HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

katkipoikki!

Kuinka pistää ihmissuhde poikki  satavarmasti ja äärimmäisen tehokkaasti?

Yllättävänkin moni ihminen tuntuu tuntevan säännöt ihmissuhteen katkaisemiseen ilman sanoja tai eropuheita, vaikka joka puolella toitotetaan lähinnä oppeja hyviin ja pysyviin ihmissuhteisiin. Aika jännä! Seuraavia lukiessa voi miettiä, onko mysteerisesti katkennut ihmissuhde karahtanut joihinkn seuraavista - ja kumman osapuolen toimesta...


1. Puhu vain itsestäsi. Mikäli mahdollista, sivuuta keskustelukumppanin yritykset sanoa jotain omasta elämästään ja ala vain törkeästi jauhaa päälle. Mitä enemmän kehut itseäsi ja vähättelet tätä toista, niin sitä varmemmin suhteenne katkeaa. Suosittelen lämpimästi käyttämään "ei toi vielä mitään, arvaappas mitä MINULLE tapahtui"-tyylisiä sananparsia.

2. Arvostele toisen valintoja. Käy läpi opiskelut, työpaikat, harrastukset, hiustenmalli ja ystäväpiiri. Ei meinaan varmasti soittele sun perääsi sen jälkeen, kun otat puheeksi läskimakkaran vatsanseudulla tai ruman auton, josta toinen on kovin ylpeä.

3. Pummi rahaa ja tupakkaa, lainaa vaatteita ja jätä ne palauttamatta, syö ruuat ja juo toisen ölppöset jääkaapista. Jossain välissä suhteenne tulee varmasti viilenemään. Jos ei, vastapuoli on todennäköisesti vähän tyhmä.

4. Petä lupauksia. Jätä menemättä sovittuihin menoihin, feidaa, peru viime hetkellä, "unohda", vetoa toistuvasti keuhkokuumeeseen tai vyöruusuun ja jätä tekemättä luvatut hommat. Voin vannoa, että kuukaudessa ihmissuhteesi on matkalla kohti krematoriota.

5. Juorua. Paras tapa on levitellä intiimejä asioita lisäten päälle vähän extraa. Flunssa muuttuu hetkessä tippuriksi ja treffeillä käyminen huoraamiseki, jos on tarpeeksi vakuuttava.

6. Pilkkaa. Pilkkaamalla päättyy parhainkin ihmissuhde hyvin äkkiä. "Vittu tota sun nenää"- ja "Kiva roikkoperse"-kommentit tuottaa tulosta nopeammin kuin kehtaat edes haaveilla.

7. Käytä asiatonta kietä. Ämmittele, hauku runkkariksi, neuvo vetämään käteen ja hoe kuuluisaa v-sanaa sopivan paikan  tullen - eli lähes koko ajan. Harva aikuinen ihminen jaksaa tätä kovinkaan kauaa.

8. Änkeä mukaan, ole tungetteleva ja pyri kyselemään mahdollisimman intiimejä kysymyksiä. Heittäydy kolmanneksi (tai neljänneksi tai viidenneksi tai...) pyöräksi, ole hirveän kiinnostunut toverisi arkaluontoisista ongelmista, änkeä ihan liian lähelle ja röhki innoissasi, kun erotuprosessin kohteesi vilkuilee kiusaantuneena ympärilleen sun kysellessä virtsatietulehduksesta ja seksikokemuksista. Ei meinaan kuulu tästä kaverista enää.

9. Tai sitten jätät toteuttamatta kaikki yllämainitut ja keksit astetta asiallisemman keinon katkaista ihmisuhde, jota et syystä tai toisesta enää elämääsi halua. 


nips naps and you are out of my life.

3 kommenttia:

  1. Kohta 7... :D
    No ehkä se riippuu siitä kuinka syvää se ystävyys on, koska minä ja läheisimmät kaverit (tietysti, kuten moni muukin) räksytetään toisillemme koko ajan. "Senki runkkuperse ämmäpää, mene nyt kotiis vetämään vaikka hanskaan, en jaksa kattella sun naamaa enää!"
    Okei okei. Ei me ihan koko aikaa tollasia olla. Osataan me keskustella fiksustikin. (Onneks ei olla aikuisia vielä).

    VastaaPoista
  2. Jenni, onko aistittavissa tosielämän kokemusta tähän taustaksi? Sillee hiljattain sattunutta? Sori kun kysyn. Mutta tuttuja kohtia silti!

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!