HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 19. marraskuuta 2015

Päivien päivä

Ootteko huomanneet, että koko ajan vietetään jotain päivää? Virallista tai epävirallista, kansainvälistä tai ei-niin-kansainvälistä supermahtavaa päivää tungetaan koko ajan jostain tuutista. Alkaa pikkuhiljaa kalenterissa päivät käydä vähiin, kun on koko ajan joku helvetin spessupäivä tai jopa erikoisVIIKKO.

Miksi kaikilla täytyy olla joku erityispäivä? Kaikki on sarjaa Surullisten kissojen muistopäivä, Masentuneiden maaoravien juhlaviikko, Iloisten logistiikka-alan opiskelijoiden vuosipäivä ja Paatuneiden karpaasien hyväntekeväisyyskuukausi. Joo ihan kivoja ideoita, mutta ikävästi seitkytäviis prossaa painuu samantien muistojen karuun ja kylmään maailmaan, kun alkaa aivokapasiteetti täyttyä kaikenlaisista päivien päivistä.

Onkohan olemassa joku Päiväkomitea, jossa viistoista Päivi Päivärintaa pohtii, että mikäs päivämäärä on käyttämättä ja mikä helvetin tärkeä aihe sille päivälle oikein tykitettäisiin? Että tuolla olis lokakuun alussa pari vapaata päivää, juhlitaanko vai muistellaanko? Ja mitä, jalkasilsaisia keski-ikäisiä, inttileskiä, koirattomia ihmisiä vai kaljuuntumista? Laitettaisko vielä joku hauska keräys pystyyn? Että hankitaan vaikka joku kiva keräyspuhelinnumero, johon voi sitten lahjoittaa pari euroa korvatulehduksista kärsiville laamoille tai itsetunto-ongelmaisille katukoirille? 

Ja tosiaan nää viikot. Anna koirasi pukea sinut töihin -viikko, Laita housut nurinpäin -viikko ja Tee pelkkää oranssia ruokaa -viikko. Sitten vielä siihen päälle joku hauska häääästägi, että kaikki varmasti tietää sun osallistuneen tähän superfantsuun monen päivän tapahtumaan! #vahingossaviidennelläkuullateemaviikko ja #näytäpakarasiliikennevaloissaseitsemänpäivää sopis niin mun Instagrammiin.

Hyvä ku jaksan perinteiset viikonpäivät maanantaista sunnuntaihin, sitten vielä päälle tää kaikki ylimääräinen hurlumhei! Ei jaksa! Että hyvää Päivää vaan kaikille!
6 kommenttia:

 1. Musta on hupaisaa että postasit tämän osuvasti juuri Maailman Vessapäivänä ;)
  http://www.un.org/en/events/toiletday/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hyppään kohta järveen, ei apua :Ddd

   Poista
 2. Meinasin juuri tulla kommentoimaan samaa maailman paskahuussipäivästä :DDD

  VastaaPoista
 3. Juu ei noita höpönlöpön-päiviä todellakaan jaksa, muista eikä kiinnosta seurailla saati osallistua vielä johonkin asiaankuuluuviin teemapelleilyihin. Facebookkikin on jokapäivä täynnä kaikenmaailman "tykkää tästä jos osallistut Suomen hanurinraapimispäivään!"-postauksia. Minulle riittää, että juuri ja juuri muistaa ne olennaisimmat eli joulunpyhät, pääsiäisen, halloweenin, juhannuksen ja itsenäisyyspäivän ja muut jotka olennaisesti vaikuttavat esim. kauppojen aukioloaikoihin ja kaikki muu menee aikalailla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäisen (tai tarkemmin sitä edeltävän sunnuntain) muistan tasan yhdestä syystä; että muistan ottaa ovikellosta piuhat irti, koska en halua herätä sunnuntaiaamuna viideltä siihen, kun koko pitäjän Markku-Tellervot roikkuvat ovenkahvassa maalit naamassa ja risuillaan vinhasti huitoen. Koska olen itsekäs vanha k**pä, käytän rahani mieluummin johonkin itselleni mieluisaan kuin syydän ne kotirauhaani rikkoville miniterroristinoidille.

   Poista
 4. Tuohan on vähän kuten Intian miljoonat jumalat. Kaikkien tuntemien suurimpien juhlapäivien lisäksi voi lisäksi juhlistaa niitä oman mielensä mukaan valittuja tuntemattomampia tapauksia.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!