HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 24. helmikuuta 2015

Moraalittomien saari ja muita mainioita tv-sarjoja

Mä en ihmettele yhtään, että avioliittoja kariutuu ja monet ihmissuhteet ovat enemmänkin sairaita kuin sairaan ihania, kun katselee mitä paskaa televisio tyrkyttää jokasen tuuman täydeltä. Huh huh.

Kaikki nää Viettelysten saaret ja muut moraalittomat "pettäiskös vaikos eikös"-lorttoiluohjelmat kiehuttaa mun aivokapasiteettia kaikkein eniten. Millanen dorka tollaseen lähtee pilaamaan parisuhdettaan TAI vielä pahempaa - toisten ihmisten parisuhteita! Että katotaas, herääköhän himot etelän auringon alla vai jaksaisko sitä omaa kumppania kattella viä. Tai voiskos ollakin niin, että joku Erotiikka-Erkki iskeekin silmänsä muhun? Voi jumalauta mitä apinantouhua.

On toisaalta huvittavaa, että porukka lähtee pokkana testaamaan joko suhteensa lujuutta tai omaa viehätysvoimaansa asettaen itsensä täydelliseen julkiseen nöyryytykseen. Ja oikeesti, mikä logiikka tollasissa ihmeellisissä lutkailuohjelmissa edes on? Kyllä mäkin näen joka kauppareissulla ja ylipäätään joka paikassa sinkkuja ihmisiä, enkä silti hypi kenenkään seksyn pöksyihin kassajonossa tai terveyskeskuksen aulassa vaan siksi, että ai apua, mun hanipöö ei oo tässä, mutta toi Random-Reippa mun edellä on vapailla markkinoilla. Miten yksi helvetin saari täynnä kameroita voi aiheuttaa niin valtavan seksuaalisen latauksen, että avioliitot ja seurustelusuhteet ratkeaa liitoksistaan?

Ja tietenkin Ensitreffit alttarilla on kanssa jotain jäätävää. Onhan se kiva, jos löytää sen elämän suuren rakkauden tuollaisella keinolla - ookoo, ei siinä sit mitään, kivat teille. Mutta on se kyllä vähän kumma jos ei kumppania löydä muuta kuin pakkoparituksen muodossa! Mä olisin ennemmin loppuelämäni yksin kolmenkytä neliön kopissa seittemän kissan kanssa juomassa Lasolia, kuin tyrkytettävänä jollekin vieraalle äijälle papin edessä. Joo, järkiavioliitto voi olla toimivampi kuin rakkausliitto, mutta että siitä tehdään tuollainen sairas mediasirkus. Tuosta voi mennä vain askeleen alemmas ja se on kännihäät Vegasissa oman veljensä kanssa.

Ja miksi kaikissa ohjelmissa täytyy olla ensinnäkin alasti?! Ja sitten suoritella jotain eroottisia tehtäviä kymmenen muun kilpailijan, kameraryhmän, ohjelman tuotantotiimin ja tuhansien katsojien edessä? Jos ei muuten sänkyyn pääse tai kumppania löydä kuin hinkkaamalla itseään uppo-outoa ihmistä vasten televisiossa, niin kannattaa melkein olla jo ilman. Kaikenmaailman paritusohjelmat, esim. poikamiestytöt ja sinkkusaaret on hirveän hyviä esimerkkejä tästä pelleilystä. Sata kiimaista älykääpiötä harrastaa kuivapanoa aurinkotuolissa ja tappelee kuka nyt sitten kilpasiskoista tai -veljistä pääsee maaliin asti. Vautsi mitä viihdettä.

Ehkä mä olen vain liian vanha tai kukkahattutäti ymmärtämään mitä hienoa on tarjota itseään koko kansan katsellessa jollekin tuntemattomalle uikkariurpolle tai muulle aivan valtavan vastustamattomalle herkkupepulle jossain moraaliköyhässä höpöhöpösarjassa, jossa vähä-älyisiä viilataan linssiin. 

17 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Ja mimmonen paskamyrsky nouseekaan jos se oma hanipuppeli sattuukin tuolla saarella pettämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mennään oikein hakemalla hakemaan draamaa ja sitten alkaa nyyhnyyh :D

   Poista
 2. ASIAAAAAAAAAA

  Vasta jauhettiin miten homoavioliitot pilaa avioliittoinstituution täysin. Sitten järkätään jotakin ensitreffit alttarilla paskaa ja paritetaan tuntemattomat ääliöt keskenään. Sehän on sitä avioliiton kunnioitusta parhaimmillaan!

  Ja hyi tuo viettelysten saari, kuvottava formaatti :| Helvetin hyvä maine ton jälkeen noilla kilpailijoilla. "hei tuo se Masa joka siellä saarella pani jokaista niitä viettelijää ensimmäisen minuutin aikana, arvostus nolla." ja "tuo on se Maija joka meni siihen ohjelmaan iskemään varattua miestä, arvostus nolla." Saattaa olla ottajat vähillä ton jälkeen. (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miettii vähän muutenkin minkälainen himo työnantajilla on ottaa tollanen duuniin. Tai kuinka kivaa on kun lapsi tulevaisuudessa googlettelee isin ja äidin saarikokemusta....apua.... Kyllä mun korvaan ainakin kolahtaa tollanen....:D

   Poista
 3. Se fiilis, kun eksä on Viettelysten Saarella sinkkuna... Oh dear Lord, kuinka kiitänkään että se on eksä ollut jo tovin!
  Mutta tää vaan vahvisti mun kaikki aiemmat epäilyt; herra ei oikein saa niskaotetta elämänsyrjästä, kunnioitus ei oo se hänen juttu jos se ei täysin palvele häntä itseensä. Vastuunpakoilu oli lempiharrastus, ja tästä syystä tämä "suhdetta kaipaava" miehenalku ei ikinä jatkoon naisten kanssa pääsekään.

