HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 28. huhtikuuta 2016

katso, minkä kaiken teet väärin!

Iltapäivälehdillä on tällä hetkellä meneillään sellainen buumi, että järkevien artikkelien sijaan lukijoille kerrotaan, mitkä kaikki arjen askareet he tekevät väärin. Oman elämäni reportterina ajattelin lähteä tähän mukaan ja paljastaa teille kaiken, jonka yksinkertaisesti teette päin persettä. Mutta vain toistaiseksi, koska tämä kirjoitus muuttaa elämäsi!


Mattojen pitäminen 
Uskokaa tai älkää, mutta mattoja ei tarvitse fyysistä voimaa käyttäen pitää lattiassa, vaan painovoima pitää ne ihan itsestään! Älä siis suotta tuhlaa aikaasi maton reunasta kiinni pidellen, vaan nauti elämästäsi ja lähde vaikka ulos - matto pysyy kuin pysyykin paikallaan ilman läsnäoloasi! (Sama pätee verhoihin.) Jos esimerkiksi vuokraisäntäsi ohjeistaa sinua pitämään mattoja lattioissa parketin kulumista ehkäistäkseen, voit huoletta vastata "en aio pitää yhtäkään mattoa" like a boss -tyyliin.


Koiran kusettaminen
Mikään eläin, varsinkaan leimmikkikoira, ei tarvitse ketään huijaamaan ja vittuilemaan, jotta virtsa kulkisi. Joten kuseta tästä lähtien vain ihmisiä nettikirppiksillä ja kavereita aprillipäivänä, ja anna koirasi pissata ilman verbaliikan voimaa!


Mattojen hakkaaminen
Älä hyvä mies enää käy nyrkkitappelua sen nukkamaton kanssa, vaan hanki mattopiiska. Mustaa silmää tai edes taistelukaveria et siitä Ikean karvalakanasta saa, joten lopeta ajoissa ja säästä voimiasi grillijonoon! Uskomatonta, mutta totta, näinkin vaivattomasti voi asian hoitaa!


Munan paistaminen ja keittäminen
Kananmuna on siinä mielessä hankala elintarvike, että esikäsittely riippuu täysin halutusta lopputuloksesta - milloin kuoritaan, milloin ei? Miten muistaa, miten toimitaan munakkaan tai vaikkapa munavoin suhteen? Tämä kuulostaa kimurantilta, mutta pieni muistisääntö helpottaa tulevaa: paistaessa poista, keittäessä kiinni jätä! Näin voit säästää uskomattoman paljon aikaa ja vaivaa (Teksasin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan kyseinen muistisääntö säästää elämäsi aikana 15,5 minuuttia!) ja voit esitellä uudelle seuralaisellesi keittiömestarin taitojasi!
Onko sinulla niksi, joka vaatisi useita yliopistotasoisia tutkimuksia ja vähintäänkin paraatipaikkaa Iltalehden etusivulla? Jaa neuvosi ja loista!
2 kommenttia:

  1. Kellojen vetäminen! Ei niitä nyt peräsä tartte raahata ympäriinsä, riittää että vedät vaan siitä heilurista vähän tai väännät nappia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko viä lisätä siman/"siman" käymään laittaminen. Et sä sitä juomaa saa menemään yhtään minnekään.. sen enempää kylään kuin kauppaan. Joten luritetaan litku pulloon, pullo pankolle ja hyvää tulloo! (:''''''D) Ja that's it vaan.

      Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!