HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 18. joulukuuta 2014

Lehdistä luettu

Koska nykymaailmassa ei ilmeisesti tapahdu enää mitään mielenkiintoista, iltapäivälehdet ovat ottaneet uuden suunnan : itsestäänselvyyksiä, alakoululaisen kapasiteettiin sopivia juoruja, toisista lehdistä päin helvettiä kopioituja jutunpätkiä ja Wikipediatietoiskuja. Kuulostaako tutulta?

"Pesetkö korvasi väärin? Entä mitkä ovatkaan  viisi tapaa mokata tärykalvojen puhdistus ja siistien korvien ylläpito? 
1. Laitat korvaasi multaa, roskia, leivänmuruja ja munkkirasvaa. Älä tee niin, se sotkee korvasi. 
2. Laitat korvaasi tiskikonetabletin. Ei, se ei auta. 
3. Peset korvasi lattiamopilla. Se on liian iso. 
4. Uitat korviasi akvaariossa. Kala voi uida sisään ja sotkea. 
5. Korvissasi on tulpat pesun aikana. Usko tai älä, et voi pestä niitä tulpat korvissa. 
Entä mikä onkaan huikea kikka korvien puhdistukseen? Tätä et varmasti ole kokeillut: pumpulipuikko!!!!!"

Joka toinen artikkeli koskee täydellisiä itsestäänselvyyksiä ja arjen perusasioita negatiivisessa muodossa - mitä teet väärin, miten mokaat, millä tavalla asioita ei tule hoitaa. Lukemisen jälkeen mietin vain "missä se uutinen oli?! Tähänkö paskaan tuhlasin kolmelymmentä sekuntia elämästäni?!". Pieneksi hetkeksi uskoni älylliseen elämään katoaa. 


"Tutustu ihanaan Pariisiin - näitä faktoja et ole kuullut! 
Pariisi on Ranskan pääkaupunki. Se sijaitsee Euroopassa. Siellä on viiniä ja patonkia. Ihmisillä on baskerit. Lähde sinäkin siis ihanaan Pariisiin! 
Lähde: Wikipedia (suora lainaus)
Toim.huom.: korjattu virheellinen kohta "Pariisi sijaitsee Egyptissä"."

Ai että, tällaista alakoulutyylistä mantsan esitelmää tässä kaivattiinkin. Tästä saa niin matkailijat kuin asiasta kiinnostuneet helvetisti irti! Kyllä on taas niin sivistynyt fiilis, että oikein tärisyttää tää tiedon tulva!


"Idols-Lillikaija vakavassa vaaratilanteessa!!!
Lillikaija Keimonen Kemistä joutui hurjaan ja vauhdin siivittämään tilanteeseen kotona paistaessaan munakasta: - Mä siinä rikoin munia ja yks niist niinku hajos pöydälle. Sitä keltuaista oli joka paikassa, meni ainaskii vartti siivoo se sotku, Lillikaija summaa tapahtumat. -Siin rytäkäs viel löin mopilla varpaaseen, mut se alkaa oleen jo ihan fine, Lillikaija kertoo vielä. Facebookissa runsas fanijoukko toivottaa pikaisia paranemisia tragedian kohtaamalle Keimolalle. Sivulla kolme Lillikaijan tissikuvat munakenno perseessä."

OLETKO TOSISSASI? SANO ETTÄ ET!


"Nepalilainen tutkimus muuttaa käsityksen miehen ajatuksenkulusta!
Nepalissa tehdyn tutkimuksen mukaan suurin osa miehistä pitää naisista, joilla on pää. Tutkimukseen osallistui viisi miestä, kolme naista ja koira, ja tutkimuspäivän päätteeksi papereihin oli kirjattava ehdoton fakta: miehistä suurin osa tosiaan vierastaa päättömiä naisia. Koira sen sijaan ei välittänyt, onko henkilöllä päätä vai ei."

Kappas kappas saatana, onpa yllättävää. Että piti ihan tutkimus tehdä? Ja piti ihan julkaista se? Mitä seuraavaksi? "Tutkimustulos osoittaa, että Keijo on miehen nimi!", "Viisi vuotta kestänyt koe osoittaa: tuli on kuumaa" vaiko "Tutkitusti totta - ihmiset osaavat puhua, kalat eivät!"Mitähän sitä enää viitsii nykyään edes lukea? Matematiikankirjaa ja tietosanaopuksia?


