HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Bloggauskliseet osa. 2

Bloggaus on kovassa huudossa jo ties monettako vuotta, eikä loppua hurmiolle näy. Joka päivä putkahtelee esille uusia ja uniikkeja blogeja, joiden konsepti ja sisältö ovat jotain aivan uutta - JA sitten sata kertaa enemmän niitä perinteisiä kliseisistä kliseisempiä blogeja, jotka vain toistavat toisista blogeista kopioituja kliseitä.

Ensinnäkin, miksi helvetissä kaikki tuotteet ovat aina ihan must-hankintoja sun vaatekaappiin/kenkähyllyyn/meikkipussiin/roskalavalle/postilaatikkoon/perseeseen? Joka toinen tavara on ihan, siis IHAN PAKKO saada. "Tää on tällanen must-hankinta, niinku pakkosaada-tuote". Ja kun ne ovat aina jotain helvetin supertoimivia selluliittirasvoja, anjovisuutetta sisältäviä ihon salaisen hehkun etsiviä pillereitä tai hevoselle suunnattuja villaloimia. E MINÄ SELLAISIA HALUA?

Ja ne "rakkausvaatteet". Ja "rakkauskengät". Ja "rakkauspuutarhasakset". "Rakkauskumisaappaat". "Rakkausraskauskoltut". "Rakkauskinkkukiusaus rakkauskermalla". Miten kaikki voi olla niin jumalattoman rakasta ja tärkeää? Joku saatanan paita esimerkiksi?! Miten suikale viskoosipolyesteriä voi aiheuttaa rakkaudentunteita!? Joojoo, tiedän että se on vaan sana, jonka tarkoitus on korostaa omaa kiintymystään kyseiseen tavaraan tai esineeseen, mutta siinä vaiheessa kun joka toinen kodin esine saa rakkaus-etuliitteen, mua alkaa oksettaa. Mullakin toi rakkaustiskikone pyörii tossa ja pesee Petjan rakkaussukkia kauheella voimalla, samalla kun istun tässä rakkauskeittiössäni ja syön rakkausrahkaa.

Onneksi se "mä ja Maiggu oltii hese ja vitsi ää oli kiwaaa mut ei mul muuta moi täsä sata kuvaa mun vanhoista sukka housuista xDDD<33 kis kis natinati!11"-blogitekstien aikakausi alkaa olla ohitse, sitä ei saatana kestäny paljaalla silmällä ja selvinpäin lukea sitten Erkkikään. Mutta onneksi tekotaiteellisuuden aikakausi on aluillaan, ja itsetutkiskelua, henkeviä ajatelmia ja "pätkiä bloggaajan todellisesta minuudesta" on luettavissa blogista kuin blogista. "Mä päätän avautua teille nyt mun riittämättömyydentunteesta tässä samalla kun kehun uutta kynsilakkaani. Mutta siis, kaikki alkoi siitä, kun eräänä utuisena loppukesän yönä minä ja salainen henkilö, kutsuttakoon häntä vaikka kirjainyhdistelmällä BBGR, olimme jännittävissä sfääreissä...."

Ja mikä se halu paljastella kaikki asiansa uppo-oudoille ihmisille on!? Aivan viimeinen asia mitä mä tekisin, olisi se, että avautuisin jostain parisuhdeongelmistani (ainiin, eihän niitä ole bloggaajilla, pelkkiä pusuja ja ruusupuskia vaan, tirskis) tai syvimmistä tunnoistani sadoille, jopa tuhansille ihmisille! Varsinkin teiniäitiblogeissa paljastellaan pikkuriikkisen liikaa, ja sitten ihmetellään miksi on sosiaalitädit oven takana. "Emmää muutaku kertonu kuinka mää narkkaan iiveesti ja sekstailen kaikkien kaa ja kyllähän toi keppanakin maistuu siinä lastenhoidon ohella. Sitten Piupali-Paupali-Pinjastiina vietiin multa, vitun paska valtio!!!!". Aika jänskä loppuratkaisu! HUHUU, KETÄÄN KOTONA?!

Loppuun vielä joku asiayhteyteen kuulumaton ja saatanan taiteellinen kuva. Kas näin:14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Parasta on se, kun itse syyllistyy näihin >:D

   Poista
 2. En kestä:D paras teksti ikinä:D

  VastaaPoista
 3. Niin osuvaa tekstiä :D

  VastaaPoista
 4. Emmä tiedä, taidan olla väsynyt mutta nauratti ihan ääneen noi rakkaussukat siellä tiskien joukossa ♥ äksooäksoo puspus <3333

  VastaaPoista
 5. Tiskikone joka pesee sukkia :D mutta hauska millanenkohan on sit kolmas kliseeaalto ?

  VastaaPoista
 6. Mua raivostuttaa bloggaajien käyttämät sanavalinnat! Sellanen mukapirteä lässynlääkieli jota lähes jokainen muotiblogi pursuaa. "Huomenta tyypit!" "Mukaan lähti jo hyväksi havaittu luottoteeppari/-ripsari/-laukku" "muhun ainakin iskee kovaa, mitäs siellä ruudun toisella puolella tykkäillään?" "Nyt mä isken nopeesti kengät jalkaan ja lähen hoitamaan parit asiat, palaillaan!" "Tulin pikaisesti iskemään teille parit asukuvat" "tässä vähän sneak peakia mun perjantaisesta asusta"

  Jnejne. En vaan voi käsittää miks pitää kirjoittaa päivästä toiseen samoilla lauseilla? Miten huono sanavarasto keskivertolifestylebloggaajalla oikein on?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "tässä vähän sneak peakia mun perjantaisesta asusta"

   SNEAK PEEKIT voi saatana, ne jos jotkut on ärsyttäviä! bloggaaja postaa ihan muina naisina kuvan esim. uusista (rakkaus)kengistä ja sanoo sen olevan sneak peek, että palaillaan huomenna näiden pariin lisää! sit seuraavana päivänä tulee postaus jossa on samoista kengistä kymmenen kuvaa eri kuvakulmista. eikö se yks kuva ois riittäny?

   Poista
 7. Ja pahinta on jos tää lifestyle/muotiblogikieli yhdistyy fitnessblogikliseisiin -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JA se, että fitness sekoitetaan perussaleiluun! Fitnessurheilu on vähän eri hommaa ku pelkkä salilla käyminen :D

   Poista
 8. Enemmän minua ihmetyttää "Täsä oon mä, ja näin sekasin minä oon päästäni! On ahdistushäriöö, masennusta, paniikkia, psykoosia!!!!"-blogit....... On tietysti hyvä että sellainenkin kun mielenterveyshäiriöt otetaan esille, koska se on valitettavan yleistä ja normaalia, mutta joillakin bloggaajilla jakaminen menee hitusen yli. Pitäisi muistaa että mitään mitä nettiin pistät myös pysyy siellä.

  VastaaPoista
 9. "Aivan viimeinen asia mitä mä tekisin, olisi se, että avautuisin jostain parisuhdeongelmistani (ainiin, eihän niitä ole bloggaajilla, pelkkiä pusuja ja ruusupuskia vaan, tirskis)"

  Niin no siis tämän kuvanhan monet bloggaajat juurikin haluavat antaa EIVÄTKÄ avaudu mistään ikävämmistä. Paitsi sitten vedetään yhtäkkiä jokin teatraalinen päivitys tyyliin "istun yksin nurkassa, ja kyyneleet valuvat pitkin poskiani, seuranani on vain hiljaisuus". Ja sitten taas annetaan vähän virtuaalihalia ja -tsemppiä.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!