HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 12. kesäkuuta 2014

yhtä kuin

Musta tuntuu, että erilaisten termien merkitykset ovat muuttuneet tai ainakin muuttumassa. Sana joka ennen tarkoitti asiaa X, voi yhtä hyvin nykyään tarkoittaa asiaa Y.

Kunnianhimo = röyhkeys
"Se on niin kunnianhimoinen, se niinku tosi vauhdikkaasti eteni urallaan ja muut jäi ihan jalkoihin!" eli suomennettuna "Se on niin röyhkeä ja häikäilemätön kusipää, että musersi kilpailijansa ihan vain olemalla törkeä mulkvisti ja persoonallisuushäiriöinen apina."

Kaunis = tiettyyn muottiin valettu
Vaikka koko ajan lääsätään siitä, kuinka jokainen on kaunis ja hehkeä olemalla oma upea itsensä, kaikkihan sen tietää, että tämä onnistuu vain kuulumalla tiettyyn genreen. Tällä hetkellä kaunis on yhtä kuin timmi, lihaksikas, virheettömän ihon omaava pitkäsäärinen ja mielellään silikonitissinen missiturpa.

Fitnessmisu = ihminen joka liikkuu ja syö satunnaisesti rahkaa
Koska tällä hetkellä kaikki jotka nostaa perseensä sohvalta ja heittää tirkoot jalkaan on #fit.

Narsisti = ihan peruskusipää
Keskustelupalstoilla varsinkin tapaa äärettömän paljon narsistien uhreja! "Poikaystäväni teki paskamaisesti - ei ostanut suklaata vaikka pyysin!"-lätinäkessat täyttyy "SIIS MULLAKI OLI JUST TOLLANE HULLU NARSISTIMIES, ONNEX ON NYT EXÄ!"-huuhaasta.

Fiksu = kirjaviisas näsäviivastelija ja nettikiusaaja
"Mä olin kenkä kaupassa." "Siis oletan sinun olevan white trashiin lukeutuva elämänkoululainen, jolle ei ole jäänyt pienintäkään muistikuvaa alakoulun äidinkielentunneista, joissa opeteltiin yhdyssanojen määritelmä. Yhdyssanaan voi kuulua perus- ja määriteosa, tai sitten toinen vaihtoehto on rinnasteinen yhdyssana. Idea on, että ne kirjoitetaan yhteen. Ettäs tiedät. ;)))" "Oho, tais tulla kirjoitusvirhe." "Älä yritä selittää, stultus. Se on latinaa, jota kaltaisesi kouluttamaton alakastiin kuuluva pohjasakka tuskin ymmärtää." OOLRAIT!

Ihmisläheinen = henkilö, joka kykenee olemaan muidenkin kuin itsensä kanssa
"Mä oon sellanen tosi ihmisläiheinen tyyppi, ainoo et mua vituttaa lapset, vanhukset, miehet, naiset, homot, keski-ikäiset, itäisistä maista tulleet, nörtit, koiraihmiset ja sukulaiset. Muiden kans tuun tosi jees toimeen!"

Suvaitsevainen = vähemmistön puolustaja
Se on jännä, että ihminen kokee olevansa suvaitsevainen, kun sattuu liputtamaan vaikkapa seksuaalivähemmistön puolesta. Muut onkin sitten aivan perseestä. Varsinkin suvaitsemattomat, niitä ei ilmeisesti tarvitse suvaita. (MIKSI EDES KAIKKI TARVITSEE SUVAITA TAI OLLA SUVAITSEMATTA!? Eiköhän se ole jokaisen ihan ikioma asia, minkälaisia ihmisiä tai tapoja suvaitsee.)

Empaattinen = henkilö, joka osaa sanoa "voi harmi!" uskottavasti
Ei se muuta vaadi.

11 kommenttia:

 1. Toi narsistijuttu varsinkin on huvittava... yhtäkkiä puolet väestöstä kärsii tästä inhottavasta persoonallisuushäiriöstä sen tilastoissa väitetyn yhden prosentin sijaan...(: (tai onhan niitä lievempiä ominaisuuksia enemmän, mutta varsinaisia narsisteja...)

  VastaaPoista
 2. Ylipäätään vituttaa että kaikki pitäis osata lokeroida ja määritellä jotenkin tosi tarkasti. :D
  Ei ole mitään välimuotoja, on vaan ääripäät, niin kun just esimerkiksi tämä narsisti. Jos jossakin henkilössä on lievästi narsistisia piirteitä (jotka voi olla jopa ihan "normaaleja" ihmisen piirteitä) niin tietysti se tyyppi on ihan täys narsisti sit. Perkele.

  VastaaPoista
 3. Toi suvaitsevaisuus -kohta on kyllä hyvin totta ja äärimmäisen ärsyttävää. Itse en suvaitse kaikkea enkä kaikkia ja kun sen ilmaisen niin hirvee älämölö kaverporukassa. Sit kun joku siellä puhuu itteään ristiin ja huomautan asiasta niin "TÄYSIN ERI ASIA". No niinpä tietty.

