HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 8. toukokuuta 2014

gimmojen kivat kannut ja muita iljetyksiä

Naiseen ja naisen vartaloon liitetään äärettömän paljon äärettömän oksettavia sanoja ja sanontoja. Ajattelinkin laatia näistä niskakarvat nostattavista sanoista listan, jota voidaan sitten yhdessä... inhota? Yökkiä?

Mun ykkösinhokki on - rumpujen pärinää - kannut. Hyi hitto! Mulle tulee tästä sanasta mieleen Siili menee lypsylle -laulu, sekä sellaiset valtavat läskitissit. Siis sellaiset polvissa roikkuvat ja maitotonkanmuotoiset. Miksi oi miksi tuollainen sana on edes keksitty? Hämmentävää, että joku näkee mehukannun ja tissien välillä yhteyden. Ja heräähän tässä myös kysymys, että mitkäs itse omistan, teelautaset? Kermanekkatissit?

Myös kaikki muut rintoihin liitettävät sanat, joista bensalenkkariurpot puhuvat rehvastellen (vaikka äidin tissit ovat ainoat tissit, jotka oletettavasti on tullu nähtyä), esim. daisarit, ryntäät, utareet... Miten ja kuinka tollasia sanoja voi oikeasti käyttää normaalissa puheessa? Kivat utareet kamu. Makeet ryntäät. Mielettömät melonit. Hillittömät hinkit. Ai saatana kuinka sensuellia! Tällä tulee naista niin pirusti!

Myös synonyymit naisen alapäästä nostavat kylmää hikeä otsallle ja pahimmassa tapauksessa tulee jopa tilkka oksennusta suuhun, kun niitä joku latelee rehvakkaaseen tyyliin. Mä suorastaan värisen inhosta ja iljetyksestä, kun joku astetta rikkaamman sanavaraston omaava apina kertoo eroottisesta seikkailustaan ja mukana on käsitteitä piparista lihalompsaan ja tuherosta etuperseeseen. Hyi jumaliste!

Ja eihän naisista puhuminen olisi mitään, jos ei saataisi sitä persettäkin vielä mukaan keskusteluun. Kivat perät ja seksy berberi ei oo ihan niitä sanapareja, jotka mut sytyttää ja täytyy sanoa että en taida sellaista naista tuntea, joka tuollaisille junttiapinailmaisuille lämpiää. Ja olen myös aika vahvasti sitä mieltä, että pelkkä "hyvä perse"-tyylinen huutelukin varsinkin kännisiltä miehiltä on niin ellottavaa jo pelkän kännin takia, että ei siinä auta vaikka kuinka asillisia ilmauksia käyttäisivätkin. Mutta saa se aina lisäkuvotusarvoa, jos sanapari on hyvän perseen tai pyllyn sijaan "kiimane ahteri" tai vaikka "pornot pakarat".

Eikä unohdeta niitä monia, kurvikkuuteen tai sitten "ylimääräiseen" viittaavia sanoja, kuten jenkkakahvat, "jotain josta tarttua", ihra... Ei ehkä ne sanat itsessään, mutta ne tyylit ja yhteydet, joissa kyseisiä sanoja käytetään. "Kyllä muijalla pitää olla jotai josta pitää kiinni heh heh, vähä kahvaa tossa noi, pikkuse ihraa persuukissa, ja siipale silavaa tisseissä, heh heh". Suu kiinni sinä vulgääri apina, suu kiinni...

Miksei noi sanat voi vaan yksinkertaisesti kuolla sukupuuttoon? Miksi joku viljelee niitä?!

TÄMÄ on kannu ja piste!


25 kommenttia:

 1. Mun ehdoton inhokki tässä osastossa on römpsä. Siis... Kuka? Missä? MIKSI??????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei unohdeta tussua ja toosaa.....

   Poista
  2. Lähes yhtä puistattavaa on kuulla aikuisen miehen puhuvan aikuisen naisen kohdalla "pimpsasta".

   Poista
  3. JOO tai jos aikuinen mies sanoo alkkareita "pikkuhousuiksi" HYI! :x

   Poista
  4. no mut hei... mites sellanen naisen alapääsana ku "ryppyrubiini"?!

   Poista
  5. oma inhokkini on limalompakko.................... hyi h-e-l-v-e-t-t-i.

   Poista
  6. Musta taas römpsä on jo niin kaamee, että kaikessa rehellisyydessään se on hauska. Repeisin varmaan tyystin, jos joku vonkaisi römpsää. :D

   Poista
  7. Ja pikkuhousut: musta myöskään aikuinen nainen ei puhu pikkuhousuista, vaan alushousuista. Tai vaikka kalsareistakin, ihan sama, mutta pikkuhousut on pikkutytöillä.

