HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 27. maaliskuuta 2014

Epätäydellinen bloggaaja - epätäydellisessä ympäristössä

Kaikilla muilla bloggaajilla on paljon asioita, joita mulla ei ole. Muiden bloggaajien elämät ja elinympäristöt vaikuttavat suorastaan täydellisiltä. Ollakko katkera, kateellinen vai hämmästynyt tästä vajavaisuudestani? Miksei mulla, mut kaikilla muilla....

Siisti koti on ehdoton ykkösjuttu, joka tuntuu jokaiselta blogia näpyttelevältä tsirpulalta löytyvän. Siis miten on mahdollista, että kämppä on joka saatanan kuvassa kuin sisustuslehden kannesta, yhtäkään eksynyttä sukkaa ei pilkistä sohvan alta, pöydällä ei ole hiukkastakaan pölyä, eikä tiskialtaassa ole merkkiäkään siitä, että sitä olisi koskaan edes käytetty. Ei jumankekka! Meillä ainakin - tälläkin hetkellä - on jumalaton kaaos kaksneljäseittemän. Eteistä voisi käyttää hiekkalaatikkona, vessan peilissä on toistuvasti kilo hammastahnaa, keittiön pöydällä makaa aina seitsemän kuukauden laskut ja Aamulehdet, ja leivänmurusia saa valehtelematta imuroida joka päivä joka kolosta. Vaikkei kukaan olisi leipää syönytkään.

Entäpäs se aika, jota bloggaajilla tuntuu olevan yllin kyllin keittiössä? Hei miten te naiset ehditte tehdä niin mielettömiä ateriakokonaisuuksia ja esteettisesti silmää hiveleviä annoksia, ihan tosta noin vaan, arki-illan ratoksi? Mun käsitys kauniista ruuan asettelusta on litra halvinta, samean punertavaa mehukeittoa vapaavalintaisen maitotuotteen seassa Paavo Pesusieni-kulhosta, eikä kreembryleekastike hanhenhaimalla ja juurespedillä, ruusun terälehdin koristeltuna?

Ja ne vaatteet... Mää köyhä ressu kuljen samoissa kulahtaneissa kollareissa päivästä toiseen, jumalattoman ruma hikinen pipo päässä ja parhaimmillaan kahdeksan vuotta vanhassa takissa. Toiset ne lähtee kauppaan bleisereissään, täydellisesti mätsäävissä asusteissaan ja kolmensadan saapikkaissa. Koruja on ku joulukuusessa (itsehän hukkaan jokaikisen helyn alle vartissa), tukka koreena ja meikkipohjakin on jotain vähän muuta, kuin Nivean peltipurkkirasva sekoitettuna alelaarin värivoiteeseen.

On ymmärrystä muodin päälle, äijät kukkapuskia raahaavia smokkimiehiä, koirilla on kalliimmat vermeet kuin meidän auto ja sisustus viimesen päälle. Sitten kun ne vielä osaa valokuvata, kirjoittaa, laulaa, tanssia, juosta maratonin ja kirjoittaa keittokirjan. 

Mä ainakin raavin mahaani aluskerraston lököttävät pitkikset jalassa, nyrhin käpälilläni edellisenpäivän nakkilaatikkoa kylmänä suoraan jääkaapista ja vedän pipon paskasen tukan suojaksi, kun lähden ostamaan kaupasta jotain hyvin epäseksikästä ruokaa. Kunhan ensin saan pujoteltua kenkäkasojen (ei minkään seksyjen korkokenkien, vaan kumpparien, likaisten kangastossujen ja Reinojen muodostamien kasojen) ja keskelle olohuonetta levitellyjen salikamojeni välistä. 

Olenko alisuorittaja vai onko muut käsittämättömiä robotteja? 


ah, mikä harmonia


18 kommenttia:

 1. Oisko kuvaamasi elämä kuitenki sitä normaalia normaalin ihmisen elämää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko se epänormaalia verrattuna bloggaajien kiiltokuvaelämään?
   Sisälukutaito ohoi, ei tarvii ihan niin kirjaimellisesti ottaa

   Poista
  2. Ja kas näin mukaamme eksyi tosikko!

   Poista
  3. Jenni oot ihana<3

   Poista
 2. Samaistun :D about koko mum blogi kertoo tästä.

  VastaaPoista
 3. Onko tossa ollu toi sama kuva koko ajan?! Kuin väsyneenä oon tätä lukenu kun olin näkevinään tossa kengän. :Dddddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäki näin! :D

   Poista
  2. JA MINÄ!!! :D Järkyttävä hämmennys heti aamusta.

   Poista
 4. Apua, nyt on pakko kommentoida sisäpiiritietoa ;) en tiedä muista, mutta olen yhden bloggarin poikaystävän hyvä ystävä ja satuin eksymään heidän luokse yksi ilta ihmettelemään asuntoa ja vaihtamaan kuulumisia. Hauskinta tässä on se, että paikka oli kuin sikolätti - siis oikeasti - heti eteisestä alkaen vaikka nimenomaan ko. bloggari oli juuri edellisessä postauksessaan kertonut kuinka oltiin niin puunattu niin puunattu kämppää että... Taisi olla vähän vain niitä paikkoja joita esim tavaroiden kuvaukseen tarvitaan :) joten hyvät ihmiset se totuus on hyvin toinen mitä he antavat olettaa.

  VastaaPoista
 5. Mä olen aina mun miehelle sanonu kun joku on tulossa kylään ja siivotaan (tai ainakin meikäläine siivoaa toisinaan liianki ahkerasti) et "ei saa koskaan olla liian siistiksi siivottu kämppä, koska sithä näyttää siltä kuin tääl ei asuis ketään" :--D..eli liian siistiksikin voi mennä. Mut ken bloggaaja haluu sellaisen kuvan itsestään antaa (ts. ettei elelis omassa huushollissaan) ni mikäs siinä !

  VastaaPoista
 6. Bloggarit onki mainioita silmänkääntäjiä! Illusionists! >:---DD

  VastaaPoista
 7. Mä haluaisin tietää just ton, että miten monella bloggaavalla opiskelijalla voi olla varaa ostaa joka päivä uusia vaatteita jne?

  Muuten toi blogielämän täydellisyys ei kiinnosta, mutta tää on mua kiinnostanu. Hyvä ku ruokaan riittää rahaa, olis mukavaa joskus päästä vaatekauppoihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi moni asuu vielä kotona ja käy töissä kuten minä

   Poista
  2. Tai saa suurimman osan niistä vaatteista blogiyhteistyön kautta. Eli ne hankkii ne vaatteesa käytännössä sillä, ku me uteliaat lukijat ja kyylääjät klikkaillaan sinne blogiin niitä vaatteita ihmettelemään, ja sit uteliaisuudesta vielä sinne myyjän sivuille kyyläämään hintaa :D

   Poista
  3. ..Tai sitten ne ei yksinkertaisesti syö mitään.

   Poista
 8. Huutonaurua. Niin hyvin kirjotettu! :D Tosi hauska!

  VastaaPoista
 9. Mahtava teksti! Ai että sulla on mahtava huumorintaju :D

  VastaaPoista
 10. No sehän ei oo mitään todellisuutta mitä niiden blogeissa näkyy. D: Pelkkää blogia varten siloteltua kakkaa vaan.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!