HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 1. syyskuuta 2015

Palauteboksi

Koska te lukijat olette mulle tärkeitä blogin kirjoittamisen suhteen, niin pyydänkin teitä nyt avautumaan ja kertomaan mitä te haluatte tältä blogilta, mitä te odotatte, toivotte ja tahdotte. Mitä lisää? Onko hyviä ideoita blogin lisämausteeksi? Höpölöpöä, asiallisempaa matskua, henkilökohtaisempaa kerrontaa...? Kysymyspostauksia (esim. jokunen kerta on tullut toive, että lukijat saisivat kysyä esimerkiksi kumppaniltani tai ystävältäni kysymyksiä mm. minuun liittyen, joihin he vastaisivat raivorehellisesti), välillä rennompaa settiä (kotiesittelyä, lempikirjoja, parhaita ruokaohjeita, suosikkikosmetiikkaa....? Kaikki ideat otan vastaan lämmöllä!


 Ihanaa syysiltaa kaikille, terkuin Jenni


11 kommenttia:

 1. Kirjoita sosiaalisesta mediasta (jälleen kerran :D) mutta siltä kannalta, kun teinit ottaa toisistaan videoita/kuvia, julkasee niitä esim. festareitten sivuilla kera mukahauskan eikä yhtään vittuilevan saatetekstin. Ja sit kun joku järkevä kysyy et onko nyt ihan viisasta nii "EI TÄS LOUKATA KETÄÄ KU NAAMA EI NÄY EIKÄ TÄÄ OO LAITONTA!!!! KYL ON JOKASEN OMA VASTUU KÄYTTÄÄ SELLASII VAATTEITA MITKÄ MIELLYTTÄÄ MUN SILMÄÄ EIKÄ OMAANSA!!!" Kiitos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai tää liity mitenkää siihe weekend festivalin "shortsi -gateen" ? :D

   Poista
  2. Näitä on on ollu tänä kesänä ihan sairaasti ny somessa! Kiitti ideasta, itteeki riepoo että ollaan olevinaan niin vitun hauskoja nöyryyttämällä jotain vierasta ihmistä.

   Poista
 2. Mä tykkäisin kyllä kuulla välillä niitä "lifestyke-juttuja", eli just kotiesittelyjä ja treenijuttuja ja muita tollasia :)

  VastaaPoista
 3. Lempikirjoja, lempileffoja ja samat toisin päin eli inhokkikirjat ja inhokkileffat. Ruokaohjeita, etenkin kasvisruokavinkkejä olis kiva kuulla, koitan totuttaa nirsoa miestä viikottaiseen kasvisruokapäivään :D

  VastaaPoista
 4. Joo ja ois kiva saaha just vähän henkilökohtasempia juttuja siusta ja siun elämästä:-) työstä kodista arjesta ym

  VastaaPoista
 5. Niistä somesuhteista!

  VastaaPoista
 6. Siitä,mitä mieltä olet näistä nytten pinnalla olevista hallituksen leikkauksista :P

  VastaaPoista
 7. Se kysymys juttu sun kumppanille ois kyllä kiva! :)

  Tykkään muuten sun kirjotustyylistä aivan älyttömästi.
  Se on just niin mielikuvituksellista ja sarkastista.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!