HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 7. huhtikuuta 2014

ärsyttää(kö?)

Järjestä seuraavat asiat ärsyttävyysjärjestykseen!

1. Siivouksen jälkeen tapahtuva katastrofi. Mikäpäs sen hienompaa, kuin kaataa vastapestylle lattialle loiskahtaa tomaattikeittoa oikein aimo annos, puhtaisiin ikkunoihin päättää norosta kärsivä talitintti heittää tarpeensa, millimetrin tarkkuudella imuroitu eteinen on vartissa soramonttu tai kun roskapussin pohja pettää levittäen kaiken mädistä banaaninkuorista lasinsiruihin noin 40 neliön alueelle? Ei mikään!

2. Se ärsyttävin ihminen, jonka tunnet, menestyy pelkällä moukantuurilla. Se koulukiusaaja-laiskaperse-mulkvisti-apina voittaa lotossa, löytää unelmien kumppanin, perii huvilan ja raaputtaa arvasta uuden Mersun, kun taas kaikki tuntemasi kiltit, ahkerat ja miellyttävät ihmiset rämpivät velkahelvetissä yksinhuoltajina turpaan saaneena. Karma, missä olet?

3. Olet laittautunut juhlia varten viimeisen päälle, oletat olevasi koko pippaloiden kaunein ilmestys. On manikyyrit, pedikyyrit, persekyyrit ja kaikki muut hoidot tehty, istuva mekko ja ihana kampaus. Ja kun parin päivän päästä sinulle toimitetaan valokuvat juhlista, haluat vain hypätä Amazoniin piraijojen raatelemaksi. Joka toisessa kuvassa sinulla on kaksoisleuka, joka toisessa taas silmäsi ovat kiinni ja ilmeesi kuin saisit sähköshokkeja. Sieltä täältä löytyy myös kuvia, joissa teet jotain noloa - kaivat hampaita, korjaat sukkahousuja tai tanssiliikkeesi on ikuistettu kuvaan näyttäen häiriintyneeltä vompatilta. Ihanat pileet hei!

4. Saat kuulla pikkulintujen kautta itsellesi tärkeää informaatiota. Kylillä puhutaan, että äijä pettää, äitisi muuttaa Koreaan, olet saamassa potkut ja kämppäkin menee alta. Ai ku mukavaa! Onneksi kukaan asianomainen ei ole vaivautunut asiasta mainitsemaan, onhan se ihan hauska sivukorvalla kuulla monen mutkan kautta kulkeutunutta tietoa omasta elämästäsi!

5. Kaupat, apteekit, pankit tai muut paikat ovat sulkeutuneet sillä samalla sekunnilla, kun heidän palvelujaan tarvitsisit. Tai netti, tietokone tai muu yhteys kusee juuri silloin, kun jotain tärkeää pitäisi tehdä. Ai kuinka mukavaa huomata tarvitsevansa kipeästi migreenilääkettä, mutta apteekki sulki ovensa kaksi ja puoli minuuttia sitten. Voi että, nytkös se sokeri loppui hauskasti kesken leipomisen, kun kaupatkin on kiinni ja huoltikalle kakskytäviis kilometriä ja menopelinä vain polkupyörä! Ai kolmen minuutin päästä on viimeinen mahdollisuus laittaa hakupaperit unelmaduuniin, OHO, ei internet-yhteyttä! Kiva kiva!

6. "Pienet" mittausvirheet ja mututuntumalla arvioidut etäisyydet. "Kyllä tää kirjahylly tohon mahtuu!" Joo ei mitään, mikäs siinä kantaa sadan kilon kirjahyllyä nurkasta toiseen, kuin joku kantojuhtamuuli ja tajuta ETTÄ VOI PERSE YKSI SENTTI, YKSI SENTTI OLISI TARVITTU! Ei muutaku kaikki alusta! Tai kun ostaa tapettia. "Näitä on jäljellä enää viis rullaa, kyllä se meille riittää!" ...niin vai riittikö? Mä olen oikeasti oppinut käyttämään mittaa, sen verran monta kertaa on tullu raahattua sohvaa, sänkyä, kirjahyllyä ja muita huonekaluja ympäri kämppää vain siksi, että pääsen hokemaan hiljaa mielessäni v-sanaa.

