HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 28. elokuuta 2014

AAAA-kerho

Mä voisin perustaa kerhon. Sellaisen ikioman AAAA-kerhon. Ei, tällä ei ole mitään tekemistä ryyppäämisen kanssa (tai ei ainakaan suoranaisesti), vaan tää mun kerho olis vähän isommalle porukalle tarkoitettu. Tervetuloa Arkisista Asioista Angstaavien ja Ahdistuvien omaan klubiin!

Mä myönnän heti, että mä olen valittaja. Kahvi on liian kuumaa, ulkona tuulee liian viistoon, varpaita palelee, peitto on mytyssä ja puurossa on liian vähän suolaa. Vapaapäivinä on tylsää, siivoaminen turhauttaa, suihkussa on märkää ja niskat on jumissa. Nyyh nyyh. Mutta kamoon, miten hauska voi tuntua hauskalta, jos ei koskaan valita?

Pikkukitinä piristää kummasti ja parhaimmillaan on mahtava sosiaalinen tapahtuma, jos löytää muita samanhenkisiä. Siis mikä on oikeasti mukavampaa, kuin kerääntyä viiden arjesta angstaavan ja ahdistuvan kanssa samaan paikkaan ja kunnolla valittaa säästä, tv-ohjelmista, imuroimisesta ja naapurin keittiöremontista? Omat ystävyyssuhteeni lähinnä perustuvat arjesta angstaamiseen yhdessä - vertaistukea parhaimmillaan. Toisaalta taas asioilla on se toinenkin kääntöpuoli.

Koska sehän on niin, että kun valittaa pikkujutuista, niin myös tulee onnelliseksi pikkujutuista. Sehän on täysin loogista - jos pariton sukka vituttaa, on ihan ymmärrettävää että sen parin löytyminen aiheuttaa massiivisen hyvän mielen aallon. Mikäs sen hienompaa kuin ilmoittaa ystävälleen onnellisena "MÄ SAIN VERHOT IKKUNAAN TIPPUMATTA JAKKARALTA, JES!!"  ja saada vastaukseksi "HEI HYVÄ! Tosi jees! Mäkin onnistuin tänään tekemään syötävää makaronilaatikkoa!".

Ihan rohkeasti vain surkuttelemaan huonoja löylyjä ja väljähtynyttä vissyä - ja iloitsemaan siitä löytyneestä sukasta ja alennusmyynnistä löytyneestä tiskiharjasta!

Ehkä tämän aivan varmasti valtavan suosion saavan jengin nimi tulisi vaihtaa AANN-kerhoksi - Arkisista Asioista Nurisevien ja Nauttivien -kerhoksi.

Ihanaa arkea ja lähestyvää viikonloppua kuomat!

Ketä tää näky EI ahdista!?

3 kommenttia:

  1. En näe mitään ahdistumisen syytä kuvassa, olisin onnellinen jos keittiöni näyttäisi noin siistiltä useammin kun... kerran kuukaudessa tai kahdessa :'D

    VastaaPoista
  2. Kyl ny on köökki niippal kauhees kunnos

    VastaaPoista
  3. En ahdistu kuvasta, ei oo mun keittiö ;)

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!