HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 15. toukokuuta 2014

yhteiselon parhaat puolet

Kumppanuus, toveruus, rehellisyys, arjen ilojen ja surujen jakaminen, yhteenkuuluvuus, sielujen sympatia... Mutta mitä muuta?

1. On joku, jonka kanssa keskustella kaikista iljettävistä asioista. Eihän elämä ole mistään kotoisin, jos vierellä ei ole ketään, jonka kanssa jakaa kaikki oksettavuudet! Parhautta on pohtia näitä kuvottavia asioita sängyssä ennen nukahtamista. "Söisitkö ennemmin mädäntynyttä koiraa vai oman kätesi? Miten sen valmistaisit?"-setti hakkaa perinteiset iltasadut mennen tullen.

2. Mukavaa on myös leikkimielinen uhkailu/pelottelu, jonka joku ulkopuolinen voisi tulkita rikolliseksi toiminnaksi ja laittomiksi uhkauksiksi, joka tosiasiassa tässä osoitteessa on vain kahden aivokääpiön sairasta huumoria. Esimerkiksi me ollaan saatu hirveästi hupia siitä, kun Petja teki mulle sattumalta (?) mun pituisen kukkalaatikon, joka kieltämättä etäisesti näyttää hauta-arkulta. Petja uhkailee mua arkulla ja minä vastaan haasteeseen "se on kohta kuutio multaa nokan päällä...."-setillä. Tervettä? Ei ehkä, mutta on se hauskuus jostain revittävä! On melkein lottovoitto, kun kaksi kieroutunutta huumorintajua kohtaa toisensa.

3. Sairaana ollessa on hoitohenkilökuntaa omasta takaa. Mikäs sen eroottisempaa, kuin hoivata räkätautista, punanenäistä ja verta yskivää hikipersettä? Ei mikään!

4. Kun asuu samassa osoitteessa, on paljon puhuttavaa ja juoruiltavaa lähimaastosta ja naapurustosta. "Taas oli naapuri niin kännissä/paksuna/sairaana/vihaisena, että apua!" "Katoppas katoppas, tollakin uus nainen, aijjai...." "Tiestikö muuten, että a-rapun/yläkerran naapurin/viereisen talon mummo oli tippunut tuuletusparvekkeelta, mutta selviytynyt, koska jäi kutimistaan kiinni kaiteeseen!!" Eihä kukaan muu voi ymmärtää!

5. On joku, joka ymmärtää puolesta huokauksesta tai silmäyksestä, että missä mättää. "Huoh..." "Noni mä arvasin, että sää sittenki olisit halunnu sitä jäätelöö!" "NO NII-I!"

6. Elämä on helvetin pitkästyttävää, jos ei ole kunnon kinakaveria tai väittelypartneria. "Itseasiassa...." on varmaan käytetyin sana tässä asunnossa "no ei se nyt ihan noin mene!"-fraasin jälkeen. Suosikkiaiheita ovat uutisotsikot, politiikka (josta kumpikaan ei tajua mitään, minä vähemmän), uskon asiat  - ja toki kaikki arkipäiväinen lätinä kaupan aukioloajoista leivontaresepteihin.

7. Salaiset lapsetuskohtaukset saa päästää valloileen häpeilemättä! Kukaan ei koskaan ikinä milloinkaan voisi kuvitella miten tässä asunnossa lässytetään aivan käsittämätöntä paskaa ja mussutetaan vauvakielellä sitä sun tätä liibalaabaa. "Tuve tänne tinä tenkin pikkuvaaviliini"-sönkönsöö kohoaa ihan uusiin ulottuvuuksiin, kun sille tuulelle sattuu! Ja joo, lähinnä mun toimesta.

8. Järjen ääni on lähes aina läsnä. Mun "loistoideat" saa usein täystyrmäyksen, ja se on pääasiassa vain pelkkää plussaa.
"Hei mää voisin kokeilla sellasta dieettiä missä syödään vaan käpyjä ja mahlaa!!!!" 
"Juu et." "
tai
"Mää ajattelin rakentaa terdelle paljun!!"
"Ei oo tulossa."

