HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulu saa tulla

...ja mennä.

Jumalattomalla vitutuksella askarreltu pari porkkana-, pari punajuuri- ja pari lanttulaatikkoa, jynssätty ihmesienellä tätä helvetillistä sekasortoa ja läävää, potkittu suurimpia sotkuja kaappien perimmäisiin nurkkiin ja poltettu piparkakkuja oikein urakalla! Tämän lisäksi nautiskeltu saunan jäisestä laattalattiasta lauteilta selkään tippuvan kylmän paskaveden siivittämänä (saunan pesuksikin kutsutaan tätä toimenpidettä), sotkettu sillä ah-niin-mainiolla punajuurella koko keittiö noin kolmeen otteeseen, tuhlattu aivan liikaa rahaa aivan turhiin jouluostoksiin epäkelvoista lahjoista rumiin koristeisiin ja ennen aattoa kuoleviin hyasintteihin.

Ja suklaa se vaan maistuu ja farkut kiristää! En edes tiedä monesko konvehtirasia on menossa, ja paskimmatkin namiskuukkelit täytyy syödä sitten vaikka kyyneleet silmissä. Mä en oikeastaan edes halua tietää paljonko sitä Herra Fazerin tuoteperhettä on tullut tässä parin viikon aikana naamaansa lapioitua.

Kuusikin on raijattu sisälle tuskan viitta selässä ja koristeltu samanlailla kuin rampa apina sen voisi koristella. Noita helvetin lattialla pakoon pyöriviä joulupalloja löytyy nurkista varmaan vielä vappunakin. Ja erityisen suurella mielenkiinnolla odotan seuraavaa sähkölaskua, että paljonkohan Jennin kuusmiljoonaa erilaista jouluvalohässäkkää kustantaa tänä vuonna...

On tää joulu vaan niin ihanaa aikaa, oispa meil' joulu ainainen ja sillee. 

Näin meillä, mitenkäs teillä?

2 kommenttia:

  1. Aikalailla yhtä kaaosmaisesti kuin siellä. Sama kaava joka helvetin joulu :D rauhan aikaa ja sillee...

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!