HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 4. huhtikuuta 2014

#YOLO

Tää yolottelu alkaa pikkuhiljaa kypsyttää näinkin tasaista ja harmonista ihmistä. Hei kamoon, ei kai kukaan käytä tota sanontaa tosissaan?

Siis joo, me eletään vain kerran (toki maailmankatsomuksissa ja kulttuureissa on poikkeuksia, tiedetään). Ja onhan se ihan kiva ajatus elää se yksi ja ainoa elämä "täysillä" (mitä helvettiä toikin tarkoittaa, jotain että paahdetaan paikasta toiseen tukka putkella ja suolisto suorana?), mutta hei haloo ja hellurei. Täytyykö tehdä kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin idioottiudet sen varjolla, että me eletään vain kerran? Että sulla on hei vaan yksi elämä, tunge imurinletku kurkkuusi tai myy isoäitisi Italian mafialle, koska et enää koskaan saa uutta tilaisuutta toteuttaa tätä riemukasta tapahtumaa!

Mikä peruste kaikelle ääliöydelle joku yolo edes on? Siis mitä sitten, vaikka on yksi elämä? Tarkoittaako se sitä, että täytyy vetää tequilaa aamunkoittoon, jakaa persettä, laittaa käsi tehosekoittimeen, tatuoida otsaan SWAG ja syödä naapurin koira? Mä ennemminkin näkisin asian niin, että koska sulla on vain se yksi elämä, niin opiskele, paina duunia, harrasta, nauti, arvosta itseäsi, älä katkeroidu, käytä järkeäsi, jiiänee, jiiänee. Ei sitä, että maataan junanraiteilla ottamassa selfieitä ja syödään sieniä. Koska jos liikaa yoloilee, voidaan joutua käyttämään uutta lyhennettä YMYLS - Yolo Makes Your Life Shorter.

Ehkä mä vain olen tylsä ämmä, kun en näe mitään hehkeää tai tavoittelemisen arvoista siinä, että piripäissään tanssitaan pöydillä, jätetään koulut kesken ja lähdetään makoileen aurinkorannoille vailla huolta huomisesta. Tai sekoillaan sitä sun tätä ja vedetään muuten vaan kaikki ranttaliksi, koska vittu yolo. Mä mieluummin elän pitkän ja hyvän, joskin tasaisen elämän, sen sijaan että kuolen 25-vuotiaana baarin rappusille kikkeli tatuoituna otsaan.

Matkustele, opiskele, tee asioiden eteen töitä, ole ahkera, rentoudu, harrasta, pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi, liiku, herkuttele, kunnioita itseäsi ja muita, muista sanoa, että rakastat, avarra maailmankatsomustasi, ole avoin ja rehellinen, uskalla avata suusi, nauti elämästä, ole oma-aloitteinen, älä nurise turhasta. Koska you live only once.
18 kommenttia:

 1. http://media.rofls.com/ab/11/ab11a597b9bf7c868938d40050138e39.jpg

  Tähän kuvaan yolo sopii kuin nokka naamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmi kun täällä ei voi tykätä kommenteista!

   Poista
 2. Olipa kalkkis teksti. #yolo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä! Koska todellinen eläminen on vetää kännit, säätää koko kylä läpi, etsiä itseään hyläten kaikki velvollisuudet ja olettaa omaavansa vain erilaisia oikeuksia, tuhota muiden omaisuutta ja kokeilla kaikkea huumeista naapurin setään,, koska yolo

   Poista
 3. No nii, vaikka voi tehä mitä tahansa, ei se tarkota että kannattais. Eiköhän tuosta jokainen opi sen kantapään kautta sitten :-D ps. keksin sanan: kantapääkulttuuri

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Odotan sitä päivää kun löydän jostain kukkahatun, saan laittaa sen päähäni, otan kuvan instagrammiin ja kirjoitan alle #YMYLS ... :D

   Poista
 5. kaikkein nolointa koko helvetin YOLO:ssa on se, että ainakin oman käsityksen mukaan kun eläminen = kaikkien huumeiden kokeilua, kännäämistä, kännissä toilailua niin mitäs elämää se sellanen on mistä ei mitään muista..?

  "joo MEILLÄ OLI IHAN HINTSUN HANTSUN FANTSUA !!! ....kai? HAHAH IHA SAMA, EMMÄ MUISTA MITÄÄ!!"
  Niin.... En sitten tiedä kumpi elää oikeasti sellainen ihminen joka esim. matkustelee, näkee maapalloa, tutustuu uusiin ihmisiin, kokee uusia asioita, saavuttaa jotain, tai sellainen joka juurikin kuolee 22-vuotiaana takapihalle mari sätkä huulessa..
  Mut hei yolo !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo koskaan kuullu että joku kuolee mari sätkään :D

   Poista
  2. Heh, eihän kommentin kirjoittaja tainnut niin väittääkään ;)

   Poista
 6. Ah, suuri vitutuksen aihe ollut jo pitkään~ Onneksi nyt jo porukka on ainakin täälläpäin vähentänyt YOLON hokemista...
  Pitää kyllä tunnustaa, että itse käytän sitä silloin tällöin, mutta asiayhteys on kylla aina sellainen, johon se ei liity/sovi ollenkaan :D

  VastaaPoista
 7. Hellitä jooko hei vähän :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!