HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

toivo toivo

Mitä haluaisit LFI:sta lukea? Onko joku toivepostaus joka on mennyt multa ihan ohi, vai onko mielessäsi asia johon haluaisit mun ottavan humoristisella otteella kantaa? Onko jotain muita toivomuksia blogiini liittyen? Kysymyspostauksia tai jotain muuta ns. henkilökohtaisempaa?
Älä ujostele, vaan ehdota.


Mukavaa pikkulauantaita kaikille <3

15 kommenttia:

 1. älypuhelimista, ja oletuksesta että kaikilla on sellainen -tai ainakin, että kaikki haluavat sellaisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://letsfake-it.blogspot.fi/2013/08/tyhmapuhelin.html ;)

   Poista
 2. Kesäcosmo! Esim se kuinka kesällä tulee aina "kuinka löydät kesäromanssin/viilenivätkö tunteet ilmojen viilenemisen myötä"-shitti mitä on kaikki naistenleshdet aina täynnä :D plus bikinikunnot, brassivahaukset, itseruskettavat ja skumppamansikat.. Puhumattakaan kesäbiiseista ja "näin vietät elämäsi parhaan kesän perunamaalla"-jutut :D

  VastaaPoista
 3. Kirpparien suurkuluttajana, tiineenä crazyna catladyna ehdottaisin oman elämän kolmea tämänhetkistä lemppariaihepiiriä; kirpputoreja, raskautta/vauvoja sekä kissoja!
  Kirpparista olitkin näköjään jotain jo kirjottanut, mut irtoisko loanheittoa kirppareilla kävijöistä, aggressiivisista hamstraajamummoista outoihin naisten vaatteita ostaviin vanhempiin miehiin?

  Tietenkin raskaus ja vauvapostaus saattaa aiheuttaa tunteidenkuumenemisia hormoonihuuruisilta mammoilta, uskallatko ottaa sen riskin, hehe :D

  VastaaPoista
 4. En tiedä ootko jo joskus postannut mutta nuoret aikuiset jotka käyvät baarissa ja puhuvat siitä alvariinsa eikä mistään muusta :D Kovistelevat siis baarikäynneillään, ihan kuin elämässä ei olisi mitään muuta.

  VastaaPoista
 5. EU-parlamentaarikkojen puolueryhmittymien jako
  Jyrki Kataisen toilailut
  Kokoomuksen puheenjohtajakisa (ja samalla pääministerinmetsästys)
  Kuntien säästötoimenpiteet

  Suojatiekäyttäytyminen
  Sijaistoimintojen tekeminen auton ratissa

  Ammattiylpeys

  Koulukiusaaminen eri luokka-asteilla
  Aikuisten työpaikkakiusaaminen
  Naapurikiusaaminen

  Strutsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. strutsit, siitä mäkinj haluisin kuulla lisaa

   Poista
 6. Käänteisestä rasismista. Esim. mun lukion tunneilla on pari ulkomaalaista, jotka meluavat ja häiritsevät opetusta jatkuvasti, mutta maikka ei tietenkään voi sanoa mitään tai heittää ulos luokasta, koska se olisi heti rasismia. Sama jos näitä tyyppejä tuijottaa vähän ärsyyntyneenä/säälien, niin heti pohtivat ääneen "Miks noi tuijottaa? No vissiin siks et me ollaan mustia". Tosi ärsyttävä, koska jos itse tekisi samaa niin olisi ajat sitten potkittu kurssilta

  VastaaPoista
 7. Voisit kirjottaa (ellet ole jo!) siitä miten nykyajan lapset (ala-aste ikäset) on aikuismaisia. Ollaan melkein saman ikäisiä ja muistan että haalaria käytettiin varmaan vielä 5-luokallakin kun taas nykyään tytöt kulkee miss sixtyissä. Ekaluokkalaisetkin häpeää leikkimistä.

  Salkkareistakin voisit kirjottaa uudelleen :D

  VastaaPoista
 8. Voit kirjoittaa myös siitä, miten joiltakin ihmisiltä viedään jopa eläimet (koirat, kissat jne.) pois kun ne ei osaa hoitaa niitä ja sitten ne menee ja tekee vauvan! melkosen käsittämätöntä...

  VastaaPoista
 9. Esim . Facebook-päivitysten tulkintaa. Mitä se Irmelin lisäämä päivitys täydellisestä perhepäivästä tarkoittaakaan tai miten tulkita13-vuotiaan Nippu-Nepun päivitys törkeästä kännistä tiistai-iltana!

  Sitten joku penkkiurheilua koskeva päivitys!

  VastaaPoista
 10. Tiedän että olet kyseiseen aihepiiriin kerran kirjoittanut erittäin hyvän ja tietenkin mielipiteitä ja tunteita kuohuttaneen postauksen! Viihdyttävimmät juttusi ovat yleensä paljolti liipalääpää, mutta yhteiskunnallisesti osaat ottaa kantaa ja asioita esille! Toivoisin postausta poliisin toiminnasta/suomen lainsäädännöstä/meille kaikille kuuluvasta oikeusturvasta, joka on ihan paskapuhetta. Tässä pari uutista, joista varsinkin ensimmäinen on järkky! Tiedän henkilökohtaisesti kaksi samanlaista tapausta eli tämä on nykypäivää.. Ja samaan aikaan poliisi toitottaa että kaikista raiskauksista pitää kansalaisvelvollisuuden takia ilmoittaa -kysyn miksi? Tilastojen takia?

  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/alaikainen-ilmoitti-raiskauksesta-poliisi-ei-edes-soittanut-epaillyille/3407420

  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/resurssipula-estaa-jo-vakavienkin-rikosten-tutkintaa/3407446

  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/joka-kymmenes-seksuaalirikoksen-uhri-alle-15-vuotias/3407452


  Olisi upeaa jos uskallat kirjoittaa jotakin asiaan liittyvää! En ymmärrä miten olet näin monta vuotta pitänyt näin upeaa ja huikeeta blogia! :)

  VastaaPoista
 11. Erilaisista asiakkaista olis hauska kuulla sun näkemys! :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!