HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 4. marraskuuta 2014

ilkeä internet

On tiettyjä aiheita, joiden esille ottaminen netin kiehtovassa maailmassa aiheuttaa lähinnä tolkutonta massaraivoa ja näppäimistön aggressiivista hakkaamista. Joitain asioita ei vaan saa keskustelupalstalle tai statukseensa rustata, ellei halua aiheuttaa totaaliflippaamista, peppukipeyttä ja yleistä pahaa mieltä helposti provosoituvissa kanssasurffailijoissa.

Yksi suurimmista virheistä on harmitella (hyvin lievässäkin mittakaavassa) kumppanin armeija-aikaa ja sen aiheuttamia ongelmia. Se on melkein satavarma, että 75%  tekstiin kommentoivista ihmisistä vetää "AI TEIDÄN SUHDE EI KESTÄ YHTÄ VITUN INTTIÄ!! EROTKAA JOS ON NOIN HANKALAA!!"-kortin. Koska jos ihminen harmistuu siitä ettei näe vaikkapa kolmeen viikkoon kumppaniaan, suhde on todennäköisesti tuomittu tuhoon jo alkumetreillä. Toisen ikävöiminenhän on merkki paskasta parisuhteesta ja niin edelleen. Meidänkin täytyy varmaan Petjan kanssa erota, kun tunnen vienoa kaipausta hänen ollessaan jossain reissulla useamman päivän.

Ja sitten se imettäminen. Avauduppa siitä mammapalstalla, niin morjes mikä tissimaitohelvetti pamahtaa päälle. Sä olet vastuuton horo jos ei mölöö irtoo ja sairas perverssi, jos lapsi on jonkun mittapuulla liian vanha tisulle. Se on oikeastaan jännä, miten vieraan ihmisen maidoneritys voi kuohuttaa niin hillittömästi, mulle on henkilökohtaisesti aivan yksi lysti miten joku Irmareetta mukulansa ruokkii.

Vauvat ja lapset yleensäkin ovat varmaan ykkösaihe, joista netissä tapellaan. Jos et hanki niitä, olet tunnekylmä ja itsekäs kusipää, joka ei ymmärrä elämän tarkoitusta. Jos taas hankit ja kasvattaessasi jälkeläistäsi toimit eri tavalla kuin suurin osa, olet kykenemätön äidiksi ja lastensuojeluilmoitus on viittä vaille valmis. Oli mukulasi sitten puettu väärään väriin tai maistanut kiinteitä kolme päivää ennen kuin olisi suositeltavaa, saat todennäköisesti aikaan vihaisen viestiketjun.

Entäpä kaikki eläimiin liittyvä? Ihmiset ovat lähes hysteerisiä jokaisesta kissanpennusta ja koiraparasta - ja useimmiten ilman mitään syytä. Mä ymmärrän, että eläinten kaltoinkohtelu, pentutehtailu ja muu vastaava toiminta kuohuttaa tunteita, sehän on fakta ettei elävää olentoa saa rääkätä. Mutta välillä kun tuppaa menemään hitusen verran yli näillä eläinfanaatikoilla. "Naapurini joi kaljaa koiran ollessa läsnä, voiko rekku saada tästä jotain traumoja!?"- ja "Tutun kissan nimi on Pertti, voiko tästä aiheutua haittaa kissan psyykeelle!?"-tyylinen panikointi tuntuu olevan joku trendi. Juuri äskettäin luin jonkun kyylän kirjoittaman tekstinpätkän naapureista, jotka kuluttavat alkoholia ja polttavat tupakkaa, ja yllättäen kommentteihin sisältyi myös "MITÄ JOS SITÄ KOIRAA PAHOINPIDELLÄÄN!?"-hysteriaa. No totta kai koiraa hakataan minkä keretään, jos omistaja ottaa joskus ölppöstä tai käy röökillä!

Eikä unohdeta iloisista asioista aiheutuvaa vittuilua. Kerroitpa ostaneesi uudet kengät, kumppanisi kosineen hauskalla tavalla, vaihtaneesi auton uudempaan, lapsesi oppineen uuden sanan tai muuten vaan ihastelet elämän ihanuutta, mitä todennäköisemmin ruudun toisella puolen joku vetää itsensä uskomattomille kierroksille. Varsinkin keskustelupalstoilla joissa saa anonyymina sekoilla kivoista asioista puhumista ei siedetä, vaan vastaanotto on yleensä jotain tämänkaltaista: "VOI LUOJA siis täytyy olla vajaa ja tyhmä ja ruma että tollasista nollajutuista nauttii koska itsehän en nauttisi ja ihan helvetin pitkästyttävää lukee tollasta liibalaabaa jos ei oo kunnolla mitään asiaa ja voin kertoo että sä oot säälittävä ja naiivi teini joka luulee vähä liikaa ittestää ja tiedox vaan mulla menee paljon paremmin kuin sulla MULLA ON KAIKKI IHAN HYVIN SAATANA!!!!". Onkohan vaan?Teille, jotka harrastatte tätä provosoitumista ja raivoamista ajattelin koota listan kommentointityyleistä, joita ei kannata enää käyttää. Nää on niin nähty, että suosittelen päivittämään vittuiluvarastoa:

