HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 25. elokuuta 2014

isoveli valvoo - TAAS!

Taas on se aika vuodesta, kun heikompi aines lyödään kasaan ja kansa saa nauttia julkisuustyrkkyjen ja muiden erikoisten arjen sankareiden ristiinpanemisesta ja känniörveltämisestä. Sehän on BB:n aika!

Joka syksy mä ihmettelen raskaasti huokaillen mikä ihmisiä vaivaa. Mikä tarve on päästä kekkuloimaan koko Suomen nähtäville ja näyttämään oma saapasmaisuutensa? "No siis mä haluun kokeilla kestääks mun kantti eristettynä!" Niin, vai halusitko sä sittenkin vaan tuoda itsesi esille, saada kenties roskalehden kustantamat silikonit, päästä chat-juontajaksi ja sikailla televisiossa ihan vaan siksi, kun muutakaan tähdellistä tekemistä ei ole?

Anteeksi nyt vaan, mutta mun mielestä toi ala-arvoinen ohjelma on pelkkää pönttöjen kustannuksella naureskelua. Toki mukaan mahtuu varmaan ihan fiksuakin sakkia, mutta kyllä se kokoonpano joka vuosi lähes poikkeuksetta koostuu täydellisistä apinoista. Vai kertooko iltapäivälehtien otsikot porukan älykkyydestä ja mahtavista selviytymistaidoista? Mun omaan silmääni on osunut useammin "BB-KEIJO EI TIEDÄ MISSÄ ON LAPPI!"- ja "BB-MIRANDASERAFINA KERTOI RINTOJENSA OLEVAN AIDOT - KATSO KUVAKOOSTE!"-tyylisiä otsakkeita, kuin "Katso pätkä Jorman ja Marjukan yhteiskunnallisesti merkittävästä keskustelusta - aiheina mm. työttömyys, mielenterveyspalveluiden lakkauttaminen ja Ukrainan tilanne!"-kastiin menevät pätkät.

Ja kas kummaa, kun joku iltapäivälehti löytää noin joka kolmannen taloon astelleen muikkelin iltatähtipäivänsädemissbikini-kuvat arkistoistaan! Ja oho, onkos Wilma-Mandi-Cynthia tuttu myös ohjelmista Poikamiehelle pano, Sinkkusaari, Kokille morsian ja Roskalavan prinsessat? Kappas! Mutta hei, yhtään ei olla julkisuudenhakuisia.

Ja sitten itketään, kun koko kansa muistaa sut ala-arvoisista letkautuksista, anusaukon läheisyydestä olevasta tatuoinnista ja känni-itkustasi (jonka aiheena on "miks BB-Jortsu ja -Lolita liittoutu mua vastaan vaik me nukuttii samas sängys eile!?").  Ai sua ei enää oteta vakavasti? Töiden hakeminen hankaloitui radikaalisti? Sua pidetään täytenä tampiona? No voi että, eipä olisi arvannut.

5 kommenttia:

 1. Mua nauratti iltalehden otsikointi bb-talosta. "Vaikeampi päästä kuin lääkikseen." Mitävittua :D Siis joo ehk prosentuaalisesti sinne pääsee vähemmän kuin lääkikseneen, mutta cmoon ovatko nämä kaksi mitenkään edes vertailtavissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin ihan samaa :D bb-talo ja lääkis, lähes sama asia! Molemmissa kovat kriteerit!

   Poista
  2. Joo, kun katto niitä haastatteluja ennenku ne sinne taloo asteli ni voi luoja. Ykskin niistä vaan nauro niin olipas hirveet kriteerit päästä sinne :D

   Poista
 2. Vaikeampi päästä kuin lääkikseen?!? :DD Huhhuh! Kertonee kaiken oleellisen tästä laatuviihteen ylivoimaisesta kuninkaasta :D

  VastaaPoista
 3. Mä oikein odotin sulta tästä aiheesta postausta - kiitos tästä, nauran vedet silmissä :D BB on maailman turhin ohjelma, en ymmärrä sitä hypetystä ja kuinka maksetaan montakymppiä että saa tuijotella 24/7 niitä talon asukkeja.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!