HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 28. maaliskuuta 2014

menneessä eläjät ja uutuusintoilijat

Tuttavapiriistäsi, perheestäsi, työpaikaltasi tai ystävistäsi löytyy aivan varmasti joku, joka palvoo menneitä tapoja ja käytäntöjä henkeen ja vereen, eikä muuttaisi sitten mitään. Tai vaihtoehtoisesti sellainen heppu, joka romuttaa vanhat toimintatavat uusien tieltä vaivautumatta edes kokeilemaan entisiä. Ai että miten rasittavaa kapeakatseisuutta!

ENNEN VANHAAN...
Ennen vanhaan laspset synnytettiin saunassa, asuttiin kuusen alla, syötiin jäkälää ja keitettiin perunoita käsin tapetun villisian kyytipojaksi gramofonin soidessa taustalla, joten aivan turhaa puppua ja ämmien lätinää kaikenmaailman elektroniset laitteet, proteiinipatukat, ripsienpidennykset, tauluteeveet ja avokadopastat! Typerää pestä ne ikkunat noin, kun minä olen aina tehnyt näin! Ai isä jää kotiin kun nainen menee töihin, ei ei ei, ei ennen vanhaan noin tehty ja hyviä ihmisiä meistä tuli näinkin! Meillä oli tapana koristella kuusi kas tällä tavalla, eikä tuolla tavalla, aivan turha tuollainen tapa! Minä olen aina pessyt pyykkini tällä aineella, ei tuollaisilla nykymyrkyillä mikään lähde, en siis kokeillut ole, enkä muuten kokeile!

Ai helvetti kuinka mukavaa on yrittää uudistaa ja päivittää jotakin asiaa tuollaisen ihmisen kanssa. Eikä kyseessä tarvitse olla mikään vanha ukonpässikkä, vaan ihan sellainen parikymppinen ämmäkin voi helposti tarrautua vanhoihin tottumuksiin. Selitäppä tuollaiselle jäärätampiolle, että ehkä nyt kuitenkin olisi parempi ostaa uudet lenkkarit, eikä juosta vanhoilla hiihtomonoilla. Tai että vaikka oletkin koko elämäsi elänyt ilman yhdys sanoja kirjoittaen ala aste ja kirppu tori, niin tässä vaiheessa sitä voisi jo kokeilla. "TÄHÄNKIN ASTI OLEN HYVIN PÄRJÄNNYT". Aivan. Pärjää sitten saatana keskenäs.

NO KUN SIIS NYKYÄÄN...
No mitäpä sitä suotta kokeilemaan vanhoja tapoja ja menetelmiä, kun on niin pirusti uusiakin tyylejä! Siis so last season paistaa joulukinkku noin, siis olis paljon superleissonimpaa laittaa se GinkkuX-ydinjätekaasumuoviin jota saa jo Jenkeis! Siis miks sä tilaat sen tollaselta sivustolta, siis jostain nettikaupast, kato ei ei, nykyään siis on tällanen deitti-kokki-kirpputori-4D-tulostin-appsi, josta saa mitä vaan ja millon vaan! Maksaa vaan kuustoista zegua, ja siis se zeguhan on virtuaalirahaa johon niinku mä oon siirtyny ajat si! EIKÄ, siis vietätsä viel nykyaikana aikaa sun ystävien kans aikaa kahvilas?? Siis mä ainakin teleporttaan itteni frendien kans aina 2500-luvulle ja siel me juodaan hillittömästi ufotequilaa!!

No tollasen kanssa vasta nannaa onkin viettää aikaa. Yritäppä tuollaiselle kertoa, kuinka ihanaa on perinteinen lanttulaatikko, niin johan on tyrmätty koko saatanan lanttu hetkessä ja sun kädessä on kuukunanmuna-sosekeitto-resepti. Tai menet innostuneen selityksen lomassa lipsauttamaan pesseesi saunan mäntysuovalla, kun se niin ihanan tuoksunkin tuo. "EIKÄ, siis for real?? Kun hei on tullu se uus, siis eksää tiä, se siis se uus lianräjäyttäjä Bili's GangBang, jolla voi niinku pestä ihan mitä vaan!". Niinpä niin, sitäpä tässä juuri haettiinkin, kiitos infosta.

Kumpi raastaa enemmän hermoja: "Siis mitä helvettiä kukaan mitään vitamiinikapseleita syö, kyllä ihminen pärjää pelkällä pettuleivällä jos on pärjätäkseen!!" VAI "Siis syöks joku oikeesti viel jotain kinteetä ruokaa, ku siis just tuli kauppoihin ne megapillerit, joist saa niinku kaiken välttämättömän, ettei niinku tarvi syödä esim mitään!!"


9 kommenttia:

 1. Mun äiti on just tollanen uutuusihminen ainakin laihdutusjuttujen kanssa, millon on syöty vaan raakaruokaa, ostettu mehulinko, hirveet kasat vitamiineja.. :D Ei tuu ainakaan tylsää, mutta ärsyttää joskus kun eilen se on lihan syömisestä tätä mieltä ja huomenna toista jonkun uuden tutkimuksen varjolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä! Aina on joku uus laihdutusihme joka toimii paremmin kun perinteinen ruokavalio + liikunta. Kaikkein paras dietti mitä yks meidän perhetuttu noudatti ja kiluissaan siltä kertoi oli joku missä syötiin ihan pelkkää maitoa ja banaania. :D Tästä tosin on jo varmaan viis vuotta ja sen koommin en ole tästä kuullut että ei tainnut toimia. :P

   Poista
 2. Oon joissakin asioissa hyvin pinttynyt vaikka ikää onki vasta 18 :D tiiän sen ärsyttävän joitakin kavereita mut äh. :D siks puolustanki itseäni ja sanon että uutuusintoilijat kusee! Vanhassa vara parempi :')

  VastaaPoista
 3. Bili's GangBang, voi jumalauta nyt hajos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, muuten hiljasessa talossa saattaa muut ihmetellä et mitä mä hajoilen yksin huoneessani:D

   Poista
  2. Haha huikeeta huumoria!

   Poista
 4. Bili's GangBang :DDDD lol. hitto nyt myös mietin millasta ois juoda ufotequilaa.. :D

  VastaaPoista
 5. ei hitto kun sai taas nauraa vatsalihakset piukeiksi! oot ihan mieletön noitten sanayhdistelmien kanssa:DD

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jenni aamun parhaista nauruista :D GangBang ja kuukunanmunat, hih.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!