HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

jos ymmärrät mitä tarkoitan

Kaikkihan (tuskinpa vain) muistavat Vedetään hatusta -ohjelman "jos ymmärrät mitä tarkoitan"-sketsin, jossa näyttelijät yleisöltä saamiensa speksien valossa kertovat pikkutuhmia juttuja - jos ymmärrät mitä tarkoitan. Ajattelinpa kokeilla samaa eri ammattiryhmillä, ja tällaista settiähän siitä sitten seurasi:


Leipuri:  Oli sellainen duunipäivä eilen, että morjes. Mä olin koko ajan käsi munakennolla ja valmiina vatkaamaan, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Autokorjaaja: No olihan sitä itselläkin meisseli tanassa ja sellanen vanhempi peli kuuskytäluvulta sörkittävänä - jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Tuli siinä tungettua kättä sinne öljyisimpiinkin koloihin, ihan kyynärvartta myöten.

Liikunnanohjaaja: Mullakin meni koko päivä siihen, että treenasin käsiä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Tai no, tulihan siinä sivussa niin sanotusti poljettuakin pariakymmentä akkaa spinningsalissa...

Vartija: Mulla oli myös aika vauhdikas päivä, meinaan yllätin myymälävarkaan takaapäin! Takahuoneessa oli aika kiivas kuulustelu, jos hiffaatte...

Autokorjaaja: Mulla kävi vähän samalla tavalla! Tuli mentyä peräkontin kautta, you know...?

Leipuri: Mä vaan vaivasin ja vatkasin yksin koko päivän, olishan sitä ollu kiva jonkun kanssa kaksin pursottaa, mutta meni se yksinkin.

Liikunnanohjaaja: Joo, ei siinä aina muita tarvita jos haluaa pitää käsipäivän ihan yksin, jos ymmärrätte mitä meinaan.

Remontoija: Sori ku oon ollu hiljaa koko ajan, mulla on vaan liisteriä suu täynnä. Jos ymmärrätte.

Karkkikauppias: Ei se mitään, itekin oon aika mietteissäni, ku pohdin sitä valtavaa patukkaa, joka tukusta tuli. En oo ennen patukasta niin välittänyt, oon ennemminkin pipari-ihmisiä, mutta se kyllä herätti mun huomion.

Lintubongari: Kyllä pesä on aina pesä.

Leipuri: Onko niissä pesissä usein montakin munaa? Jos ymmärrät mitä tarkoitan...?

Lintubongari: No enempi parempi, mutta kyllähän yksinkin kelpaa. Jotkut kotkat on sellaisia, että ne vaatii useamman ja sitten pikkutirpoille riittää vähempikin.

Remontoija: Näin remontoijan näkökulmasta kotipesä voi olla vähän epäsiistimpikin, mutta asiakkaalta vaadin kyllä puhdasta pesää - ei vieraisiin ole kiva mennä läträän liisterillä, jos ei edes sisään mahdu kun on niin sottaista. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Liikunnanohjaaja: Mun täytyy myöntää teille yks juttu.... Tänään mun suoritukset ei ollu priimaa ja liikeradat puhtaita. Itseasiassa oli aika ontuvaa menoa - jos käsitätte... Toivottavasti kukaan pumpattavista ei kiinnittänyt erityisemmin huomiota nykiviin liikkeisiini.

Lintubongari: Kai sä kuitenkin lopussa tärisit ja olit antanut kaikkes?

Liikunnanohjaaja: Täytyy myöntää, että ei ihan täysillä menty, täyty pikkusen esittää siinä loppuhuipennuksen aikana. Jos tajusitte.

Leipuri: Onneks yksin ollessa ei tartte kehua jokaista piparia ja torttua. Ei sitä samaa "onpas siinä kivasti kostutettu piiras"-kliseetä jaksa koko ajan hokea. Saa nauttia vaan omasta kätten työskentelystä.
Ja näin vähän heikommalla läpällä lähdetään luistelemaan kohti iltapäivää! Mukavaa tiistaita!7 kommenttia:

 1. "Lintubongari: Kyllä pesä on aina pesä."

  Ai jumankauta, kun putosin:D:D:D

  VastaaPoista
 2. Toi oli niin hyvä ohjelma!!! :D Varsikin ne "maailman huonoin"- osiot. Esim maailman huonoimpia onnettomuuksia "Ootas kaivan roskan sun silmästä tällä haarukalla." :DD

  VastaaPoista
 3. "kyllä pesä on aina pesä"

  TÄMÄ XDDD

  VastaaPoista
 4. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 5. Tän mielessä lukeminen Aku Hirviniemen äänellä.... :DDD

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!