HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

turhakemainontaa

Valitsin osittain summamutikassa ehdottamianne turhakkeita/keksintöjä, joita olisi nyt tarkoitus mainostaa. Ostaisitko...?

"Kuivaako silmämunia, valuuko kyyneleet allergia-aikana? Oletko alituiseen itkuinen, nyyhkytätkö taukoamatta? Ei hätää, tähänkin ikävään vaivaan on ratkaisu: EyeWiper -silmämunanpyyhin! Tehokas, viidentoista hevosvoiman pyyhkijä laappii näköelimiäsi valitsemallasi nopeudella ja kyyneleet saavat kyytiä! Laite on helppo asentaa nenälle erikseen ostettavilla EyeWiper-pidikkeillä. Ei siis enää noloja tilanteita kahvitauolla, ei vaarallisia hetkiä liikenteessä! Osta siis heti - puolen tunnin kuluessa tilaavat saavat kaupan päälle silmämunien säilytyspussin, siis TÄYSIN veloituksetta, maksat vain postikulut!"

"Oletko laiskaperse, vai kenties muuten vain materialisti-hifistelijä? Jos vastasit kysymyksiini kyllä, tämä tuote on kuin tehty juuri sinulle: banaaninkuorija! Banaanin kuoriminen ei koskaan ole ollut näin helppoa ja vaivatonta - ja nopeaa! Et ehdi edes ensimmäistä syödä, kun toinen on jo kuorittu! Pakkaus sisältää pahvilaatikon, jossa töitä tarmokkaasti painaa huumattu apina. Tutustu myös tuoteperheemme rakastettuun klassikkoon: banaaninviipaloijaan! Kuin munanviipaloija, mutta viisi kertaa kalliimpi!"

"Voi voi! Onko taskut taas täynnä tummia läikkiä rikkoutuneesta kuulakärkikynästä? Menitkö idiootti laittamaan kynän valkoisten housujen takataskuun, saaden koko työporukkasi nauramaan kämmillesi selän takana? Nolottaako? No, vastaisuuden varalle meillä on sinulle loistava ratkaisu - saanko esitellä: Kynelo! Eli kynäkotelo yhdelle, tärkeimmälle kynällesi - ethän halua lempihousujesi sotkeentuvan? Ethän toivo rakkaimman kynäsi katoavan, tai vaikkapa vaurioituvan taskussasi? Ole siis vastuullinen ihminen ja tilaa Kynelo! Jos tilaan heti, saat mukana musteläikkäiset housut muistoksi entisajoista ilman Kyneloa!"

"Missä murusesi on? Onko armaasi, mielitiettysi, pettäjän polulla? Vaiko kenties karannut saunailtaan - ilman lupaa? Ei hätää, tähänkin on ratkaisu: WhoLetMyHoneyOut-seurantasiru! Upota kultasi nukkuessa hänen ihonalaiskudokseensa siru, jonka langattomasti voit liittää tietokoneeseesi tai älypuhelimeesi - kumppanisi liikehdintä, ruumiinlämpötila, syke, koordinaatiot ja seksuaalinen aktiivius tulevat välittömästi tietoosi. Tuotepaketti sisältää sirun, asennus-cd:n, anestesialääkärin valmistelevan nukutuspiikin asennusta varten, sekä "näin ahdistat puolisosi nurkkaan"-oppaan!"

Kuka kuorii? Kuka viipaloi?

19 kommenttia:

 1. luin koko tekstin mielessäni ääneen raivostuttavalla tekopirteellä ostostvn juontajan äänellä :D oot ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki luin! :DD Yks lausahdus tästä puuttuu, "EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI"

   Poista
  2. En kestä mullaki tuli automaatisesti se ostostvn juontajan ääni lukemaan näitä :D Ehkä pahinta on että pystyn oikeasti kuvittelemaan sen typin mainostamaan silmämunanpyyhkimiä tmv. ja vakuuttelemaan ihmisille että hei tä on just sitä mitä tarttet...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mä tarttisin sellasen just nyt :Ddd t: nimimerkki "petja hukassa" :Ddd

   Poista
  2. MISSÄ TÄÄLLÄ ON SE TYKKÄÄ-NAPPI :DD

   Poista
 3. Voi luoja en kestä!
  Huutonauroin koko postauksen alusta loppuun, ja nyt valuu kyyneleet niin kovasti, että olis toi EyeWiper -silmämunanpyyhin tarpeen. :'--DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Huutonauroin"........ -.- yks rasittavin sana mitä somessa nähny. Tai blogitekstiin kommentoitu "tämä" tai "amen" eikä mitää muuta. Joo liitty aiheeseen toki.

   Poista
  2. Toi some sanaki rupes nyt ärsyttää.

   t. edelline ano

   Poista
  3. ^Oon miettiny iha samaa! Ja ai seppo mua syö myös se, kun sanotaan joka väliin "EN KESTÄ!!" HUUTONAURUAAAAAAAAAAA

   Poista
  4. Vitsi mua ärsyttää kun joku laittaa jonkun vammasen "ai SEPPO mua syö"... Huoh.

   Poista
 4. Tee postaus ärsyttävistä sanoista 8-) niitä on suomenkielessä meinaan paljon!

  VastaaPoista
 5. voihan himputti kun heitit taas jenni hupaisan postauksen XD

  VastaaPoista
 6. Olin just kattonu ostos tv:tä ennen tän lukemista :D luin ne just semmosella mainosmuijan äänellä.
  WhoLetMyHoneyOut - paras :D

  Hauska postaus :D

  VastaaPoista
 7. Tee oma niksi-pirkka -postaus? Voit vaikka tehä kakskin, yks joka on pyhitetty pelkästään sukkahousunikseille ja toinen sitten kaikille "nikseille" eli "pöly ilmassa on vain asennekysymys: kuvittele että se on keijupölyä!" tai "suuret kestokassit, joita saa sisustustavarataloista, ovat mitä kätevimmät talvi- ja kesärenkaiden säilytykseen. Yksi rengas kulkee siististi kassissa." <--Öö mikä vinkki toi oli? Helpompihan ne renkaat on kantaa ilman kassia tai vaikka kuljettaa pyörittämällä, ja kukaan tuskin säilöö keskellä olohuoneen lattiaa renkaita ettei tässä nyt pelkästään ulkonäköasiastakaan voi olla kyse. Eli postaus jossa keksit joko omia turhia niksejä, tai sitten ruodit jo valmiiks keksittyjä turhia niksejä :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!