HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannustyypit

Mikä juhannustyyppi sä olet?


Kännissä kokkoon vaurioitta -tyyppi.
Se kaveri, joka kaatuu kokkoon, kiukaaseen ja grilliin (johtuen siitä, että on vetänyt Koffia aamukymmenestä lähtien) , mutta ei loukkaannu mitenkään. Naarmuitta selviää palavasta saunasta, nokkospuskassa kusella käymisestä ja taistelusta kyykäärmeen kanssa. Ei telo itseään saunapuita kirveellä mätkiessään, muurinpohjalättyjä paistaessaan tai soutuveneellä haaksirikkoutuessaan. "Hupsistakeikkaa, oho, olipa lähellä, heh heh"-sölkötys vienolla sammalluksella höystettynä kuuluu kyseisen jampan tai bimbon pääsanavarastoon. Koska juopon tuuri.

Selvinpäin ensiapuun -tyyppi.
Tää on sit se kaveri, joka astuu ensimmäisen lasinsirun päälle, roiskuttaa silmäänsä sytytysnestettä ennen kuin on edes ajatellut puteliin koskea ja tippuu laiturilta lyöden päänsä haukeen huolimatta pelastusliiveistä - selvänä toki. Näitä tyyppejä seuraa epäonni lauteilta kokkoon ja kokosta päivystykeen. Muut on vetänyt kaljaa tuntitolkulla heitellen tikkaa puolisammuneina ilman suurempia vaurioita, mutta tää raukka kärsii sitten muidenkin puolesta. Yleensä kuskin tehtävissä. Kunnes kuskin paikka kylläkin vaihtuu matkustajaksi ambulanssiin. 

Rutiinit ennen kaikkea -tyyppi.
Tällä menee sitten pasmat täydellisen sekaisin, jos kesäkeiton perunat on leikattu väärässä kulmassa tai saunaan ei mennä tasan silloin kun se on kuuma. Kantaa mukanaan muistilistaa ja vetää rauhoittavia selättääkseen paniikin joka iskeytyy vasten kasvoja, kun kakarat kaataa mehut pellavaliinalle, vettä sataa väärään kellonaikaan ja äijät ei saa grilliä kuumaksi. Kaikki juhannustaiat on tehtävä kukkaseppele päässä kireästi hymyillen, koska niin on aina tehty ja lässynlää. Yleensä nää on naisia joiden miehet kuuluu kännissä kokkoon -kategoriaan. Ja sehän vasta aiheuttaakin tarvetta nitroille.

Rennosti pyhien läpi -tyyppi.
Verkkarit, kumisaappaat, paketti makkaraa ja hälläväliä-asenne kuuluu tämän jussi-ihmisen perusvarustukseen. Vaikka sataisi lunta ja grillikota räjähtäisi pallosalaman ja kaasupullon ylivuodon yhdistelmän seurauksena, hän se vaan makaa rennosti lepolassessa siemaillen lasinpesunestettä. Koska mikäs tässä valmiissa maailmassa. Yleensä kyseessä on mies, joka on saanut jotenkin keploteltua itsensä yksin mökille ämmän jäädessä kaupunkiin vinkumaan.

Teema-asu ja lava sidukkaa -tyyppi
Nää on näitä nuoria aikuisia, jotka pukeutuu hauskasti koko frendijengin voimin ja suuntaa Nissan Micran kohti Himosta tai jotain muuta ihmishelvettiä. Inkkaripäähineet, neonväriset viitat tai elmukelmusta tehdyt asusteet viuhuen tämä porukka saapuu paikalle jänskän väristen pillien ja fantsujen partyhattujensa kanssa kuuntelemaan jotain mikseriräppäriä ja kiljumaan. Kaikilla on seuraavana päivänä kuppa, nokkosihottumaa perseessä ja nilkat poikki, kun ne korkkarit ei ollutkaan se paras idea pellolle järjestettävään musiikkitapahtumaan.

Kaikki on paskaa -tyyppi.
Hän lähtee mököttäen mökille, festareille tai terassille ja vikisee puolipöhnässä kuinka on hyttysiä, kylmä, märkä, jano, nälkä, panettaa, pissattaa ja miksimälähdinkotonaolishyvä. Yleensä hänet feidataan hyvinkin ripeästi, ja sitten seuraavana aamuna tilitetään Demiin paskoista kavereista, jotka hylkäsi kesken illanvieton. Syynä ei tietenkään ole oma mankuminen, teltassa yksin tekstailu ja kaikesta valitus.

Tikissä jussina -tyyppi
Makkaraa, kuoharia, mansikkakakkua tai salaatinkastiketta välttelevä himokyykkääjä, jolle juhannus on vain selkärangattomien läskiperseiden kokoontumisjuhla. Linkittelee Facebookiin terveelliset grilliherkut -ohjeita ja tsemppaa muita Instagrammissa lähtemään juhannuslenkille. Halveksii tavallisia kuolevaisia, jotka alentuvat sikailemaan moisena turhana juhlapyhänä. Koska ei kipuu ei hyötyy ja eat clean bitch!!!

Hyvää Juhannusta kaikille tasapuolisesti! 
Ps. Kuuluuko juhannusporukkaasi joku ylläolevista?


3 kommenttia:

  1. Mihin unohtui kategoria töissä jussina? Seisoskelet työpaikalla tyhjän panttina ja vittuuntuneena siitä, ettet ole mökillä hukkumassa kaatosateessa?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!