 • "...onks tää provo, ei kukaa voi olla noin vitun tyhmä?
 • "Kirjoittamasi kolmen lauseen perusteella sä olet täysin kykenemätön äidiksi, eläimen omistajaksi, ihmiseksi, naiseksi, vaimoksi, siskoksi, työntekijäksi, veronmaksajaksi ja Suomen kansalaiseksi! Soitan sinusta poliisille, Punaiselle ristille, naapurille ja auttavaan puhelimeen!!!"
 • "lol oot nii huora/läski/vammane/ruma xDDD
 • "MINÄ en toimisi noin, koska MINULLA on asiat oletettavasti paremmin kuin SINUNlaisillasi. ;))) Minulla on rakastava mies, ihana työ, kolmesataa kaunista lasta jotka ovat huippuälykkäitä ja koiranikin osaa imuroida, eli elän unelmaa, toisin kuin sinä nimimerkki Pimpulapampula79 ;)))))"
 • "En tiedä onko tarkoituksesi olla viehättävä, mutta profiilikuvassasi maskeerausjälkesi on lähes tulkoon groteskia, joten aiemmin käymämme diskurssi kosmetiikasta oli mitä ilmeisemmin turhaa. Tokikaan en usko että ymmärrät puoliakaan käyttämistäni sanoista, koska vaikutat olevan ns. sitä alempaa kastia, mutta onneksi voit käyttää Googlea."
 • "Opettele kirjottaa vitu apina, otsikos lukee "termimaali" eikä "terminaali",  mee äikäntunnille ennen ku tuut nettii!!!"


Rauhallisia surffailutuokioita teille kaikille!


8 kommenttia:

 1. Eksyin ekaa kertaa tänne sun blogiin ja sen verran nasevaa tekstiä että jäänkin heti lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 2. Aahaahaa sun näille teksteille kyllä saa nauraa, ihan MAHTAVIA!! :D

  Tosin yleensä tuo viimenen kommentointityyli menee kutakuinkin näin "•"Opetetle kirjottaa vitu apina otsikos, lukee "termimaali" eikä "terminaali", mee äikän__tunnille ennen ku tuut nettii!!!""

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tipii! Ja totta puhut, noita äidin kielen harrastajia riittää intter netissä aikamoisesti :D

   Poista
 3. Siis anteeks, sä raivoot täällä blogissasi (joka on myös internetissä) siitä kun jotkut raivoaa internetissä? Hyvin sä vedät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D muistuttaisin sinua blogin tarkoitusperästä. Jos on pipo noin kireällä, niin ikävä kyllä mä tai tämä blogi ei voida sua millään tavalla auttaa.

   Poista
  2. Anonyymi nyt ei oikeen oo juonessa mukana... ::D Hyvin seki vetää.

   Poista
 4. Näistä kahteen on ns. omakohtaista kokemusta eli kommentoin :D Itse olen kaukosuhteessa eikä mua kiinnosta raivota inttileskille (niin outo käsite kun se onkin, eihän se armeijaan lähtenyt kuollut?) kun he ikävöivät rakastaan. Itse olen kihloissa, ensi kuussa menossa naimisiin enkä ole miestäni nähnyt lähes 8 kuukauteen, me kun asutaan eri maissa. Monelle tällaisessa LDR-suhteessa olevalle tuntuu olevan joku henkireikä vertailla kilometrimääriä ja sen perusteella päättää kuka saa ikävästä valittaa. Joo on meilläkin välimatkaa jotain 5000 km mutta ei sillä ole mitään väliä vaan sillä miten usein toista näkee. Ja ikävöidä saa vaikka olisi viikon erossa toisesta. Joten mun puolesta senkun purkaa ikäväänsä, oli kyse mistä tahansa tilanteesta.

  Toinen aihe mihin voi kommentoida on eläimet. On tullu huomattua, että eläinten oloista ja "kaltoinkohteluista" panikoivat enemmän kaikki muut kun me "ammattilaiset". On tosiaan ihan yksi lysti jos vaikka kissan nimi on vaikkapa Perse. Kissa ei sitä tiedä eikä se kissaa kiinnosta. Eläimet kun ei siihen nimeen reagoi vaan sen sanontatapaan. Voi siis kutsua Perseeksi, Pesseksi, Jerseksi, ihan sama, ei se eläin sitä tiedä. Samoin voit kouluttaa koiran istumaan sanomalla vaikka kirosanan, ei koira sitä sanaa ymmärrä xD Muistan kun jostain luin kuinka joku oli nimennyt koiransa Kismi-nimellä. Koira oli vapaana ja omistaja huuteli koiran perään "Kismiii, Kismiii!" ja lähinnä ohikulkijoita huvitti miltä nimi kuulosti :D Ei koira sitä merkitystä tiedä :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!