HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 16. kesäkuuta 2014

lemmikit naamakirjassa

Nyt on lemmikkieläinten vuoro päästä Facebookiin!
(psssst, tässä aiempia FB-postauksia: http://letsfake-it.blogspot.fi/2013/10/paivityksia-pihlajakadulta.htmlhttp://letsfake-it.blogspot.fi/2013/09/facebook-statuksia-muumien-tyyliin.htmlhttp://letsfake-it.blogspot.fi/2014/02/vauvat-facessa.html)


Kullervo Kultakala: Positiivisuuspäivitys osa 3/3! 1. Muuten ihan menee ihan jees, mutta naapurin Monni ui selkää kolmatta päivää. 2. Katsoin eilen elokuvan Akvaariorakkautta, ja se oli tosi hyvä!! 3. Vesirokko alkaa helpottaa pikkuhiljaa! Haastan Ponita Ponin.

PeraVon Pyton: Tuli tossa pikkutunneilla eksyttyä väärään viemäriverkostoon, voin kertoo että muija aamupissalla veti kevyet kilarit, kun meigä tsuumaili pöntöstä.

Pera Von Pyton jakoi uutisen http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/kaarme_voi_kurkistaa_pontosta_urbaanilegenda_onkin_totta

Koo "Kultsi" Kultainennoutaja: Bulkkaus sujuu hyvin, tänään tähän mennessä syöty on kolme kiloa raksuja, kissanruuat, nahkasohva, emännän Louis Vuittonin veska, ovi ja suklaakakku pöydältä. Huomenna olis tarkoituksena harrastaa rankkaa pallon noutamista koirapuistossa! #healthyeating #sport #bulking

Miuku-Liina Kisu: Siis ei vidduu, mä niiko kestä tota noutajaa... Siis niiko heti ko tulin ineen ja menin kupille, se fakin' elukka oli menny ja vetäny mun Catlicious-aterian -.- !!

Ponita Poni: Kiitti haasteesta Kullis! 1. Ihana päivä pellonreunalla, ruoho maistuu vieläkin suussa. 2. Uudet hevosenkengät odottelee tallissa, oujee! 3. En kuullut tänään yhtäkään my little pony -läppää. En haasta ketään!
Pirre Papukaija: Käytätäkö huumeita?
Nettipoliisikoira Dogga: laitoin yv:tä.

Harde Hamsteri: Oon vetäny aamusta asti juoksupyörää uudestaan ja uudestaan ja uudestaan... Huiput 220 km/h.
Mara Marsu: Illalla juoksupyöräkerhon kokoontuminen, kai oot tulossa?
Harde Hamsteri: Kattoo ny saanko tän stopattua siihen mennessä?

Pirre Papukaija: Tänään 16.6. aamulla pullahti perheeseemme kolme kaunista munaa. Äiti on valtavan ylpeä tulokkaista - ja isi myös! - käyttäjän Kalu Kakadu kanssa.
Veijo Varis: Onnea koko perheelle! Kuoriutumista odotellessa!

Mara Marsu tykkäsi sivusta Juoksupyöräkerho Helvetin Jyrsijät.

Roki Rotta: Rottakokeissa menestyksekkäästi vierailtu - ja testit läpäisty.
Mara Marsu: Mitkäs testit ne oli?
Roki Rotta: Huulipuna-, verenohennuslääke- ja silmätippakokeet. :)

Ulla Puudeli: Hei sinä rotikka, joka tuijotit trimmattua perääni koirapuistossa: HÄPEÄ. Jos luulet noin vulgäärillä käytöksellä herättäväsi kiiman, olet erehtynyt pahemman kerran. #swag #kiimaeipiinaa
9 kommenttia:

 1. "juoksupyöräkerho helvetin jyrsijät" en kestä :----------------DDDDD

  VastaaPoista
 2. Ei jumalauta!!! Mistä sä näitä keksit?? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vian ei tarvi olla iso jos se on päässä :Ddd

   Poista
 3. ''Huulipuna-, verenohennuslääke- ja silmätippakokeet. :)''

  hahhahahah :DDD

  VastaaPoista
 4. Ahahahahahaha parasta ikinä xD

  VastaaPoista
 5. Meidän koiravanhus päivittäisi kunnon Mielensäpahoittajasettiä. Oikeesti huhhu ei voi olla välinpitämättömämpää koiraa :D

  VastaaPoista
 6. :-------D tää oli ihan mahtava!! Nauroin vedet silmissä xD Lisää näitä!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!