HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 15. marraskuuta 2014

paljastellaan

Blogimaailmassa ja somessa yleensäkin on kova kilpailu tykkäyksistä, lukijoista, seuraajista ja jaoista. Mitä enemmän hälinää, sitä enemmän peukkuja. Ja mitä enemmän peukkuja, sitä enemmän kuuluisuutta. Mutta mitäs sitten tehdään, kun ei ole mitään mainitsemisen arvoista sanottavaa? Kun ketään ei enää kiinnostakaan meikkivinkit, sisustusideat ja päivän asut? No sitten aletaan paljastella - ei kylläkään pintaa, vaan pinnan alta.
Ei tarvita kuin yksi vihjaileva otsikko johon on piiloitettu "MINÄ KERRON TEILLE INTIIMIT ASIANI"-viesti ja mehevä paljastus itsestä, niin bojojoing kun lukijalaskuri alkaa pyöriä ku allekirjottanut tanssilattialla - liian kovaa ja liian isoilla kierroksilla. Mikäs sen mahtavampaa, kuin lukea lempparimuotibloggarin paljastukset pääkopan ongelmista intiimeihin vaivoihin ja huonoista perhesuhteista lapsuuden traumoihin!

Eikö ihmiset ymmärrä, kuinka paljon niitä omia sivuja klikkaillaan? Ihmiset uhraavat itsensä ja oman henkilökohtaisen elämänsä vain saadakseen lisaa seuraajia ja peukuttajia sivupalkkiin. Ihmeellistä kerjäämistä ja huomiohuoraamista. Toiset ihmiset taasen välttelee omien asioidensa puhumista ylimääräisille, mutta nää jotkut järkijarkot sitten pistävät myllyn pyörimään oikein kunnolla kertomalla kaiken mahdollisen lääkityksistään, alapäistään, parisuhteistaan ja ongelmistaan. No kai sitä ny jakaa pari pientä infopakettia itsestään, jos vaikka joku Facebookiin linkittäisi tai saisi lukijakaartiin lisää fanittavia pikkutyttöjä!

Haloo, haloo, kuuleeko järki? Tuntuu hullulta, että jumalata aikuiset ihmiset eivät ymmärrä kaikkia seurauksia mitä sillä voi olla, kun jakaa kaikki sekavimmatkin asiansa netissä sadoilla ja tuhansille ihmisille. Luuleeko nää älynväläykset, että niitä lukee vain ne ihmiset, joilta saa se tsemppiviestit ja "ihanaa ko sää oot noi ihanan niinko avoin!!!"-kommentit? Esimerkiksi lapsen tarhatädit, työtoverit, sukulaiset...? Mä en ainakaan haluaisi kaikenmaailman puolituttujen ja uppo-outojen urpojen tietävän mun ongelmiani ja traagisia elämänhetkiäni. Yhdestä väärästä lauseesta, kuvasta tai paljastuksesta kun voi joutua maksamaan aika ison hinnan.

Ja kiinnostaako tosiaan kaikkia kuinka monta senttiä olit synnärillä auki ja paljonko sitä pissaa ja kakkaa sitten ponnistaessa lensi? Tai että kuinkas kivaa sen poikkiksen kanssa siellä lakanoiden välissä olikaan ja mitäs kaikkea siellä harrastettiinkaan? Kaikki panojutuista peräreiän kutinaan jaetaan, kunhan vain joku nyt tulisi, lukisi ja linkittäisi! Ota minut some, minä annan kaiken itsestäni!4 kommenttia:

 1. Tai se, että KAIKESTA LÄHETETÄÄN UUTISVINKKI ILTALEHTEEN. Voi jumalauta sieltä tosiaan löytyy jokaikinen tekstistä mainitsemasi esimerkki. Miksi tosiaan se viiden vuoden takainen umpisuoli pitää ilmoittaa iltalehteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta! Kaikenmaailman "löysin kanastani juuri ja juuri silmillä nähtävän metallisen koneenosan, hampaita katkesi kolme ja traumatisoiduin niin etten enää koskaan voi syödä kanaa, nyyhnyyh!" Niitä nyt voi sinne välillä mennä, deal with it! Eri asia jos siel olis vaikka joku ihmisen sormi niin se oliskin jo vähän odottamattomapaa...
   Meillekkin soitti töihin joku joka valitti että hänen jauhelihassa oli 4 pikkurillin pään kokoista KIVEÄ. Ja vasta jauhelihasoosia mättäessä kitaan nuo kivet löytyivät. Jännää ettei oo paistaessa huomannut, koska ton kokoset kivet on jo aika isoja.... Sama nainen selitti suu vaahdossa löytäneensä aiemmin neulan lihanpalastaan. Ja nyt kivet. Vaikka ei hän sit ollutkaan varma oliko ne kiviä. Kylläpä joillekkin sit sattuu ja tapahtuu. Kohta varmaan ollaan jo iltapulussa.

   Poista
 2. Voi Jenni, olisit lisänny loppuun esim. alastonkuvan tai kertonu mitä sun äitis gyne sano viimeksi, ni olisit saanu enemmän kommentteja. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai paljastanut jonkun fyysisen poikkeavuuden tai avautunut jostain häiriökäyttäytymisestäni :D onneksi en ole kommenttien perään ;D

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!