HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

risut ja ruusut, vinkit ja toiveetPostaustoiveita tulee mukavaan tahtiin, mutta lisääkin saa toki laittaa. Myös muita ehdotuksia ja vinkkejä otan mielelläni vastaan - tehän tätä luette, en minä. Mikäli postaustoiveesi on vähääkään lifestyle-tyylinen, osoitathan sen tänne.

Kiitos jo etukäteen! Tehdään yhdessä Let's fake it:stä hyvä ja viihdyttävä blogi!

7 kommenttia:

 1. Mielipidepostaukse
  - kansanedustajien palkankorotuksesta TAI
  - kannabislainsäädännöstä
  - naapurikyttäyksestä ja miten voisi näpsäkästi reagoida asiattomiin huomautuksiin ...

  VastaaPoista
 2. Voisi vähän palata siihen entisaikojen kirjoitustyyliin, jossa pääasiassa oli huumori ja voimakas kärjistys. Nykyään LFI tuntuu enemmän mielipideblogilta (paria postausta lukuunottamatta), eikä hauskalta sanailulta niinkuin ennen. Esim. vuodelta 2012 Jouluvitutukset on huikee postaus! Tottakai ihmiset muuttuu ja kirjoitustyyli muuttuu, mutta jotain särmää kaipaisin takaisin :-) ja joskus typeristäkin aiheista postaaminen, aina ei tarvitse tehdä syväluotaavaa mietintää Ukrainan tilanteesta tai kehysriihen päätöksistä.

  VastaaPoista
 3. Sanoin joskus aiemminki mut tee postaus valmiiks nauretuista ohjelmista! Niitä ei mun pää kestä ku ei saa edes ite päättää koska nauraa ku se röhönauru tulee aina vähintään kolmen kommentin jälkeen (kyllä, olen laskenut)

  VastaaPoista
 4. Voisit tehdä postauksen siitä, miten rasittavaa on kun joitain asioita perustellaan "kun ennen tehtiin näin ja näin niin kyllä kaikki oli paremmin"-lauseella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai vaihtoehtoisesti itse tykkäisin lukea postausta siitä, kun jotkut perustelee aina uuden asian paremmuudella! :D "Kato ku me eletään 2000-luvulla niin kyllähän se persevako nyt kuuluu vilkkua, vitsin seksistipönde!!!" "Vittuun suvivirret, vanhukset ja luonto, tää on uutta aikaa!!"

   Poista
  2. Totta, hei Jenni kirjota näistä molemmista! T. Eka anonyymi

   Poista
 5. Voisit suunnitella mainoksia turhakkeille. Olis kiva kuulla, mimmosen kampanjan tekisit esim. Koiramuffinsseil tai kengännauhasiiville 8)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!