HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Päivitystä tv-kanaville!

Koska televisiosta tulee nykyään niin tajunnanräjäyttäviä ohjelmia, uskoisin että nää mun parit ehdotukset läpäisis tv-seulan myös!


Satuhäät alasti.
Ohjelman nimi kertoo jo olennaisen - porukka viilettää kirkosta hääpaikalle Aatamin asussa pappia myöten. Morsiamen ryöstö, kakun leikkaaminen, häävalssi... Kaikki nakkena. Suhlanen tanssittaa anoppia rusetti hepissä ja suvun vanhat rouvat nautiskelee kahvia posliiniastiastosta (tässä ohjelmassa posliinia saattaapi näkyä muissakin asiayhteyksissä!) ilman rihmankiertämää. Kuka voi vastustaa tätä kohusarjaa?!

Salapoliisit.
Poliisit on so last season, täältä tulee Salapoliisit. Amatöörisalapoliisit ja vapaa-ajan pro-stalkkaajat ratkaisevat joka jaksossa erilaisen ongelman: ensimmäisessä jaksossa yritetään saada selville kenelle Jämsäläisen Kaija-Maarinan avokki tekstailee, toisessa jaksossa rikospalstan porukka pyrkii ratkaisemaan äärettömän terävän älynsä avulla viisikymmentä vuotta sitten tapahtuneen katoamisen ja kolmannessa taas stalkataan Rovaniemeläisessä lukiossa opiskelevaa tyttöä ja pyritään selvittämään onko hänellä oikeasti suhde yhen jääkiekkoilijan kanssa, vai onko se pelkkää juoruilua. Ohjelmaa sponsoroi Demi.fi, ÄiTyLit, minfolaiset ja muut sekavat netissä esiintyvät ihmisryhmät. 

Viljelysten saari.
Ihmiset luulevat hakevansa romanttiseen deittailuohjelmaan paratiisisaarelle, mutta totuus on jotain aivan toista! Todellisuudessa heidät tiputetaan Turun saaristoon ja ainoa tapa saada ravintoa, on viljellä maata itse omin pikkukätösin. Voiko kivikkoista ja kallioista saarta ylipäätään viljellä? Varsinkaan marraskuussa?  Onko pakeneminen mahdotonta? Kuka selviää, kuka ei? Montako on jäljellä kauden lopun häämöttäessä? 

Pilaa meidän häät.
Perinteinen hääohjelma? Ei sinne päinkään. Kaikki alkaa varsin tavanomaisesti, sanotaan 'tahdon' ja suudellaan morsianta. MUTTA sitten tapahtuu shokkikäänne, jota kukaan ei odottanut: paikalle saapuu jomman kumman päävikainen raivohullu exä ja laittaa juhlat uuteen uskoon. Joka jakso on erilainen, mutta draamaa, verta ja epäonnistuneita hääjuhlia on luvassa kauden alusta loppuun asti! Ja herää paljon, paljon kysymyksiä... Syttyykö sulhanen exälleen? Vetääkö morsmaikun entinen heila nykyistä kuuppaan? Tuleeko ensin lanssi vai poliisit? Kuka on juhlien isoin white trash? 

Ketä tänään lyötäisiin?
Kameramiehet laitteistoineen kiertävät suomalaisia grillijonoja pikkutunneilla ja ottavat selvää millä perusteella humalainen lyöjä valitsee uhrinsa ja millaisia erilaisia lyöntitekniikoita jonoissa käytetään. Myös erilaiset kommunikointimenetelmät ja itsensäilmaisutavat pääsevät valokeilaan. Supisuomalainen dokumenttiprojekti!


8 kommenttia:

 1. Hahah, tää oli hyvä! Nyt tulee kyllä oikeastikin niin päättömiä ohjelmia television ruudusta (esim Aatami ja Eeva, mitä hittoa?) että nää sun keksimät ohjelmat mahtuis hyvin sinne joukkoon. Naurahdin myös ehkä vähän tota kohtaa "Mitä tänään lyötäisiin?" :D

  VastaaPoista
 2. kuulostaa niin hyviltä nää sun ehdotukset, ihan varppina kattoisin ainakin tota "pilaa meijän häät" :D tuli tosta viimesestä mieleen tällänen vanha radio milleniumin sketsi:
  https://www.youtube.com/watch?v=WVfg0pAdr6I

  VastaaPoista
 3. Ei hitto, näähän olis ihan huippuohjelmia ! :D
  Varsinki toi pilaa meidän häät :D

  Katsoisin näitä satavarmasti

  VastaaPoista
 4. Ei hitto, näähän olis ihan huippuohjelmia ! :D
  Varsinki toi pilaa meidän häät :D

  Katsoisin näitä satavarmasti

  VastaaPoista
 5. Itse katsoisin varmaan ketä tänään lyötäisiin ohjelmaa :D

  VastaaPoista
 6. Satuhäät alasti ja Pilaa meidän häät kuulostaa erittäin hyvältä! Varmasti katsoisin :DD

  VastaaPoista
 7. Ketä tänään lytäisiin osui ja upposi :'D

  VastaaPoista
 8. Sairaalahuoltajan työt rekkakuskit jäällä tapaan!
  "Kerkiääkö sahu siivoomaan 8 huonetta ennen ruoanjakelua?"
  "20 kotiinlähtevää, 8h aikaa, kyse on nyt muutamista sekunneista!"

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!