HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Bileillan pelastajat

Koska on sunnuntai ja usealla lukijalla todennäköisesti seitinohut darra, on hyvä vähän kerrata eilisen tapahtumia ja tämän päivän mielipahaa. Mitkä ovatkaan ne viisi juttua, jotka olisivat mahdollisesti voineet pelastaa sun kostean bileillan? Mitä tarvitset kemuissa, jotta seuraava päivä (viikko?) ei mene morkkisteluun ja suunnattomaan häpeään? No mäpäs kerron.

1. Ykkönen on tietenkin alkolukko puhelimeen. "Mä rasastann sua oonlo jkoskaan ketonu sullee<333?? Miksettt vastaa+?? Oot niin ihjana .... OKei vedäö kädeeb ja kuole toivottavatsi ei enään nnähä!!! ..huHuu vatsaakko jotai??"-viestit puolitutulle ihastukselle tai exälle voivat olla ehkä vähän liikaa krapulaiselle psyykeelle aamulla. Toki jos haluaa hankkiutua ihmisistä eroon vähemmän tyylikkäästi, niin sitten kannattaa pitää tuoppi ja puhelin lähellä koko kemujen ajan.

2. Pikaliima kenkiin ja jalkapohjiin. Mikä siinä on, että ihmiset hukkaa humalassa ensimmäisenä kenkänsä? Miksi ne täytyy ylipäätään ottaa jalasta pois? Itse joskus harrastan tätä samaa, enkä ole vielä koskaan ymmärtänyt miksi helvetissä koen tarpeelliseksi olla ilman ja pahimmassa tapauksessa kävellä vielä kotiinkin paljain jaloin? Ymmärrän tämän ehkä joten kuten kotiin kävellessä kauniina kesäyönä, mutta esimerkiksi baarissa, grillijonossa tai taksitolpalla kengät kädessä (mikäli ne vielä ovat tallella) notkuvat ihmiset lähinnä hämmentää. Ymmärrän tämän myös jos korkkarit totisesti tuhoaa varpaita, mutta joskus tulee nähtyä miestenkin kenkiä siellä sun täällä... Mitä?

3. Taikalasit, joilla näkee maailman selvänä. Hirveen kiva olis tsekata näillä yöseuralaisen ulkonäkö, kun jännästi toi alkomahooli muokkaa kellonsoittajastakin miesstripparin ja haahkasta prinsessan. Toki jos tykkää järkyttää itseään aamulla heräämällä 60-vuotiaan Quasimodon vierestä, niin ok. Mutta jos taas et... nää lasit olis niin must. Myös grillin ruoka-annos ja oma ulkomuoto välillä ansaitsisivat selvän vilkaisun baari-illan päätteeksi.

4. Lukko lompakkoon. Kun tietty määrä oravannahkoja on hukutettu kuppilan kassaan, menee lompsa lukkoon seuraavaksi 12 tunniksi. Monet sydämenpysähdykset ja kauhukokemukset jäisivät väliin aamulla nettipankkia (ja omaa krapulaa) tutkaillessa, jos tällainen lukko löytyisi jokaisen bilettäjän rahapussista.

5. Minikokoinen sähköiskuvempain farkkujen takataskuun olisi vallan mainio kähmijöiden varalle. Ei tulisi moni heppu enää tanssilattialla hinkkaamaan puoliseisokissa nököttävää piliään takalistoasi vasten, kun taskusta napsahtaisi mukava sähköisku sukukalleuksiin. Toimii toki myös baaritiskillä kähmiviin urpoihin!
Mitä SÄ tarvitsisit baariin/festareille/bileisiin aivan ensisijaisesti?

9 kommenttia:

 1. Seuraa :D Sellasia kavereita, jotka oikeasti lähteen _minun_ kanssani sinne baariin eikä niin, että tunnin päästä kaikki on viereltä haihtunut, kun "käyn hei tuol juttelees ton kans" tai "meen hetkeks toho toisee porukkaa" jne. Toki on enemmän kuin ok moikata tuttuja ja vaihtaa kuulumiset, mutta semisti epäkohteliasta vaihtaa seuraa lennossa sanomatta edes, että aikoo olla sitten koko loppuillan siinä toisessa porukassa. Yksinään tanssimiseenkin jossain kohtaa kyllästyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää!! Ja myös se, että voidaan mennä mihin vaan kuppilaan, eikä aina tarvitse mennä siihen tiettyyn, jossa tän sun seurassa olevan kaverin kaikki muut kaverit on...

   Poista
 2. Lukko lompakkoon: nosta etukäteen tietty summa käteistä äläkä ota baariin korttia mukaan. Kun rahat loppuu, juominen loppuu.

  VastaaPoista
 3. Vesiautomaatin. Kun on juonut sitä alkomaholia tarpeeksi, vesiautomaatti pamahtaisi eteen ja pakottaisi juomaan vettä. Seuraavana päivänä se on jo liian myöhäistä. Jos vaan jois sitä vettä välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai jonkun systeemin joka pakottais juomaan vettä jos (kun) promillet alkaa nousta yli uhkaavan rajan... Myös toi on hyvä että ottaa vaan käteistä, tosin kerran taisin joutua pulaan sen takia niin sitten on pakko saada ottaa se kortti mukaan. Ja parempi käyttää korttia niin aamul on hyvä mieli kun kaikki käteiset on vielä tallella lompsassa... jep :D

   Poista
 4. Hei, tässä olisi postausehdotus! Lapsellisuus ja lapsettomuus, pohdi niitä molempia ihan vakavasti, sillä itse en oikeasti tiedä haluanko lapsia. Molemmilta puolilta puolueettomasti!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Teleportin, jolla pääsee suoraan baarin ovesta poistuessaan kotiin ja pikapesurin, joka pesee ennen baari-illan jälkeistä nukkumaanmenoa päästä varpaisiin, niin aamun krapulaherääminen on edes puoliksi freesi :D

  Peseydyn aina baari-illan päätteeksi, mutta siihen menee aina aikaa :D

  VastaaPoista
 7. Joku tallennin mikä tallentais kaiken puheen ja ihmiset joiden kans puhuu. On tosi kiva kun ei aamulla muista ketä on nähnyt, kenelle puhunut ja mitä on puhunut. Sit joku kommentoi darrapäivitykseen "joo olitki kyl aika kännis eilen :D" ahaaa.. ollaan siis nähty. :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!