15 kommenttia:

 1. Vuoden vanha, mutta...
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288564405147.html
  :-)

  VastaaPoista
 2. Odotetaan vaan joulun yli kun tulee ne "Näin lähtevät joulukilot!!!" jutut. Niissä on aina ne samat "vinkit": Liiku, syö vähemmän, älä syö konvehteja kahta pakettia kerralla... Oh really?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Luin just yhen lehden "seuraavassa numerossa"-sivun ja sitä joulukilothössötystähän se oli....

   Mutta herää kysymys: miten ihminen voi lihota useita kiloja jouluna, jotka täytyy äkkiä laihduttaa tammikuussa? Ensinnäkin saa syödä aika helvetisti suklaata että onnistuu yli kaksi kiloa saamaan viikossa läskiä ja toisekseen, kyllähän se paino tasaantuu taas kun päästään arkeen. Jouluruokakin on pääasiassa terveellistä kotiruokaa ja sitä syödään se pari päivää.

   Poista
 3. kohdasta 4. "Uitat korviasi akvaariossa. Kala voi uida sisään ja sotkea." tulee mieleen vaan ja ainoostaan se Sykkeen jakso, jossa päätähtenä oli kala. Mä en ehkä koskaan pääse sen yli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahahahahhahaha niinpä.muuten :Ddd

   Poista
 4. Älä! Olen niin sanaton! Entäs tänään sitten tämä: http://www.iltalehti.fi/flunssa/2014121918941689_fl.shtml Niinku mitä vittua ihan oikeesti! Tai Iltalehden "Rakkaus ja seksi"- osiossa olevat: "Näin harrastat seksiä lumihangessa"!!!!!!!!!! tai "Mies, näin hyväilet rintoja kuin mestari" -> "Kaikki rinnat ovat erilaisia, parhaiten selviydyt kysymällä naiselta mistä hän pitää" ÄLÄ VITUSSA!!!!!!!!! Niinku ei, ei ei! Itken verta!

  VastaaPoista
 5. Mun lemppariotsikko on vieläkin ajoilta, jolloin Matti Nykäsen elämästä uutisoitiin paljon. Otsikko: Matti söi kinkkuleivän.

  Mikä tässä ylitti uutiskynnyksen? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistan myös "Matti lihoi kymmenen kiloa syömällä makkaraa"

   ...okei....

   Poista
  2. Älkää unohtako: Matti Nykänen ahmi mansikoita - söi rasiallisen mansikoita torilla.

   Poista
 6. Pumpulia ei kuulema saa tunkea korviin, en oikeen vieläkään tiiä miksi. Ilmeisesti voit tökätä tärykalvoon tms (anteeks kuka idiootti käski tunkea sen niin syvälle?) tai siitä voi jäädä osia korvaan. Kukaanhan ei ota tätä tosissaan... Paitsi yks meidän kaveri joka OIKEASTI KÄY VIELÄ KOLMEKYMPPISENÄKIN LÄÄKÄRILLÄ PUHDISTUTTAMASSA KORVANSA! :D:D:D Mehän ei sitä siis pilkata tai mitään.... :D

  Mä en kans tajua noita juttujen tekijöitä. Vähän sama kun yks päivä lehdestä luin jostain, en muista mitä se nyt oli mut jos nyt kuvitellaan et siinä puhuttiin vaikka pullan syömisestä niin se oli et "pullan syöjät voidaan jakaa kahteen ryhmään, niihin jotka pitävät pullasta ja niihin jotka eivät". Oh really?? :D

  Ja sit ärsyttää kanssa nää yleistävät ihan ihme jutut mitä oon kuullu, mm. että kaikilla naisilla on raiskausfantasia. Mitä vittua?! Ensinnäkin, a. on ihan vitusta väittää tommosta paskaa ja nyt joku ällökulli saa päähänsä tosta että se on ihan ok raiskata jengiä koska kaikki pohjimmiltaan haluu sitä ja b. ei voi sanoa KAIKKI naiset. Ette salee oo käyny jokaiselta maapallon naiselta kysymässä. Se jos teillä on joku 10 ihmistä ollu vastaamassa ja ne kaikki sanoo joo ei ole KAIKKI naiset. Multa ei ainakaan oo tosta kysytty mitään. Ja vastaus on btw ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on totta toi iltapäivälehtien yleistävä tyyli. "MIEHET HALUAVAT TÄLLAISEN NAISEN!", "NAISET HALUAVAT TÄLLAISEN SUHTEEN!" jne..... argh

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!