9. Koska rakkaus.

Ylin riemuni oot mitä toivoisin
Sä kun istut mun rinnallain
Olet kaikkeni aarteeni kallehin
Olet onneni unelmain


7 kommenttia:

 1. Ihana teksti! Mahtavalla tavalla tyylillesi uskollinen listaus, mutta läpi paistaa kyllä se rakkaus! Ihana:D

  VastaaPoista
 2. Totta! Ja mitä elämä olisikaan ilman painimista, saati niitä hysteerisen hauskoja hetkiä kun toinen tulee pilkun jälkeen kotiin, kattuu eteiseen ja mumisee jotain hirrrveen hauskaa? Riittää riemua moneksi viikoksi! Tai jos on kylmä niin sulla on AINA patteri omasta takaa. Lämmityskulutki pysyy hanskassa! JA pakko myöntää, kyllä mä pikkiriikkisen ylpeyttä tunnen rinnassani kun ovessa lukee oman sukunimen lisäksi joku muukin nimi! Pakko sitä ovee on aina ihastella kun tulee kotiin :D Jotain tehny elämässään oikein hah.

  VastaaPoista
 3. ihana :') vähän todentuntuisempi kuin luokka "rakkauden takia teemme yhdessä kotityöt hymyssäsuin ja nuolemme toistemme perseen nautinnolla"

  VastaaPoista
 4. Me kans pohditaan aina kaikkea ihan sairaan typerää ja iljettävää. Semmosta, että jos joku ulkopuolinen kuulis niin meidät pistettäis lukkojen taakse. Ja meidän huumori on aivan kamalaa suurimman osan ihmisistä korvissa. Just vaikka jotain et jos meille tulis lapsi ja se olis allerginen eläimille niin mihin sen lapsen sit laittais, saakohan lehteen laittaa ilmoituksen niistä ja miten voi tietää ettei sitä ota joku kyseenalainen tyyppi ihan väärillä tarkoitusperillä. Ja sit kauhea räkänauru päälle.

  Myös se, että on joku kenen seurassa saan väsymyshepuloida ihan rauhassa on hienoa. Ei sitä kaikki välttämättä naurais kun mulle tulee yhtäkkiä mieleen et hei on ihan sairaan hauskaa vetää kalsarit mahaan asti niin ylös ku saa ja joku maailman rumin irvistys päälle, jatkaa sitä jollain tehosekotinhelikopteri-tanssilla tai ylipäätään juosta suihkusta pyyhe olkapäillä ja laulaa "lälälälä bätmääään!".

  Ja sairaushenkilökunta! Se olis ehkä kamalinta ikinä olla yksin kipeenä. Kukaan ei hoivais eikä tuo sulle juttuja ja taluta sua vessaan jos on niin paljon kuumetta että heikottaa ja silitä sua illalla niin että saat unta. <3

  Hulluinta ehkä on yhtenevät ajatukset. Me voidaan saada samaan aikaan päähän joku täysin randomi asia mistä kumpikaan ei oo koskaan puhunut aikaisemmin ja sit ku toinen selittää ni "mä miettisin just tota!" tai et toinen on jo turpa auki sanomassa jotain ja "mun piti just sanoo just noi!" Tai ihan vaikka et mietin kaupas et tuonpa tolle tämmösen karkkisysteemin kun se ei oo syöny pitkään aikaan tätä ja sit himassa "mun piti pyytää tommosta just sulta et voiks tuoda joskus!"

  VastaaPoista
 5. Ihana teksti! Tunnistan itseni erityisesti 8-kohdasta, mutta ei noi muutkaan metsään mene. :D Mun mielestä on vain hyvä, että joku on vähän hillitsemässä mun korkealentoisia ideoita. (:

  VastaaPoista
 6. Tää sai mut odottamaan vielä enemmän tulevaa yhteiseloa oman poikaystävän kanssa :)!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!