HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 21. toukokuuta 2015

Katsaus otsikoihin

Helou! Meillä on päällä jonkin asteinen remonttihelvetti, joka on vaatinut huomiota ja läsnäoloa lähes kaiken vapaa-ajan, että siksipä on tullut vähän nihkeästi tartuttua näppäimistöön. Ehkäpä tää tästä helpottuu vielä! 

Ajattelin tässä nyt ottaa kantaa viime aikojen otsikoihin, koska mulla tunnetusti on jotain mielipahaa ja painavaa sanottavaa asiasta kuin asiasta. Pääsääntöisesti mielipahaa.
 
Mä olen henkilökohtaisesti ihan kypsä noihin Euroviisuihin. Vaikka vuodet vaihtuu, se liibalaaba-musiikki säilyy samanlaisena ulinana ja kymmenen vuotta perässä laahavana poppimoskana. Paitsi nyt Suomen osalta, kun vedettiin sinne punkbändi. Ja ihmeteltiin, kun ei taaskaan mennyt kuin Strömsössä. Onneksi oli helppo verhoutua "Eurooppa ei ollut valmis"-lätinään ja tuntea itsensä pari astetta suvaitsevaisemmaksi huolimatta heikosta menestyksestä. 

Ikävä kyllä mun täytyy sanoa suoraan, että kyseessä oli laulukilpailu jossa voittaa paras yhtye ja valtavirran suosiossa oleva genre ja voin kertoa, että punk ei Euroviisuja voittaisi, koostuisi bändi vammaisista tai ei. Onneksi PKN-pojilla oli hyvä meininki ja jonkin verran edes munaa, verrattuna niihin säälittäviin Kuunkuiskaajiin ja muihin myötähäpeäyhtyeisiin, joita sinne vuosi vuoden perään lähetetään nojailemaan seinään ja vinkumaan. Että siinä mielessä Suomen edustajavalintaan olen jokseenkin tyytyväinen henkilökohtaisella tasolla. Punk nyt vaan ei menesty tuollaisissa pirskeissä ja that's it. Toivottavasti kyseisen bändin musiikkiharrastus jatkuu ja saavat tästä edespäinkin iloa yhtyeestään.

Toinen asia mikä mua on henkisesti syönyt viimeaikoina, on tää poliitikon sekstaritekstarikohu. Asiaan liittyvät otsikotkin repii mun sieluni silpuksi... "LUE TÄÄLTÄ VIESTIEN SISÄLTÖ SANASTA SANAAN" Itse en henk.koht. syty vieraiden ihmisten eroottissävytteisistä viesteistä, mutta hyvä että puoli Suomea syttyy. Ja päälle viellä perus-"NYT PUHUU VIESTIT SAANUT NAINEN!"... Mää ainakaan kehtais mennä lehteen pillittään, kun joku lähettää vähän härskimmän viestin. Kamoon, meneekö siitä maailma sekaisin, jos lähtee vähän lennokkaampaa settiä tekstarin muodossa? Miten se vaikuttaa hänen ammattitaitoonsa? Olenko esimerkiksi mä epäpätevä hoitaja, jos nyt pistän menemään eteenpäin jonkun ;)-viestin? Eikö tässä maassa ole suurempia murheita, kun jonkun kääkän himot? Joo, on junttia, mutta luulis ny porukalla olevan muutakin päänvaiva?

Kolmas ikiärsytys iltapäivälehdissä on oikein viikon vakio, eli mitäs helvetin hauskaa "Kimin Mintulle" taas kuuluu. Luoja, mä en ymmärrä miks sen akan Instagram täytyy liittää lehtien sivuille päivä toisensa jälkeen ja ihastella jatkuvalla syötöllä perheonnea ja synnytyksestä palautunutta vartaloa. Mä voin halutessani seurata tätä Räikkösen golddiggeria itse Instassa jos väenvängällä haluan, mutta on se jumalauta ihme, jos pääsee iltapäivälehteen selfieillään pelkästään olemalla olemassa ukkonsa varikolla tai kakaransa kanssa kotona! 


9 kommenttia:

 1. Sama, sama, SAMA!!! Ja vielä viisuihin, jos sen biisin olis esittäny muut kun vammaset ni ei sitä olis edes valittu! Hyvin pojat veti tyylillään ja varmasti hieno kokemus mut ei ihan viisutasoa musiikillisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kuitenkin musiikkikilpailu. Emmäkään aio pyrkiä lentokapteeniksi tai malliksi, koska mun tietyt piirteet ja omianisuudet sen estää.

