, ei auttanut mummoraasua. Toki menin tarjoamaan auttavan käden - ihanaa miten sai pelastaa toisen päivän, oikein sydämessä läikähti. Mummo tarjosi tonnin seteliä, mutta enhän minä laupias samarialainen sellaista tarvitse - hyvä mieli riittää!<3<3"

7. mukahauska puoliksi itsekeksitty tarina kuluneelta viikolta

Korppisen Jokke: "Aamulla menin keittämään kahvia - voi ei, sumppi oli loppu. lähdinpä sitten lainaamaan naapurilta yhtä mitallista puruja. Tässä vaiheessa en enää muistanut olevani pelkillä pyjamanhousuilla, joiden kuminauha on pahasti venähtänyt, enkä muistanut myöskään naapurilla olevaa ylivilkkaudesta kärsivää entistä sirkusapinaa. Soitin ovikelloa -kukaan ei avannut. Yhtäkkiä postiluukku aukesi, apinan raaja tarttui housunkaulukseen,veti ne nilkkoihin, varasti taskussa olevat  avaimet ja siinä sitten seisoin, munat paljaana rapussa! Eikä naapurin seksipommin astuminen rappukäytävään auttanut oloani.... Noloo!"


8. moka keittiössä


"Siis tän piti olla kermavaahtoo!!"

14 kommenttia:

 1. Eipä tarvi enää Feissarimokia lukee, kun tässä oli tiivistetysti ne kaikki. :DD

  VastaaPoista
 2. "Tän piti olla kermavaahtoo" :DDDD

  VastaaPoista
 3. Myös parisuhdekriisien selvittäminen julkisesti on feissarimokien arkipäivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeks tänään yksi kaveri laittoi statuksen kuinka sen eksä oli paneskellut jonkun toisen kanssa vaikka niillä oli vielä ollut seksisuhde eron jälkeen pari kuukautta! Otti samalla yhteyttä yv:llä, että oli laittanut tekstaria tälle toiselle tytölle sekä eksän äidille (!!) asiasta ja pyysi mua kirjoittamaan ilkeen viestin sille eksälle jossa haukun sen täysin paskaksi siaksi kun käyttää naisia hyväks. Kun kieltäydyin sotkeutumasta asiaan niin tämä kaveri luuli jo hetken että se oli MUNKIN kanssa vehdannu. Ei siinä mitään, oon tavannut eksän tasan kaksi kertaa ja asutaan eri puolella suomea joten hiphei. Taitaa mennä toi kaveri poistoon...

   Poista
  2. MITÄ mä juuri luin :Ddd onko tollasia ihmisiä olemassa?

   Poista
  3. Olin ihan yhtä shokissa itekki :D ja mun kaveri on sentään 28! :D

   Poista
 4. Hahah hauskin postaus vähään aikaan! Hajosin täysin ylivilkkaudesta kärsivän entisen sirkusapinan kohdalla <3

  VastaaPoista
 5. Haha :D Toi kyllästymisparkki vois olla aika hitti jossai ostoskeskuksissa! "Jätä lapsesi tähän, saat lahjakortin läheiseen Seppälään koska let's face it, sä et oo ostanu itselles mitään kolmeen vuoteen." +pieni präntti "nii ja nää kakarat lähetetää sin tehtaalle töihin mis ne vaatteet tehdää mut sehän ei oo enää sun ongelma!"

  VastaaPoista
 6. Aah parhautta! Itekin seuraan oikein innokkaasti feissarimokia, vaikken edes naamakirjaa käytä, mutta kyllä mä silti odotan aina enemmän että sulta tulee postaus. :D

  Nää on just sellasia kun sielläkin aina näkee! Ja vähän muuallakin netissä... :D

  VastaaPoista
 7. Ahahhaa:DD Päivän naurut:D

  VastaaPoista
 8. Kirkkonummen Citymarket <3 Mahtava postaus jälleen kerran! :D

  VastaaPoista
 9. Haha tää pitää niin paikkaansa, multa löytyy kaverilistalta just tollasia tyyppejä, voi jestas mitähän se kertoo musta..

  VastaaPoista
 10. jatka stooria, lisää päivityksiin kommentit! aivan loistava :D

  VastaaPoista
 11. Löysin tämän blogin (valitettavasti) vasta äsken. Kiitos hauskoista ja oivaltavista postauksista, samoja asioita olen pohtinut itsekin. :) Jatka samaan malliin!!

  Yst. Katriina

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!