  Mut silti, voi tätä myötähäpeetä. Jopa anonyymina netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua!! Siis en voi sanoo ku apua ja morjes....

   Poista
 4. Tosta Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta pitää kuitenkin ottaa huomioon, ettei osallistujat ole mitään Tuksu part kakkosia jotka on siellä vaan havittelemassa pääsyä Seiskaan ilmasten silareiden toivossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiä parantaakseen se asiaa juurikaan :D nuoret ihmiset hyppää tollaseen ihme parituskuvioon, ihan kun se olis ainoo tsäänssiä löytää kumppani :D

   Poista
  2. Sehän tekee asiasta nimeomaan surullisempaa, että suht normaalin ja fiksun näköiset ihmiset lähtee tommoseen mukaan ._. Tuksuilta ton vielä ymmärtää.

   Poista
  3. Ja se ku on ollu sinkkuna sen vuoden pari. "Siis oon ollu ny niin kauan sinkkuna, et nyt niinku riittää!!" Voi luoja.

   Poista
 5. Mikä sen sarjan nimi on joka tulee MTV:ltä ja jossa on vissiin 10 miestä ja 10 naista ja niiden täytyy löytää "oikea pari" jokaiselle ja sit ne voittaa jonkun tietyn summan rahaa? Oisko ollu 100 000 dollaria (jenkkiläinen sarja). Se menee mun mielestä samaan kastiin Ensitreffit alttarilla ja Viettelysten saari-ohjelmien kanssa. Ja sithän on viel se Ex on the beach-sarja :Dd järkyttävää paskaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Are you the one ja se on ihan vitun mahtava ohjelma! :D:D

   Ja mä rakastan kaikkea tämmöstä roskarealitydraama-paskaa. BB ja Are you the one ja Rokkarille morsian ja I wanna marry Harry ja TODELLAKIN aion kattoa myös tän kammottavan viettelysten saaren. Mitä trashimpaa sitä parempaa. Ihan älyttömän hupaisaa kun kasa silikoonilla ja huuliruiskuilla raiskattuja white trash bimboja taistelee jostain lihaskimppuälykääpiö-Steven varmasti pyyteettömästä rakkaudesta jolla ei ole mitään tekemistä julkisuudenhakuisuuden kanssa ja tappelee ja kännää ja örveltää. Ei näitä kattoessa pidetä sitä kireetä pipoa. Se pipo otetaan kokonaan pois päästä ja heitetään hevon kuuseen ja sit jaksetaan taas olla sivistyneitä ja mallikelpoisia kansalaisia kunnes seuraava jakso tulee. :D

   Poista
 6. Olin kirjoittamassa kommenttia siitä miten mulla menee hermot siihen miten melkein kaikki telkussa pyörivät ohjelmat on tositeeveetä. Sitten rupesin miettimään niitä ohjelmia, mitä tuli töllöstä joskus 2000-luvun alussa: Kauniit ja Rohkeat (tulee edelleen), Passions, Days of our lives, Tunteita ja tuoksuja.. En sitten tiedä katonko mielummin olen läski, auttakaa- ohejlmia vai tota saippuasarjamoskaa missä herätään 10 kertaa kuolleista. Kai tässä pitää vaan toivoa että ihmiset äänestäis sillä kaukosäätimellään eikä kattois noita ittensä nolaamiseen tarkotettuja ohjelmia, niin saatais telkkuun jotain järkevääkin sisältöä.

  VastaaPoista
 7. Meinasin uteliaisuuttani lukea töissä Iltalehdestä, että minkäsnäkösiä lorttopellejä ja tatuoituja kusilettejä siellä kilpailee, mutta en pystynyt. Alko oksettaa. Kaikesta, jopa avioliitosta, on tehty kertakäyttöistä.

  VastaaPoista
 8. Ensitreffit alttarilla on omasta mielestä taas yksi niistä mielestäni järkevistä reality sarjoista. Se on mielenkiintoinen.

  Noi kaikki muut on taas kyllä ihme saibaa, että kummastuttaa ihan etteikö voisi välillä panostaa johonkin hyvän sarjan tekemiseen. Ei siis aina realitya tai vastaavaa. Tuutin täydeltä vaan hyviä ja huonoja uutisia, pop n rollia, kokkiohjelmaa, leivontaohjelmaa, kakkuohjelmaa yms sontaa. Ei edes jaksa enää tv avata :D

  VastaaPoista
 9. Ensitreffit alttarilla on omasta mielestä taas yksi niistä mielestäni järkevistä reality sarjoista. Se on mielenkiintoinen.

  Noi kaikki muut on taas kyllä ihme saibaa, että kummastuttaa ihan etteikö voisi välillä panostaa johonkin hyvän sarjan tekemiseen. Ei siis aina realitya tai vastaavaa. Tuutin täydeltä vaan hyviä ja huonoja uutisia, pop n rollia, kokkiohjelmaa, leivontaohjelmaa, kakkuohjelmaa yms sontaa. Ei edes jaksa enää tv avata :D

  VastaaPoista
 10. Ja vielä naurattaa kun tätä Viettelysten saarta mainostettiin niin että siellä muka olis jotain onnellisia pareja, joilla menee hyvin. No tuskinpa vaan kuitenkaan... :D Jos oikeesti menee hyvin, ei todellakaan lähde tollasiin ohjelmiin. Onneks sinne sentään ei päässy kuin lapsettomat parit mukaan...

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!