HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 2. joulukuuta 2014

Hyvä Joulupukki!

Hei Rakas Joulupukki ja arvon Tontut siellä Korvatunturilla! Täällä kirjoittelee Jenni Pirkanmaalta, se pahasuinen 23-vuotias kakara, muistatte varmaan? Toivottavasti ei ole vielä liian myöhäistä kirjoittaa lahjatoivelistaa, olen vain ollut sen verran kiireinen, etten ole ehtinyt rustata tätä sinulle aiemmin. Toivottavasti myöhäinen yhteydenottoni ei aiheuta hankaluuksia!

Ennen kuin kerron mitä toivoisin jouluksi, haluaisin muistuttaa olleeni varsin kiltti tänä vuonna. Olen tehnyt ahkerasti töitä ja muutenkin huolehtinut asioistani kiitettävän arvoisesti. Olen ollut kaikin puolin hyväkäytöksinen tyttö - mitä nyt jotain pientä kränää ja eripuraa olen aiheuttanut, mutta sitä nyt sattuu kaikille. En ole kiusannut Petjaakaan, ainakaan kauheasti. Hän tuskin sinulle tai tontuille lavertelee käytöksestäni, koska olen kiristänyt hänet hiljaiseksi.

Tänä vuonna toivoisin siis seuraavia asioita:

1. Toivon, että ensi vuonna suomalaiset kiihkoheterot keskittyvät yhteiskuntamme oikeisiin epäkohtiin, sen sijaan että ovat valmiita vetämään valtimonsa auki siksi, että kaikki suomalaiset seksuaalisuuteen katsomatta saavat astua avioliittoon rakastamansa ihmisen kanssa. Toivon myös, että ihmiset kiinnostuvat ensi vuonna myös enemmän omasta seksielämästään ja seksuaalisuudestaan, kuin joidenkin tuntemattomien ihmisten sänkypuuhista.

2. Toivon, että kuusien alta jokaiselle suomalaiselle löytyisi tänä jouluna paketillinen empatiakykyä ja taitoa katsoa maailmaa eri perspektiiveistä, sekä halua ymmärtää muita ihmisiä ja heidän ratkaisujaan lyttäämisen sijaan.

3. Toivon, että rikollisuus tippuisi ensi vuonna minimiin ja pääsisimme eroon kaikista kauheista, oksettavista ja julmista teoista, varsinkin seksuaali- ja henkirikoksista. Tiedän Pukki, että tämä on vähän vaikea toive toteuttaa, mutta...

4. Toivon, että kaikki koulukiusaajat ja muut paskapäät kasvaisivat joululomalla henkisesti sen verran, että keksisivät ensi vuonna kouluun palattuaan itselleen jotain kehittävämpää tekemistä - esim. opiskelu - itselleen ja kaltaisilleen. Toivon myös, että sinä Joulupukki voisit heille antaa myös peilit, joihin he sitten voisivat katsella ja pohtia, että mikä meni vikaan.

5. Toivon itselleni useita useita useita villasukkia. Värillä ei väliä, kaikki pinkistä oranssiin ja liilasta harmaaseen käyvät vallan mainiosti. Myöskään varren pituudella ei ole väliä. Toki tämän toiveen voisin korvata toiveella "toivon henkilökohtaista käsityöopettajaa", mutta ehkä näin säästymme kaikki mielipahalta.

6. Itsekuria toivoisin myös joulupöytään, mun on vaan niin vaikea ymmärtää että kaikkea jonka edessään näkee EI ole pakko syödä, varsinkaan ennätysvauhdilla.

7. Petjalle toivon käytännönjärkeä ja realistisuutta. Ajoittain sen pojan taivaanrannan maalaaminen alkaa puuduttaa jopa näinkin huuhaata ämmää.

8. Minä toivoisin myös, että ensi vuonna saisin jotain puuhaa päänupille. Vaikka opiskeltavaa tai jotain sellaista? Tai uusi harrastus? Kirjan kirjoittaminen?

9. Toivon, että sinä joulupukki tai kukaan tonttujoukosta EI vilkaise kaappeihini tänä jouluna, koska en aio siivota niitä kovikaan perusteellisesti.

10. Toivon kaikille lukijoille ihanaa aluillaan olevaa viikkoa, rauhallista joulunodotusta ja ennen kaikkea mukavaa tiistaita!1 kommentti:

  1. Nää on nää nykyajan kakarat ku ihan mahottoman pitkä lista kaikkea mitä keksivät...

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!