HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

HUOMIO! Blogin osoite on muuttunut!

Nyt kun naputtelee osoiteriville vanhan lets-fake-it.blogspot.com-osoitteen, tulee vastaan "blogi on poistettu"-teksti. Mutta ei, ei musta noin vain eroon pääse.  Nykyinen osoite on letsfake-it.blogspot.com! Eli yksi viiva vähemmänSyy tähän on Facebook, jonka mustalla listalla jostain syystä olin, eikä Let's fake it:iä pystynyt edes chatissa jakamaan. Palautetta asiasta tuli tosi paljon ja niin minä kuin monet muutkin laittoi palautetta eteenpäin - tuloksetta. Nyt ongelman pitäisi olla poissa - FB, mä vein kuus-nolla!

PS. FB:ssä tykkääminen on nykyään siis mahdollista!

6 kommenttia:

 1. eijuma ku olin puhelimel tulos kattomaan tät blogii ja kirjanmerkeist valitsin tän ni tuleekii et "blogi on poistettu"!!!! Säikähin ihan sikana et oot lopettanu bloggaamisen mut sit löysinkii tänne onneks!
  Oot paras!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pikku säikähdys tekee ihan hyvää.... ei vaineskaa, hyvä että löysit perille! :)

   Poista
 2. Päivitä bloglovin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että mua vituttaa tällaset mukanäppärät tylyt kommentit :D ja voin kertoa, että tarkoitus olikin, mutta en vielä päässyt edes kirjautumaan sisälle, kun unohdin salasanani. :)

   Poista
  2. En tarkoittanut olla tyly :| puhelimella vain selailin kuumehuuruissa, enkä jaksanut kirjoittaa pidemmin.. Olisin ehkä voinu kirjoittaa päivitä sanan tilalle päivittäisitkö, niin ei olisi ehkä kuulostanut niin tylyltä,,

   Poista
 3. Valahti löysät housuun kun kun blogger tarjoskin ei-oota kun yritin tulla tarkistamaan oisko tullut uusia postauksia...
  Onneksi käsittämättömän älykkäänä likkana tajusin mennä kurkkaamaan toista blogiasi ja kivi vierähti sydämeltäni.

  Saatanan Jenni pelottelee viattomia lukijoita! ;__;
  Huhhuh mutta ilonen yllätys olikin kun oli uutta luettavaa täällä! Jes! :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!