Mittaa voi myös käyttää sen otsassa kasvavan heijarin mittaamiseen, kun ärsytyskäyrä hipoo maksimia. 

18 kommenttia:

 1. 2. Jäätävää. Vaikken olekkaan itse mikään ainakaikessaepäonnistuja ja muutenkin koitan olla katkeroitumatta suotta, sille ei vaan yksinkertaisesti voi mitään että kun kuulee tai näkee vanhojen kiusaajien yms (joiden elämäntehtävä tuntuu olevan muiden elämän systemaattinen pilaaminen) ottavan taivaalta tippuvia kultaharkkoja avosylin vastaan, tulee niin perkeleen paha mieli. Pitää kai ruveta pahikseks kun se paha saa palkkansa- liibalaaba tuntuu tarkoittavan pikemminkin et paha saa parempaa palkkaa. Nuo loput nyt sit ärsyttää aivan tasaisen paljon ja päivittäin joten niitä ei kai voi järjestää :-D

  VastaaPoista
 2. En osaa nyt laittaa järjestykseen. Tällä hetkellä meinaan vituttaa vaan yleisesti kaikki. Oli taas niin mahtavan paska maanantai, ettei mitään rajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tänään on tiistai

   Poista
  2. Varsin älykäs kommentti. Ja juu, kohta on keskiviikko, mutta 0.35 tiistain puolella on ehkä kuitenkin vasta ma takanapäin...

   Poista
 3. Maailmassa on liikaa negatiivisuutta!

  <3

  VastaaPoista
 4. Aijjai, juurikin tuo "kyllä tämä kirjahylly tuohon mahtuu" arviovirhe meni pahemman kerran pieleen, kun uuden asunnon kirjahyllylle suunniteltu paikka olikin n. 120 cm ja kirjahylly on sen 240cm, mitä ai ei mahdu? :D

  VastaaPoista
 5. Väittäisin, että on aika jäätävää myös Se, kun lämmität ruokaa mikrossa, oletat sen olevan kuumaa, lisäät ketsupin/kermaviilikastikkeen/sopan tms siihen pihvin tai puuron päälle, maistat, ja ruoka ei olekkaan tarpeeks kuumaa. Sitähän ei enää voi lämmittää nääs :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ja tälleen opiskelijana just ku on vaik sijottanu siihe pihviin sen puolen viikon ruokabudjetin ja sit käy näin!

   Poista
  2. Tämä! Sen verran monesti näin käyny, että on oppinu kyllä moneen kertaa maistamalla varmistamaan, että se ruoka oikeasti on lämmintä.

   Poista
  3. Se myös rassaa kun mikro vittuilee ja lämmittää sen pihvin reunat ihan karrelle ja keskikohta on vielä ihan kylmä. :|

   Poista
  4. Kuka lämmittää kallista pihviä MIKROSSA??

   Poista
 6. Eniten vituttaa toi 2.
  Näitä on nähty niin liikaa.

  VastaaPoista
 7. 2., mut ei siltikään ihan. On paljon mulkvisteja, jotka voi olla itse joitain ex-koulukiusattujakin ja ehkä juuri siksi nykyään ovatkin niin helvetin kusipäisiä suojamekanismeineen. Maailmassa vituttaa ylipäänsä eniten kusipäät. Aijjoo, ja tyhmät ihmiset. Usein nää piirteet luonnollisesti vielä yhdistyvät: ei Einstein eikä järjen riemuvoitto, vaan joku persu-henkinen idari, ja lisäksi vielä huutava, käytöstapoja ja itsehillintää hallitsematon ääliö. Aijjoo, ja nyt keksin vielä yhden! Toistuvasti virheitä tekevät ihmiset. Ja jotka eivät edes tajua töppöilyjään virheiksi, vaan asenne on sitä luokkaa, että emmä mitään oo tehny. Joo, menkää pois ja ottakaa oharinne, valheenne, väärät sananne ja lupausten rikkomisenne mukaan vaikka jonnekin Just because I can -maahan.

  (Ja kohta joku blogipoliisi rientää paikalle ja sanoo, että mites tää nyt enää tohon kakkoseen liitty. Nii-i!)

