HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Facebook-suomi -sanakirja vol. 2

Törmäsin sattuman kautta vanhaan postaukseen (http://letsfake-it.blogspot.fi/2013/05/facebook-suomi-sanakirja.html) joka ehdottomasti vaati saada kakkososan!

"Miljakaarina oppi ensimmäisen sanan ja se oli tietenkin "mamma", ihanaa olla äiti!!"
= Miljakaarinan kolme ensimmäistä sanaa tosin olivat kakka, pissi ja perse, mutta neljäs sana oli ensimmäinen, joka ei liittynyt eritteisiin... Jes.You go girl.

"Mun lapset on vaan niin ihania, ei voi parempia ollakaan! Tänäänkin ne olivat äiskälle tehneet itse aamupalan. <3"
= Kiitti tuhannesti äpärät, koko keittiö on munakokkelissa ja hella liekeissä. Ja nyt täytyis sitten olla jotenkin niin kiitollinen noista vahinkolaukauksista. Voi perse!!!

"Mun poikkis on ihanin ikinä, järkkäs pikkuyllärin mulle!" + kuva kuohuviinipullosta ja kahdesta lasista.
= Ja tän halpiskuoharin kiskastuaan huiviinsa se älykääpiö pelas kaks tuntia kuulokkeet päässä Battlefieldia ja lähti joukkueen saunailtaan. Varsinainen ylläri tuli vasta viideltä, kun se oksensi sänkyyn.

"Meidän Rekku on niin fiksu, osaa niin hyvin emäntänsä rutiinit - Rekkupoika se meinaan toi mamille Hesarin sänkyyn!"
= Hesarin, jonka se otti nyt tikattavana olevan posteljoonin kädestä (plus kaksi sormea), jonka se kuolasi ja järsi ja jonka se tiputti nukkuvan emäntänsä naamalle kello 4:30 repien mennessään untuvatäkin paskaksi.

"Kuvassa minä tuikitavallisessa asussa lähdössä leffaan :)" + kuva
= Huomauttakaa ny joku jotain ylitse pursuavasta kauneudestani ja samanlailla pursuavasta tissivaostani! Tahdon päästä sanomaan maagiset "enkä, ite oot!"- ja "höps, ite oot nättimys"-lätinät.

"Yhen kivan kaa tänään vähä pidetty hauskaa... ;)"
= Se yks kiva oli isoäiti jonka kanssa pidimme hauskaa poimimalla marjoja, mutta olis jees jos joku (varsinkin exä) sais sellaisen kuvan että olen harrastanut esimerkiksi lemmenleikkejä jonkun kuuman uroksen kanssa. Toivon myös runsasta tekstiviestitulvaa ystäviltäni, jotka kuvittelevat jääneensä mun uuden miesseikkailun pimentoon.

"Aivan mahtava lenkkisää!"
= Aivan mahtava lenkkisää...niille jotka käy lenkillä...

"Hullu shoppailupäivä Tintsun ja Claudiaonervan kaa!!" - paikassa jäätävänkallisshoppailuparatiisi.
= Ostettiin tossa sukat ja hiuspinnejä, mut olis tosi kiva jos muut sais sellasen käsityksen, että meillä pettää olkapäät kuvitteellisten Louis Vuittonien ja Burberryjen kantamisesta.

"Kaikki loppuu aikanaan..."
= Säätö ei tykänny Instas mun uudesta kuvasta... EIKÄ vastannu viestiin, vaik on lukenu sen!! Tai siis seittemään viestiin. No okei, kolmeentoista.

3 kommenttia:

 1. Hitto että repeilin xD Lisää näitä!

  VastaaPoista
 2. Eih mä niin samaistun toho poikkis kohtaan! Maailman paskin fiilis siis niinku oikeesti, työpäivän jälkeen tuut himaan ja näät et ihana se on kokannu ja kaikki valmiina, rakastan niin paljon ja lässynlää.. kunnes sieltä sitten tulee se takaisin realistiseen maailmaan pudottava pommi "meil on muute saunailta/ ylimääräset treenit/ matsi/ kuntopiiri/ iha mikä tahansa tänään" :D sitä raivon määrää kun tajuut tullees huijatuks! :D allthetastesoflife.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä olis tossa muistaa että ainakin sun poikaystäväs on sulle kokannut ja huomioinu sua - se on siis osottanu sulle välittäväs susta. Uskon että tollanen harmittaa mut luulen että sun poikaystävä on tolla kokkailulla yrittänyt jo valmiiks pyytää anteeks sitä että se joutuu lähtee. Eli se on koittanu myös olla kohtelias.

   Ylipäätään jos jotakin harrastaa tai on jotain muutakin elämää parisuhteen lisäks niin tollee voi vaan käydä. Ainahan olis paras sanoa vähän etukäteen jostain menoista mut aina se ei onnistu. Se ei onnistu sun poikaystävälläs todennäkösesti näistä syistä

   a) se noudattaa sanontaa "miehellä on miehen menot"
   b) se pelkää sun reaktiota siihen yllättävään menoon joka tässä kohtaa on raivoaminen ja haluaa sen jälkeen vaan lähtee pikasesti pois
   c) yksinkertasesti joku meno on tullut yllättäen

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!