   Poista
  8. No jo on tarkkaa :D Mä käytän aina pikkarit/pikkuhousut-sanaa, samoin poikaystävä. En ole ees aatellut niiden olevan jotenkin ikäsidonnaisia!

   Ollaan myös varmaan oksettavia pedofiileja ja vaikka mitä, kun poikaystävä puhuu pimpasta/pimpistä ja minä pippelistä/pipulista :D Tosin vain kahden kesken, mutta ei mulle tulis mieleenkään puhua jostain kyrvästä tai kullista, hyi oksetus.

   Poista
  9. Pipuli... Apua! Total turn-off. Mut ei kai siinä mitään, jos oma fiilis pysyy yllä eikä tule lapset mieleen.

   Poista
 2. Ja mä en taas pidä mistään noloista vertauskuvista ja mukahauskoista vitseistä. Esimerkiksi kahdella kaverilla on kissa, he keskustelevat siitä kuinka ne vähä on raapinu paikkoja ja pitäny hereillä, niin eiköhän joku vitun urpoilija huuda että höhöhööö, koittakaapa tytöt pitää mirrinne aisoissa, hehheh tosiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄLÄPÄ! Hyi helvetti :D ja tällaset "parempi tussun ku tossun alla hehehe"... apua

   Poista
 3. oon joskus törmänny semmoseen ku lollot... :D:D

  VastaaPoista
 4. Kieltämättä käytän välillä hyvinkin epämääräsiä ja mahdollisimman räikeitä sanoja, mut lähinnä kavereiden kanssa ollessa just siks että saisin aikaan hämmennystä ja yökkäilyä (ja lopuksi räkäistä naurua). Mut jos joku tosissaan tulis esimerkiks kehumaan mun "kiimasia lolloja" ni en vois väittää valuvani reisille.

  VastaaPoista
 5. Mä en oo koskaan käsittänyt sanaa "rehevä", mulle tulee siitä mieleen lihavan tai kurvikkaan sijaan karvainen. Ällöttävä kiertoilmaisu joka tapauksessa, yhh

  VastaaPoista
 6. Pahin mahdollinen synonyymi naisen alapäälle on mun mielestä limalompakko! Hyi helvetti, miksi?! :o

  VastaaPoista
 7. Mälliämpäri, eli nainen. MITÄ? Mikä mies sit on, siittiöletku?

  Muita ihan kamalia ilmaisuja: pimpero, tussukka, pimpukka, pikkupillu (MIKSI sä haluat kuullostaa pedofiililta??)

  Ite oon ihan kiusallani keksinyt kaikkia miesten mielestä inhottavia nimityksiä, esim. ihan perus vagina on semmonen mistä miehet ei tykkää, samoin tästä väännetty vagsteri. Ja ehkä suurimpia puistatuksia aiheuttanut viljonkka.

  Ja hyvä perse on viel ihan ok kommentti, mut sit jos se höystetään jollain "haluun upottaa mun kullin sinne!" on ehkä kuvottavinta ikinä. Myös kulli on aivan järkky sana ja kuullostaa joltain vanhan äijän pikkunakilta. Pahinta täs kaikessa on, että jos mä menisin jollekkin äijälle "jou beibee, sulla pullottaa aika kivasti sun siittiöletku, haluutko tulla sammuttaan tulipalon mun alakerran yksiössä?" niin suurin osa olis vielä ihan innoissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "jou beibee, sulla pullottaa aika kivasti sun siittiöletku,...." en voi väittää ettenkö olis pudonnu aika pahasti xD

   Poista
  2. hahah sama täällä!!

   Poista
 8. Lerssi. Miehen sukupuolielimestä.

  Ei tule mieleen mitään muuta kuin impotenssi :D

  VastaaPoista
 9. Tykkäsin termeistä "vagsteri" ja "viljonkka". :---D

  VastaaPoista
 10. Hei mites vällykäärme miehen vehkeestä.

  Hyi saatana mikä sana :D

  VastaaPoista
 11. Vitunkantoteline (=nainen) on kanssa melko jäätävä ilmaisu.. :D

  VastaaPoista
 12. Sanoilla voidaan myös alentaa ihmisiä, kuten tässä aiemmassa naisen toteaminen pelkäksi vitunkantotelineeksi. Eli esineeksi, jolla ei kauheesti arvoa ole, ainakaan ihmisarvoa.
  Samaahan käytettiin juutalaisista, jotka olivatkin rottia, syöpäläisiä tai loisia. Kun heitä ei enää ihmisinä pidettykään, niin sitten herra leirinjohtaja aamupäivästä tapatti tuhansia ja sitten kahville omaan kotiin ja leikkimään omien pellavapäiden kanssa, samalla kun puutarhaan satoi tuhkaa.
  Joten ei sanatkaan aina ole pelkästään sanoja.
  Vai miten moni herra käyttäisi äidistään sanaa huora.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!