  VastaaPoista
 8. Kyllä ärsyttää nämä samaiset,
  Ihana kun heität huumoriksi niin voi nauraa päälle :DD
  Blogis on loistava! Ootan joka päivä uutta postausta <3
  ~Nanna

  VastaaPoista
 9. Arvatkaa toverit mitä huikeeta mulle tapahtu tänään? No tietenki kohta numero 1. Olin hinkannu keittiön lattian nuoltavan puhtaaksi ja sitten TATTADADAA siihen kaatui puoli pulloa öljyä <33 oikeesti olin aivan poruilla :D

  VastaaPoista
 10. Ehottomasti toi 2.... Omistan juuri tuollaisen "ystävän". Koulussa sitä lukee hikipäissään kaikkiin kokeisiin, ei ole koskaan pois ja on koulussa joka päivä 8-16. Tämä kusipää tulee harva se päivä myöhässä, koska "ei jaksanut tulla, kun on niin rankkaa koulussa", ei tee läksyjä eikä lue kokeisiin, ei koskaan joudu vastuuseen poissaoloistaan tai myöhästymisistään yms. ja saa joka kokeesta paljon paremmat numerot kuin itse.. VITUTTAAHAN SE!
  Samainen henkilö myös matkii joka asiassa. Ostaa samanlaisia vaatteita, hakee töihin samoihin paikkoihin (ja tietysti myös moukantuurillansa pääsee), ottaa samoja kursseja koulussa, vie kavereitani..
  Ja mikä pahinta, HÄN EI ITSE TAJUA VAIKKA SANOISI SUORAAN!! :D:D:D
  Heti kun tästä koulusta pääsen, niin yhteydenpitomme kyllä loppuu siihen pisteeseen. :D:D
  Loppujärjestys: 4,1, 3, 6, 5

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyh, kuulostaa melko epämiellyttävältä ihmiseltä. :/
   Menee vähän ohi aiheen mutta antaa mennä...

   Mua suunnattomasti ärsyttää se että muutamat mun kaverit on toistuvasti hakeneet töihin mun työpaikalle, jossa ei ole just nyt töitä muille kun minulle ja paikan pomolle. Olen koulun ohella tehnyt tätä työtä kaksi vuotta ja silti jotkut kaverit hehkuttaa muille miten aikovat hakea sinne töihin vaikkapa vaan joululomaksi, kattokaa ku ei oikee muute oo aikaa koulun takii!
   Siis ei sinänsä haittaa että hakevat, koska pomo on sanonut ettei minusta ole luopumassa ennen kun on aivan pakko, mutta mua loukkaa se miten ne sitten puhuu tästä paikasta ja hakemisesta. Lähinnä siksi kun ne tietää kuinka monet viikonloput ja lomat olen siellä ollut enkä siks ole voinut lähteä esimerkiksi viihteelle heidän kanssaan. Ja sitten ne silti ajattelee voivansa syrjäyttää mut ja työskennellä just tasan sen ajan kun itse haluavat. Yksi jopa suuttui mulle kun en irtisanonut itseäni ja antanut työpaikkaani hänelle, koska "olen rikkaammasta perheestä kun hän" (not).

   Kavereiden viemisestä sen verran että eräs koulukaveri oli ihastunut parhaaseen kaveriini. Tämä koulukaveri sitten veti minut kerran syrjään ja sanoi että hänelle tulee todella paha mieli ja olo siitä kun vietän aikaa sen kaverini kanssa, että voisinko olla vähän vähemmän sen kanssa kun hän on niin ihastunut siihen tyyppiin. Siis... mitä. Koulukaverini varsin hyvin kuitenkin tiesi/tietää ettei kaverillani ja minulla ole eikä tule olemaan mitään ystävyyttä suurempaa, koska kummatkin ovat sanoneet että haluavat vaalia tätä ystävyyttä (kenelle me muuten juoruiltais meidän ihastuksista sun muusta?).

   Oho, nyt tuli pitkä selitys ja ihan turhasta aiheestakin vielä! Avautuminen.<3

   Poista
  2. Kerron kokemuksesta, että jos joku lähipiirin ihminen on idiootti, katkaise välit. Mikään ei ole raskaampaa kuin jokapäiväinen vitutus jonka saa omilta "parhailta ystäviltä". Itse en enää vietä aikaa ihmisten kanssa jotka ärsyttää minua ja olen nykyisin 50x onnellisempi, vaikka hyviä ystäviä ei ole enää kuin 3.

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!