HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

parasta Facebookissa

Tiedättekö ne kaikkein parhaat (SAATANAN HERMOJA RAASTAVAT) päivitykset ja statukset Facebookissa? Ne, joihin varmaan jokainen tahtomattaan sortuu, mutta silti muiden kirjoittaessa meinaa naama hajota lukiessa.

Mamma Äitikkä: Tänään meillä oli ihana päivä! Puhkesi Peetu-Allanin kuudestoista hammas, kolmaskymmenes kakkeli tipahti pottuliin pottailun seurauksena, sitten onpi lypsetty ämpärillinen tissimaitoa pakastimeen, pissaakin lirahti tilkka sohvalle, ihana sadasviidestoista hymy äidille ja ensimmäinen sana "äösdfkdsgl" sanottu <3 on se vaan niin viisas lapsi, ihan äitiinsä tullut <3
PaskaMutsi kommentoi tätä: Itsehän lypsin kaksikymmentä litraa ja tein niistä pannarit koko naapuruston lapsille. :)

Ann Gstiina: Paskin päivä ever! -.- Miten kaikki voikin mennä niin perseelleen.... Kaikki haaveet romuttu taas kerralla.
Kamu Liina kommentoi tätä: Mitä ny?
Ann Gstiina: en jaksa kertoo

Sirpa Superihminen: Tänään leivottu, maalattu, siivottu, jumpattu, Volvo pesty, käyty Hoplopissa, tehty koko loppuvuoden makaronilootat pakastimeen, imuroitu, pesty ikkunat, oltu lapsien kanssa seitsemän tuntia pihalla, leikitty, laulettu, opeteltu aakkoset ja muuta mukavaa. Ihana aurinkoinen päivä rakkaan perheen kanssa, ihanaa. Kultamurukin ulkona grillaa sisäfilettä ja heittelee seitsemän nuorimman pojan kanssa palloa. Täydellinen arki <3
(kirjoittaessaan tätä Sirpa viiltelee vessassa ja syö rauhoittavia, kun kakaralauma kiduttaa naapurin koiraa ja kaljaanmenevä ukko sytyttää saunaa tuleen.)

Tsyge elämän koulu lainen: Kaljaa ny nii et ei silmätkä liiku se o meinaas perjantai ja nyykoordin petriä mennää kattoo paikallisee !! onko kellää myyrä pirtua ??

Mauri Pahamieli: Kaikki naiset ovat pohjasakkaa, en ole katkera mm. avioerostani tai epäonnistuneista naissuhteistani, mutta niin se vaan on että kaikki naiset on huoria ja mies on se joka määrää, siis en ole todellakaan tunne mielipahaa kun Raija-Maija lähti sen toimitusjohtajan matkaan kun minä makasin kotona olut kädessä, mutta niin se on että ämmät on hiljaa ja mies oikeassa!

Lisbeth Von Lissu: siis niinku vitun mutsi osti mulle iPhone kasin vaik halusin iPhone kymppiplussan!! ottaa nii päähä ku ei voi koskaa kukaa kuunnella mua -.- hyppään johki lampee.

Savannah Von Lissu: öö jos haluun syödä kierrepastaa ja meillon vaan jtn paskaa perusmakaronii, ni voiks noita jotenki kiertää?? esim vaiks ruuvimeisselil?
3459030 tykkää tästä.
Savannah kommentoi tilaansa: hups nyt meni keittiö uusiks, ounou laitoin vahingossa kilon folioo mikroon ja kissan tehosekottimee!!

Salla Liittoteoria: Meitä ihmisiä huijataan, eikä kukaan tee mitään. Väitetään, että mikron edessä seisominen ei ole vaarallista - höpönlöpön sanon minä. Mikroaaltoihin (myös muihinkin aaltoihin!!) VOI KUOLLA. Tunnen seitsemän ihmistä, jotka ovat mehentyneet kahden vuoden sisällä mikron edessä seisomisesta - sattumaako muka?? Tämä on USAn ja Venäjän ja Italian mafian salajuoni päästä eroon pohjoismaalaisista - kaikki menehtyneet tuttavani ovat suomalaisia (en tunne ulkomaalaisia). VAROKAA! Tämä EI OLE leikin asia!

Harde Äijänen: vasikat käyny taas kitisee bisneksist mut kattokaas alkaa tapahtuu pian pahoja asioita jos ei laulamine lopu, TIEDÄT KYLLÄ KUKA ;)

Vinku Maija: Hei sinä joka ajoit pihani ohitse liian lujaa siten, että kukkapenkkiini lensi katupölyä: oletko nyt tyytyväinen? Krookus nuupahti heti, kissa pelästyi ja oma mielenrauhani järkkyi. Toivottavasti nautit aiheuttamastasi haitasta.

Jenni Katariina lisäsi kuvan:
Jenni kommentoi kuvaansa: ruma....
BFFFFFF: ihanin<33
F. Rendi: kaunein kullein söpösein<333
Jenni: ite ootte <333


Aloin tossa kelaileen, että mihin on itse sortunut somea käyttäessä ja pakko oli todeta, että helpompi laskea ne, joihin EI ole sortunut.....

4 kommenttia:

 1. sun käsi näyttää pelottavalta... tommonen miss marple mutta, koska sulla on jakku päällä, niin olisit varmasti se pahismummo. (täähän liittyi ihan kauheesti asiaan)

  VastaaPoista
 2. HUIPPUA taaaas kerran!

  VastaaPoista
 3. Ennemmin joku voisi kertoa mulle syyn esim. vihjaileviin päivityksiin. Niin monta kertaa jo todettu, että niitä tehdään, mutta MIKSI?!

  VastaaPoista
 4. Hahaha, just hyvä! :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!