  VastaaPoista
 4. Lisäisin tuohon empaattisuuteen vielä sen, että sanoo/kirjoittaa "tsemppiä".
  Vihaan sitä yli kaiken!!!!! Aina kun nään sen sanan niin mulle tulee aivoveritulppa ja huudan hoosiannaa sairaalan käytävillä.

  VastaaPoista
 5. Mua taas ärsyttää rasistisuuden ylenpaattinen viljely tilanteessa missä ei ole rasismista tietoakaan. Jos jonkun poikkipuolisen sanan sanoo jostain ihmisryhmästä niin heti oot rasisti. Musta tuntuu, että rasismi tarkoittaa nykyään enemmänkin sitä, että joku jota kyseinen kommentti ei edes koske, suuttuu ja vetää rasismin peliin. Jos sanon vaikka "naapuriin muutti tummaihoinen" "ai mitä häh eksä haluu sitä sinne ooksä joku RASISTI???" Gesiha-patukan kääreessäkään ei saa olla gesihaa kun se on rasistista, neekeripusut on pusuja ja lakupatukassa oleva neekeripoikakin oli olevinaan rasistinen (ja anteeksi, meidän perheessä on pienestä pitäen käytetty sanaa neekeri joten en koe sen olevan rasistinen nimitys).
  Mut paras oli kyllä ehdottomasti kaupassa kun joku ulkomaalaistaustainen nainen ja mies yrittivät varastaa kärryllisen ruokaa ja jäivät kiinni niin kauhea huuto alko kuinka rasistisia tääl ollaan. Huoh.... Et sitte aatellu että vaikka olisit suomalainen niin ei siitä silti pidetä että koitat varastaa ihan vitusti safkaa??

  VastaaPoista
 6. SUVAITSEVAISUUS. Joku tuttu käy prideissa ynnä muissa ja hehkuttaa sitä miten kaikki, ihan kaikki ovat samanarvoisia ja inside we're the same blaablaa, mutta kehitysvammaisten asuntolat ko.tyypin mielestä siirtää pöpelikköön pois ihmisten ilmoilta. En tajjuu ennää.

  VastaaPoista
 7. Tuossa suvaitsemattomuuskohdassa olen eri mieltä. "Miks kaikki tarvitsee suvaita tai olla suvaitsematta?" Suvaitseminenhan tarkoittaa sietämistä/hyväksymistä. Itse olen transsukupuolinen ja mua on haukuttu transuks (siis ihan huudeltu), yritetty vetää housut alas ja kyselty mun (ilmeisesti biologista) sukupuolta, vaikka en halunnut vastata, silti jatkoivat. No tuota voi sanoa jo suvaitsemattomuudeksi. Nämä aiemmin mainitsemani tapaukset aiheuttivat mulle ahdistusta mennä kouluun (siis nämä tapahtui koulussa), en halunnut poistua kotoa, aloin pelätä että ne tekee jotain pahempaa ja rupesin vihaamaan ihmisiä. Olin sitä ennen ihan suht sosiaalinen, mutta nykyään mua ahdistaa kaikki suuret ihmismassat ja yleensäkin ihmisten kanssa oleminen. Lisäks yhellä ihmisellä on oikeesti jotain mua vastaan, vaikka en ole hänelle mitään tehnyt. Mm. kerran lähdin luokasta aivan normaalivauhtia, hän oli takanani ja huusi minulle "NO VITTU MENE JO". Ihmettelin ja menin laittamaan ulkovaatteita päälleni käytävässä. Noin minuutin kuluttua hän itse oli oven edessä, laittoi hanskoja käteensä ihan rauhallisesti, ihme kun ei vihellellyt. Oli siis oven tukkeena niin ettei muut pääse siitä. Useita muitakin tapauksia on ollut, joissa hän osoittaa että pitää minua alempiarvoisena. Tämän lisäksi on muutaman kerran sen jälkeen haukuttu transuksi ja oudoksi.
  Ja tämä kaikki sen takia että ihmiset ei suvaitse mua.

  VastaaPoista
 8. Mä oon huomannu ton suvaitsevaisuus asian kans että kun monelta joka itseään tituleeraa niin "suvaitsevaksi" kysäisee että no mitäs tykkäät mustalaisista? niin johan muuttuu ääni kellossa..busteeed..rasisti! :D

  VastaaPoista
 9. Tuo on niin totta tup suvaitsevaisuus ! Kun olet eri mieltä homoavioliitoista, olet kapeakatseinen joka et halua tasa-arvoa ja sinum sietäisi kuolla. Eikös minuakin erilaiseni mielipiteineni pitäisi suvaita ?

  VastaaPoista
 10. Miksi sitten olet eri mieltä sukupuolineutraalista avioliittolaista?

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!