   Poista
 2. " Miten se vaikuttaa hänen ammattitaitoonsa?" Kyse on enemminkin ollut siitä, että mies on ollut myös kristillisdemokraatti ja nytkin vaaleissa teemoina olivat juuri perhe ja kristilliset arvot yms... Eli itse ei eletä niiden arvojen mukaan mitä toitotetaan! Ymmärrän, että äänestäjiä vituttaa kun selviääkin, että jätkä onki vaan puhunu paskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hellanlettas, kyllä noi "kristilliset arvot" on nykypäivänä pelkkää läpäläpää ja on melkein surullista, että ihmiset uskovat kaiken mitä poliitikot vaalien alla länkyttävät sädekehä säihkyen. Mun mielestä toi seksiviestikohu teki tosta ihmisestä mun silmissä vähän iljettävän juntin (ne viestit ei ainakaan mun makuun olleet erityisen eroottisia tai tyylikkäitä :DD) mutta myös tavallaan inhimillisemmän tyypin. Tuli vähän sellanen "heh heh, et sääkään sen erikoisempi oo"-fiilis. Jos mä olisin häntä äänestänyt kristillisten arvojen tai perhearvojen vuoksi, voisin tässä vaiheessa ehkä vähän itsekseni tirskua. Ihmisiä me kaikki ollaan.

   Kuten sanoin, jos ainoa ongelma Suomessa on jonkun huijaavan poliitikon (ohhoh, miten yllättävää!) henkilökohtainen elämä ja käyttäytyminen "kristillisten arvojen" vastaisesti, niin menee meillä perkeleen hyvin!

   Poista
 3. Naulan kantaan Jenni :) varsinkin tää viisujuttu. Musta oli vallan hienoa ja positiivista, että nää pojat sai olla edustamassa Suomea näin niin kuin asian takia. Mutta se, että jatkoon ei menty, ei liity mihinkään "eurooppa ei ollut valmis meille". Kappale ei vaan ollut yksinkertaisesti hyvä. Ja punk taas tyylilajina ei muhun ja ei varmaan moneenkaan muuhun uppoa. Sehän olisi ollut jopa epäreilua muita kohtaan, että pelkällä ei-musiikillisella ominasuudella mennään jatkoon. Lisäksi euroviisut on jo instituutiona niin aikansa elänyt juttu ja saa toista hakea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Euroviisut nyt on tuntunut jo pitkään olleen sellaiset, että äänestetään niitä jotka on meiän kavereita (ja itketään kun muut Pohjoismaat ei anna Suomelle pisteitä) ja kisan voittaa se, joka on omituisin...

   Poista
  2. Keksi kuvaili kyllä Euroviisut niin perinpohjaisen täydellisesti että mulla meinas tulla viinit nenästä!! :D Nimenomaan!

   Poista
 4. No euroviisut nyt voittaa yleisesti se kellä on paras friikkishow pystyssä. Enkä nyt tarkoita sanoa vammaisia friikeiksi, mut kaikki varmaan tajus pointin paitti ne pari kukkahattua jotka veti palon nokkaansa. Lordi oli aikanaa jotain ihan wtf, viime vuonna oli parrakas nainen. Ei sitä ihan pelkällä kaveripelillä voiteta, muuten olis Lordikin aikanaan jääny hännille.

  Ja noi tekstiviestit... Voi yök tää on niin ajankohtainen aihe ihan omalla työpaikalla kun sieltä on paljastunu samanmoinen seksiviestihurjastelija-ahdistelijaniljake. Ihaninta on, että tän miehen naisystävä on samassa työpaikassa ja työkavereille on lähetelly kaikenmoista seksiehdotusta ja kuvia alapäästään. Miehet on kyllä välillä ihan saatanan tyhmiä olioita.

  VastaaPoista
 5. En kyllä koko viisuja vilkaissutkaan, mutta iltalehdestä luin muiden maiden buuanneen Venäjän esittäjälle, noin niinkuin protestina Venäjän ulkopolitiikkaa kohtaan. En jaksa käsittää miksi politiikka pitää vetää johonkin viisuihin mukaan, tuskinpa se venäläispimu on Putinin kanssa hyökkäysneuvotteluja pitänyt. Naurettavaa touhua, viisut on viisut, politiikka politiikkaa. Ilmeisesti mun pitäisi raivota naapurissa asuvalle venäläissedälle noin niinkuin poliittisena mielipiteenä. Yhtä relevanttia kuin viisuissa buuaaminen.

  Ja tekstarikohuun, ihmisiä ne kansanedustajatkin on. Äijällä teki vähän mieli vierasta emäntää ja vonkasi tekstareilla, MITÄ SITTEN? Joo, kieltämättä mulkku mies ja onhan se huvittavaa että ilmeisesti perhe ollut isona osana vaalikampanjaa ja mun sympatia on täysin vaimon puolella, mutta se todellakin on vaimon ja miehen välinen asia.

  Kanervan kohun ja ministeriydestä eroamisen sen sijaan ymmärrän varsin hyvin, ihminen joka Tuksun kanssa seksiviestittelee ei voi olla erityisen pätevä ihminen edustamaan Suomea.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!