HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 9. syyskuuta 2014

tv-sarjat tiivistettynä ||

Nyt seuraa lisää tiivistelmiä tv-sarjoista!


Neljän tähden illallinen.
Neljä julkkista - joista katsojat tunnistavat maksimissaan kaksi - kerääntyvät toistensa koteihin nauttimaan illallista mukahauskan kertojan heitellessä "parsa sinulla on housuissasi, heh heh"-tyylisiä heittoja. Joko illallisen tekijä "nauttii ruuanlaitosta ja tekee erästä bravuuriaan" tai "ei ole koskaan koskenutkaan hellaansa".  Kaupasta ei meinaa millään löytyä sopivia ainesosia, lihojen marinadi melkein unohtuu ja kokki havaitsee aivan liian myöhään omistavansa vain kolme viinilasia. Ruuanlaitto illan isännän/emännän sönköttäessä urastaan muistuttaa ikävän paljon yläkoulun köksäntunteja. Tulos on lähes tulkoon aina sama - keskinkertaista ruokaa ja kiusallisia hetkiä, kun uppo-oudot ihmiset yrittävät rupatella luontevasti. Illan kokki myös järjestää vierailleen jotain hurjan hauskaa ohjelmaa, joka voi olla saamelaisia kansanlauluja tai punaviinillä terästettyä tanssimattoilua. Kaikilla on riemastuttava ilta ja kaikki ovat saaneet kokemuksen myötä uusia ystäviä.

Salatut Elämät.
Kun ihminen muuttaa Pihlajakadulle, hänen koko menneisyytensä katoaa ja sosiaalinen elämänsä kuolee, koska Pihlajakadulla saa kaveerata, seurustella ja harrastaa ainoastaan saman rapun porukan kanssa. Välillä myös ammutaan ja tapellaan, pääasiassa päivät menee juoruiluun ja naapureiden elämän sotkemiseen. Salailuun ja oleellisten asioiden kertomatta jättämiseen kuluu myös huomattavasti aikaa. Ja totta kai jokaisen rapun asukkaan kanssa täytyy kokea intiimi suhde! Ja aivan ehdottomasti kaikista Helsingin kuppiloista ja kahviloista täytyy käydä juuri sen kusipäänaapurin ravintelissa sumpilla!

Pomo piilossa.
Toimistusjohtajien toimitusjohtaja, herra yliomistaja soluttautuu siivoojaksi tai hampurilasten paistajaksi vakoillakseen ketjunsa toimia. Kukaan ei ihmettele kameramiesten läsnäoloa. Yllättäen jo ensimmäisenä päivänä hän tutustuu kolmeen työntekijään, jotka kaikki tekevät seitsemää muutakin työtä kustantaakseen isänsä, koiransa ja lapsensa opiskelut ja polvileikkaukset. He kaikki ovat pääsääntöisesti ahkeria huippuosaajia - jotain pieniä puutteita voi olla, mutta niistä ei sen enempää välitetä koska heillä on lämmin sydän. Viikon kestäneen työntekijöiden kusettamisen jälkeen isokiho paljastaa näille arjensankareille olevansa koko paskan ykkösäijä ja lätisee siitä upeasta työpanoksesta, jonka heistä jokainen on antanut kyseiselle firmalle. Tämän jälkeen pomo antaa parille työntekijälleen tuntuvan määrän kahisevaa, matkan Havaijille, silmien laserleikkauksen ja ponin, kun sadat muut työntekijät eivät saa mitään.

Rekkakuskit jäällä.
Tie on liukas. Mitä vain voi tapahtua. Lumimyrsky on peittänyt tiemerkinnät. Taka-akselissa on jotain vikaa ja ulkona neljäkymmentä astetta pakkasta. Vauhti ei saa hiljentyä, muuten rekka voi jäädä jumiin näissä äärimmäisissä olosuhteissa - tai jopa pudota satoja metrejä vuoren rinnettä pitkin. Oho, mikä ääni se oli? Kiinnitysliina irtosi. Myrsky pahenee, tällaista keliä ei ole ennen nähty. Ja silti kaikki selviävät hengissä!

5 kommenttia:

 1. Unohdit mainita, että salkkareissa on vain 3 työpaikkaakin. Amanda, Moose tai Amadeus. Jotenkin sattumalta joku aina päätyy johonkin näistä töihin ja yleensä vielä silleen, että sattumalta menee käymään siel ja sit tuleekin tarvetta extratyöntekijälle. "Haluuks duunii, ei oo välii osaaks mitään?" "No siis tod!"
  Samoin jos joku on työtön, on ihan hyvin rahaa käydä bailaamassa ja shoppaamassa ja maksaa Hesan kalliita vuokria.

  Ja entäs kaikki viidakon tähtöset, hengenpelastajat ja maatilan prinsessat sun muut? Samoja julkkiksia ja "julkkiksia" kierrätetään ees taas näissä ja aina on kauheet catfightit ja "siis ooämgee mikä BIAATCH toi on kui se kehtas sanoo noin?" ja sen jälkeen mennään bff:äilemään ko henkilön kanssa mistä just ollaan puhuttu paskaa kameralle. Ja miks nää jotkut ämmät ees lähtee johonkin viidakkoon ja sit ollaan silleen "ai siis eix tääl oo niinq pistorasioi? Mutq mil mä nyt niinq kuivaan mun tukan??!" En tajuu.

  Mun salaisia paheita on muuten Huutokaupan/Varastojen metsästäjät ja eri kaupungit niistä. :D Mä aina pilkkasin kun mies katto niitä ja sit jumituin itekkin kattomaan. Mies kattoo myös muita ihan sikanoloja sarjoja, mm. Tuuria, Karavaanareita ja Matkaoppaita. Niihin en edes MÄ koske. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä blogista, kirjoituksiin upotetusta terävästä havainnoinnista ja ah niin viihdyttävästä verbaliikasta. Aivan mahtavaa, älä koskaan lopeta :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!