HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

kesähoroskoopit

Kyllästyttääkö perushoroskoopit? Etkö jaksa enää yhtäkään "Heinäkuun puolessa välissä kultasi toivoo sinun kaatavan kerroskiisseliä päällesi nuoltavaksi! Tästä kihelmöivästä kokemuksesta innostuneena orhisi päättää laittaa jalkalampun perseeseensä - sillä seurauksella, että elokuukin menee lakanoiden välissä! PS. Joku ajattelee sinusta pahaa. Osta uusi mekko piristykseksi."-läpäläähoroskoppia? Älä suotta sitä Cosmoa lue, mun sisäinen astrologi on paljon luotettavampi!

Kaksoset
Kesäsi tulee olemaan jaksijakoinen - kuten myös mielenlaatusi. Nyt vituttaa, kesän lopulla alkaa jo tuska helpottaa. Sitten todennäköisesti alkaa taas ottaa päähän. Ota lasi punkkua.

Rapu
Voi sinua saksikäsi. Olet silpunnut itsetuntosi palasiksi ja piiloutunut ravunkuoreen (Jenni huom. ravunkuorella en tarkoita Tangalassa sijaitsevaa Johtaja Ravun omistavaa hampurilaisravintolaa.) Kerää ny jumalauta itsesi ja nauti elämästä!

Leijona
Ai että sitä ollaan niin valovoimainen ja voimakas persoona, että! Jätä ny muillekin tilaa hengittää, ei kukaan jaksa koko kesää pöyhkeää käytöstäsi. Luontodokkareissakin yleensä pahat leijonat saa palkkansa. Pysy laumassa!

Neitsyt 
Impi, impi, impi...  Älä ole noin jumalattoman negatiivinen! Ihme ämmäilyä! Jos toi peli jatkuu vielä heinäkuun puolella, voi tulla aika yksinäinen loppukesä. Tollanen kaiken ylianalysointi ja jatkuva kriittisyys vie kanssaolijoilta järjen.

Vaaka
Vaakapa se vaan tasapainoilee. Tee päätöksiä! Voi mennä kesä jahkatessa hukkaan, iha näin toverin vinkkinä vaan! Heitä vaikka noppaa, jos et muuten saa minkäänlaista lopputulosta harkinnallesi. Kaikkia ei ole pakko miellyttää.

Skorpioni
Skorppari, tuo vahva, voimakas ja ripauksen mystinen merkki: ole hyvä ja avaa välillä mielenliikkeitäsi muillekin. Vaikka juhannuskännissä sitten. On aika saatanan hankalaa pohtia koko kesä, että mitäs skorppari nyt tahtoo ja mitäs se nyt miettii.

Jousimies
Noniin, sinä seikkailija ja hurmuri... Juhannuksena voi sattua sitä sun tätä - ja yleensä juuri sitä - jos ei pidä jonkinlaista rotia. Vaikka olet mitä ihastuttavin heppu, kannattaa olla tarkkana. Se on aika veemäistä keräillä itseään vielä syyskuussakin, kun tulee seikkailtua liikaa.

Kauris
Noniin pikkuvanha työmyyrä, nyt olisi aika rentoutua ja heittäytyä lapselliseksi. Edes jumankauta yhden kerran! Unohda duuni, unohda materia ja hulluttele. Tai tulet hulluksi, ja siitä on hulluttelu kaukana.

Vesimies
Jep, tiedän, on hirveän hankala toimia muiden halujen mukaan ja kangistua kaavoihin, mutta joskus voisit rajoittaa noita omia patenttejasi. Jollakin muulla voi olla myös hyviä ideoita! Anna muiden koota se teltta ja suunnitella reitti mökille ja jää itse taka-alalle. Saatanan päsmäri.

Kalat
No niin nössykkä. Nyt on koko kesä aikaa toteuttaa taiteellista puoltasi ja olla luova. Jotta saat taas syksyllä masentua. PS. Sylje lasiin, edes joskus. Kesä on helppoa aikaa alkoholisoitua kaltaisellesi ressukalle.

Oinas
NONIIN jästipää! Lopeta se riidanhaastaminen ja astu joskus takavasemmalle. Oot kyllä ihmeellinen pääkkö! "Mutta kun minä olen näin päättänyt, niin piste"-asenteella ei kovinkaan kivaa kesää vietetä - ellei tykkää viettää sitä yksin.

Härkä
Sinnikäs tapaus olet, se täytyy myöntää. Mutta jossain asioissa voi joskus luovuttaa. Oikeesti. On ihan hyväksyttävää joskus heittää hanskat tiskiin. Kato kesä on rentoilun aikaa, ei niitä jumalattomia projekteja tartte viedä loppuun ku vasta kun ensilumi sataa.4 kommenttia:

 1. Mikä sä oot muute horoskoopiltas? :D

  VastaaPoista
 2. Taiteellinen ja masentunut, maailman tuskaa harteillaan kantava kalat!:D

  VastaaPoista
 3. Vesimies kyllä osu ja uppos - pahoittelen pientä pätemisen tarvettani :( :D

  VastaaPoista
 4. Asd, kaikki muut bueno, mut enää ei jaksais lukee sitä paskaa vaa'an tasapainoilusta xd
  mut muuten Kyl nauroin veet silmil :"D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!