HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Linkitä pieni, mutta ihana blogi!

Nyt on aika saada pieniä blogeja paraatipaikalle! Eli linkitä se pienikokoinen, ehkä jopa tuntematon, mutta silti niin paras/ihana/hauska/loistava blogi 16.4. mennessä tähän postaukseen. Linkitetyistä blogeista kokoan parhaat ja huomionarvoisimmat postaukseen, josta on sitten helppo löytää uutta luettavaa. Ei mielellään aina niitä omien blogien linkkailuja.


PS. Monet eivät varmastikaan ole vielä löytäneet LFI:n uutta osoitetta ja pohtivat  joko a) miksei postauksia kuulu tai b) missä koko saamarin blogi on, joten muistuttakaapas niitä LFI:ä lukevia kavereitanne, että siirtyvät oikeille taajuuksille! Ja oletettavasti Facebookissakin tykkääminen/jakaminen onnistuu....? Toivottavasti!

Mukavaa viikkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs lukenut kunnolla, ja heitin oman ei fitneshype ruokablogini, mutta ehdoton suosikki on Heidins, vaikken tiedä lasketaanko se enää 'pieneksi' noin niinkuin yleensä :D

   Poista
  2. No, jos sä et itse sitä sano niin mä sanon sun puolesta! :D Riikan allthetastesoflife.blogspot.com on ihana ruokablogi, jonka ohjeita jokaikinen poropeukalo osaa noudattaa! Ja tosiaan, kaikki ainekset löytyy normaalista kaupasta, ei tavitse harmitella kun ei omista macasitä tai prodetätä, vaan voi vaan kirjata ainekset ylös ja lähteä kauppaan. Vaikka anonyyminä blogia seuraankin, niin kyllä siellä jokapäivä tulee käytyä katsomassa onko jotain kirjoitettu :D
   -Sini

   Poista
 2. Tässäpä pari ihanaa hyvänmielenblogia:

  map of the world: sufy-map.blogspot.fi
  Sweet mother of chaos: sweetmotherofchaos.blogspot.com (sisältö englanniksi, mutta kirjoittaja on suomalainen ja asuu Suomessa)

  VastaaPoista
 3. http://mmonkeybusiness.blogspot.fi

  Jos et Nannan blogissa ole vielä käynyt niin on korkea aika! Postauksia tulee 1-5 kuukaudessa, mutta sisältö on aina yhtä viihdyttävää:D Kielenkäyttö ja asioiden kuvailu ovat sitä parhaimmistoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä kyllä taida tulla edes 1-5 kuussa, viimeksi tammikuussa postannut... Yli 3 kuukautta sitten. :D

   Poista
 4. http://onlygirlintheworld-blog.blogspot.fi/

  Hyviä kuvia, sujuvaa tekstiä ja positiivista asennetta :)

  VastaaPoista
 5. http://krokotiilinkyyneleet.blogspot.fi/

  oon seurannu essin blogia jo monta vuotta ja aina se vaan pysyy suosikeissa :)

  VastaaPoista
 6. http://jennnnnivee.blogspot.fi/

  On mun yhden kaverin blogi, jota aina mielenkiinnolla seuraan. Kuvien ja tekstin laatu kohtaa täydellisesti :)

  http://nauretaantyperyydelle.blogspot.fi/

  Kivan humoristinen kirjoitustyyli Jannalla ja postauksien aiheet aina mielenkiintoisia. Myös täällä kuvat laadukkaita :)

  VastaaPoista
 7. http://elsanneli.blogspot.fi/

  Ihanan ystävän ihana blogi! Vastapainoa hässäkälle ja kiireelle, päivän asuille ja fitnessille :)

  VastaaPoista
 8. http://www.fannikatariinan.blogspot.fi/?m=1 mun henk koht lemppari blogi! fanni kirjoittelee tosiaan siis elämästään espanjassa ja pian suomesta sillä muuttaa espanjalaisen miehensä kanssa suomeen! aivan loistava ja mielenkiintoinen tapa kirjoittaa.

  VastaaPoista
 9. http://heromakesit.blogspot.fi/ Mun ystävän blogi. Aikuisen naisen postailua kunnonkohotuksesta ja omasta elämästä terästettynä hersyvällä ja välillä hyvinkin itseironisella huumorilla.

  VastaaPoista
 10. http://ghostfunfair.blogspot.fr

  Kaunsi ja laadukas blogi jossa on kiehtovia valokuvia erilaisista autiotaloista. Kuvissa näyttää niin kuin aika olisi vaan pysähynyt hylätyissä huoneissa paikoilleen, joissain on vielä huonekalut paikoillaan ja on jännä miettiä millaisia ihmisiä sielläkin on asunut.

  VastaaPoista
 11. http://puhuvatelukat.blogspot.fi/

  Pikkusiskoni blogi, joka on hyvin alussa vasta mutta idea on mielestäni mahtava! :)

  http://draculaurantakapihalla.blogspot.fi/

  Ja pikkusiskoni toinen blogi, joka käsittelee Monster High -nukkeja. :)

  VastaaPoista
 12. Tiedän että tää on nyt myöhässä tuosta aikarajasta, mutta anyways :) Tässä rakkaan ystäväni blogi:
  http://diary-emilia.blogspot.fi/

  -Minna
  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Minä oon kanssa myöhässä, mutta linkitän silti. <: http://kaikkionhyvin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. Mä olin tähän päivään asti siinä uskossa, että oot lopettanut kun et enää tullut mun syötteeseen bloggerissa. :D Eräänä päivänä sitten mietin että no ehkäpä pitää googlettaa, jos se ois perustanu uuden blogin tai jotain..

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!