HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 9. huhtikuuta 2015

Siitä puhe mistä tissit

Koska nyt on käynyt koko netti ja somekansa kuumana Torpan plikan tissijulistuksesta (joka kylläkin on vain tv-ohjelmansa provosoiva mainos, veikkaisin), niin täytyyhän munkin iskeä lusikkani soppaan. Tai vaikka tissini, whatever.

Musta on aika erikoista, että rintojen koko on jotenkin niin jännittävä aihe, että siitä oikein saadaan keskustelua. Ukrainan kriisi ja maailman tämänhetkinen tilanne eivät avaa yhtäkään suuta, mutta kun joku puhuu tisseistä, vedetään kunnon soravaginaraget ja seotaan sukissa ja rintsikoissa. Varsinkin kun kyse on kahdesta läskipallosta. Ihan oikeesti ihmiset...

Ehkä huvittavinta tässä tissihommassa on se, että kukaan ei synny tietynkokoisilla tisseillä  ja elä koko loppuelämää niiden kanssa (tai no, mä olen tällainen kakkosnelosen pätkä, että mulla on todennäköisesti syntymästä kuolemaan sama kuppi. Hyvin hyvin pieni teekuppi). Ne ihrapussit kun muuttuvat koko ihmisen eliniän ajan, halusi tai ei. Ellei täytä niitä silikonilla, uretaanilla tai vaikka asbestilla, sitten ne voi vaikka pysyäkin. On yksinkertaisesti vain luonnollista, että tissien koko vaihtelee painon noustessa ja laskiessa, raskaana, imettäessä, vanhana, nuorena... Joillain poistetaan rinta tai molemmat syövän takia, joillakin on kimmoisat tissit hautaan asti. Aaltoileeko naisen seksikkyys siis kuppikoon vaihdellessa? Ajatteleeko joku tosiaan, että se on niistä kahdesta laardilätystä kiinni, kuinka hehkeä ja haluttava on? "Nyt sä oot hot ja miehes arvoinen, nyt et,  no nyt taas oot iha seksikäs, okei taas ne lurpsahti...."

Eniten kuitenkin tässä tissisössötyksessä aliarvioidaan miehiä. Ihan kuin kaikki miehet olisivat aivokuolleita läähättäviä mieshormoneja uhkuvia panokoneita, joille merkkaa eniten tissit. Kyllä mä ymmärrän, että mieluummin katsoo hyviä kimmoisia tissejä, kuin kahta patalappua, mutta onko sillä oikeasti niin suuri merkitys? Kun on ollut 15 vuotta naimisissa, on varmaan muut asiat elämässä etusijalla, kuin vaimon rintavarustus tai se kumppanin terhakka kikkeli. Toivottavasti. Mä en ainakaan tunne ketään, joka olisi laittanut avioeron tulille kun beiben ennen niin terhakat teinitissit lurpsahtivat maan vetovoimasta kohti lattiaa mukulat imetettyään.

Mutta kaikkein enitenhän tisseistä meuhkaa naiset. Epävarmat naiset, kateelliset naiset, provosoituneet naiset, tyytyväiset tavalliset naiset, myötähäpeää Torpan tekstiä kohtaan tuntevat naiset, omiin pieniin rintoihinsa tuskastuneet naiset, omiin isoihin rintoihinsa tuskastuneet naiset ja ne naiset, joita oikeastaan ei edes kiinnosta, mutta naisena kuitenkin kokee tarpeelliseksi puuttua asiaan. Kukaan mies ei ole antanut lausuntoa, että kyllä, asiaa puhut, kyllähän muijan tissien täytyy näyttää kahdelta öljytyltä pakaralta ennemmin kuin sämpylänpuolikkailta. Koska miehiä ei pääsääntöisesti kiinnosta. Mutta miksi helvetissä meitä kiinnostaa? Miksi meitä naisia kiinnostaa vieraan naiset rinnat, tai edes vieraan naisen mielipide rinnoista? Mä en ole varmaan ikinä kuullut oman mieheni kertovan unelmiensa tisseistä, mutta ystävieni suusta sitä tissisoopaa senkin edestä.

Itse olen pienehköjen tissien kannalla, siis itseäni ajatellen. Mulle se on aivan yksi lysti millaiset tissit kenelläkin on ja mistä materiaalista ne on tehty. Laittakoon porukka vaikka sementtiä sinne. Mulle on myös aivan yksi lysti se, mitä kukakin ajattelee kenenkin tisseistä. Vaikka jonkun mielestä tällainen kaltaiseni lättärinta olisi ehkä tuomittu joko olemaan yksin tai hankkitumaan Viroon leikkausjonoon, niin koen itse oloni ihan tarpeeksi hyväksi ilman mainittavaa varustusta. En yksinkertaisesti koe tissieni olevan osa identiteettiäni niin vahvasti, että ne merkitsisivät mulle jotain suurta ja mahtavaa. Mä saan paljon enemmän nautintoa terveydestä, jaksamisesta ja omista henkisistä voimavaroista, kuin rasvasta ja silikonista.

Jospa ihmiset tissivaoista ja silikoneista raivoamisen sijaan vaikka kävisivät tutkituttamassa ne rakkaat rintansa, niin tässä hinkkihelvetissä olisi jotain järkeä. Kun joillekin elämä yksirintaisena on pelastus ja ihme, toisille ei kelpaa kaksikaan.

10 kommenttia:

 1. Asiaa! Tää oli kyllä paras lukemani vastalause (tai siis -teksti) tohon kyseiseen blogikirjoitukseen. Toi on niin totta, että naiset on niitä keitä se tissinkoko kiinnostaa enemmän, ei miehet siitä oikeesti välitä. Se tärkeempi asia (eli sydän) löytyy kuitenkin sieltä rintojen alta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja samaa mieltä olen kanssasi.

   Poista
 2. Olipa hyvä teksti! Paras minunki lukema vastaisku Torpalle. Asiaa koko homma! Itsekin kirjoitin aiheesta täällä http://blogit.kaksplus.fi/blogi/hetkenvaan/erilaisia-tisseja-silti-kaikki-taydellisia-tisseja/ oikein kuvien (14 tissiparia, ahhah :D) kera mutta ei kyllä yllä niin hyville arvosanoille kun tää sun! Huippu!

  VastaaPoista
 3. Haha, tuli päivän naurut tuon asbestitissin kohdalla! Sun juttui on ihana lukea.
  Ihmetellyt sitä, että missä viipyvät miesten mielipiteet iltasanomien sivuilta. Kai nyt Cheek tai vaikka murikoiden kuningas Bull Mentula voisi kertoa miehekkään mielipiteensä, niin rauhoittuisi kansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta mieti se itku kun joku mies asiaa kommentoi.... :D "saatanan sovinisti!!!!1111"

   Poista
 4. Mää vaa tulin sanomaa että sää oot ihana! <3 Helkkarin hyvää tekstiä aiheesta ku aiheesta.

  VastaaPoista
 5. Tuli mieleen kun sä aina sanot miten et oo kuullu ihmisestä, joka vetää ittensä läskiksi salaatilla. No, ei ehkä salaatilla mutta banaanilla ja avokadolla se onnistuu!!!!
  http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2015041219504891_lh.shtml
  Voi luoja nyt : DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua :DDDD kai se on pakko ny uskoo ku ilttis kertoo... tuli morkkis ku söin eile banskun... ounou.... :DD

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!