HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Mies, sua on kusetettu

Aina sanotaan, että miehet on kusipääsikoja ja valehtelevia lusmuja ja parantumattomia huijareita, mutta kyllä sen kusetuspystin kotiin vie naiset.

Itse en haluaisi olla mies; veit millaisen emännän tahansa baarista kotiin, aamulla vieressä makaa joku jäätävä katiska. Herkkuperseinen, terhakkatissinen räpsyripsi onkin aamulla tasapaksu kakkosnelonen, jonka puolet karvoista odottaa tyynyllä uudelleenpaikalleasettelua  ripsistä tukkaan ja kaikki muodot on riisuttu vaatteiden mukana eteiseen. Vaikka eihän ulkonäkö saisi kaikkea määritellä, niin itse ainakin säälin omaa miesparkaa, kun joka aamu saa herätä suohirviön vierestä, ennen kuin meikkipeili ja hiusharja kutsuu. Mutta no, ei se kyllä ole vielä näiden seitsemän-kahdeksan vuoden aikana valittanut.

Vaikka eiväthän naiset ainakaan kuulemani mukaan miehiä varten laittaudu, miehet on se kohderyhmä joka tulee huijatuksi. Kyllä manikyyreissä ja pidennyksissä ja ohennuksissa ja töpötyksissä ja söpötyksissä käynyt nainen aina toisen naiset feikit kohdat tunnistaa! Joskus on kieltämättä aika surullista, kun joku jamppa kuvittelee muijalle jonka rasvaprosentti lähentelee viittä, kasvaneen oikeasti ihka aidot tissit yhden Viron-reissun aikana. Tai että on ihan mahdollista että jonkun ripset ovat niin tiheää ja pitkää materiaalia, että niiden alle voi mennä sateen suojaan.

Itse joku aika takaperin kun sain silmiini pirun voimakkaan allergisen reaktion ja sain sitten ilokseni nyppiä ripset - niin omat kuin pidennyksetkin - silmistäni ja edessä oli pitkät viikot ilman ripsen ripseä, opin kyllä taas siihen naturelliin lookiin. Tässä taas päästään siihen miesten välkkyyteen; eihän joku Petja tai muut lähipiirin miehet edes ymmärtäneet mitä tuskaa on olla kaljusilmä ja näyttää seuraava kuukausi tai kaksi kymmenenvuotiaalta lapsisotilaalta. Tässä herää kysymys: eikö miehet ymmärrä, vai eikö ne välitä? Tekevätkö ne naiset jotka käyttävät paljon aikaa näyttääkseen miehensä silmissä kauniilta, yksinkertaisesti vain aivan turhaa työtä? Että kuka tässä nyt huijaa ja ketä?! Ollaanko me sittenkin tässä niitä urpoja?

Toisaalta mä en usko miesten "emmää ees huomannu et sullei oo meikkii muru oot nätti!!!"-lätinään. Kun mä tulen saunasta, niin sen läikikkään hirmuliskon perseen näköisen naaman ihan satavarmasti tunnistaa ihan "luonnon kauneudeksi", että on aivan turha kenenkään vetää mitään sössönsöötä. Meikitön nainen on monesti aika valju näky, toisilla tosin on onni potkaissut geenilotossa. Vilpittömät yläfemmat heille, itsellänihän ei sitten mennyt ihan seittemän oikein. Ja hei. Emmäkä vedä miehille, että voi vitsi, en YHTÄÄN hoksannu, ettet oo käyny vuoteen parturissa etkä pessy viikkoon hampaitas, ku oot niin himputin sulonen ilmestys noinkin!


Mitä luulette, tajuaako miehet oikeasti miten paljon nykyämmät vetää itteensä muovia, kumia, silikonia, erilaisia kemiallisia yhdisteitä ja irtokarvaa? Vai eikö ne vaan välitä? Entäpä löytyykö täältä muita munkaltaisia, jotka ei yksi kertaisesti enää edes välitä miltä se oma naama jäyttää, riittää kun on puhdas? Ja onko täällä yhtään miestä langoilla, joka osaisi vastat visaiseen kysymykseen: nainen naturellina vai viimesenpäälle laitettuna? 


Ihanaa viikonloppua kaikille niin meikatuille kuin naturelleillekin naisille - ja miehille!
Toivottaa ilman meikkiä hikisenä trikoissa sipsejä mässäävä Jenni.......2 kommenttia:

 1. Luonnonkauneus on laiskojen ja meikkaustaidottomien ämmien keksimä juttu sanon mä! :D Itekkin oon aina miettiny miten se on kauneinta kun tulee saunasta naama punasena ja tukka pesutakussa, en mä tunne itseäni mitenkään kauniiksi sillon.

  Ja ei ne tajua sitä feikkiyden määrää. Eikä ne tajua sitä tuskaa mikä siinä laittautumisessa on ja miten paljon joutuu kärsimään. Yks pahimipia virheitä itteni kanssa on ollu ripisenpidennykset. Nehän on ihan perseestä! Vittu et saa mennä saunaan ja ei saa hangata naamaa ja ei saa käyttää öljyputsareita ja ei saa koskee niihin eikä saa tehä mitään. Ne on nätit tasan 5 päivää ja sit ne alkaa harottamaan joka ilmansuuntaan ja tökkii sua silmämunaan. Ja voi jumalauta kun erehdyt niiden kanssa pistämään kajalia. No eihän sitä vittu saa pois kun vanulaput ja pumpulit nalkkaa kiinni niihin vitun pidennyksen juuriin ja sit sattuu aivan saatanasti kun kiskaset vahingossa itteäs silmäluomesta. Oi sitä vapauden tunnetta kun kyllästyin ja päätin ruokaöljyllä liottaa ne hevon kuuseen naamastani ja sit sai hinksuttaa sydämensä kyllyydestä kaikki paskat pois naamasta. <3
  Tai jotku saatanan sukkahousut. En ees halua tietää miltä semmoset kehoa muokkaavat tuntuu, varmaan vielä kauheemmilta. Tai 15cm korkokengät. Kävelin niillä tasan 2 kertaa ehkä jotain 200m jonka jälkeen totesin että vitut ja myin ne kun jalat sattu 2 päivää käytön jälkeenki ihan saatanasti (ja ei auttanu mitkään geelipehmikkeet!) Ollaan me naiset kyllä hulluja välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutonaurua!! Hei ala sä kirjottaa tätä blogia, toi oli nii huippua tekstiä :Dddd ihana oon niin samaa mieltä.

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!