HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

ota yhteyttä

 Tekeekö mieli purnata? Antaa palauetta? Jutskata muuten vaan? No, ei muutaku isket vaan meiliä mulle, tai sitte morjestellaan gallerias:


tseni@luukku.com


Jenni irc-gallerias


19 kommenttia:

 1. http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2011110414699700_hu.shtml

  Oot varmaankin tän jo lukenukin mutta pakko laittaa tää sulle virikkeeks: minkälainen toimittaja käyttää jutussaan sanaa pallinaama - olkoonkin että on Iltalehden juttu Hullu maailma -osastolla? :D

  VastaaPoista
 2. APUAAAA! Bongasin blogin jostain netin syövereistä ja täähän on ihan parasta luettavaa! :D Siis niin samanlaisia mielipiteitä kun mulla ja just tommonen et kuustoistametrine elin nousee ottaan samantien! :D Repeilin noille sun kaikille esimerkeille ja tää on melkein ku lukis ite kirjottamaa tekstiä! Oot varmaan ihan parasta seuraa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kirjaimellisestihan toi on pallinaama! :D

   Poista
 3. pakkp kysyy! :D miks sulla lukee galleriassa siviilisäädyn kohdalla on pientä säätöä? :D etkös sä seurustele? :D heh

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. hömhöm.. en tiiä minne tää toivomus ois pitäny laittaa, MUTTA toivoisin, että kirjoittaisit vauvakuvista ja -julkaisuista facebookin ihmeellisessä maailmassa, koska _ärsyttää_ kun mammat postaa seinilleen tyyliin "nyt se taapero kellahti kyljelleen first time uu jee ihanaa, nyt se nukahti ja kappas kun se nyt itkee taas ja taas ja taas, kattokees miten vaihdan vaippaa muksulle, tässä kuvakin!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikai nyt voi niin paljoo sun elämää häiritä yks kuva fb:ssä silloin tällöin, jota sun ei edes ole pakko katsoa! :D huhhuh

   Poista
 6. aika kiinnostava!♥ oot tosi söpö! ooksä sinkku? onko sulla irc-galleriaa? saanko laittaa sun kuvan mun koneen taustakuvax? voitko laittaa kuvan missä sulla on vähemmän vaatteita;D ♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 7. http://demi.fi/keskustelut/1441842/olimme-ystavieni-kanssa-porukalla-ulkona-ja-han-sanoi-minun-nayttavan-talta-ks-kuva-katkaisenko-ystavyytemme

  nauroin tota tekstiä tosi paljon ja ois kiinnostavaa kuulla sun mielipiteitä tost :D

  VastaaPoista
 8. Sun kirjotukset pomppas näytölle vahingos ja on kyllä pakko sanoa että aivan mahtavaa tekstiä! Et epäröi tuoda omia mielipiteitäsi esille ja niin se pitää ollakkin. Jatka samaan malliin kirjottelua, täältä löyty yksi innokas lukija lisää :)

  VastaaPoista
 9. Voisitko joskus kirjottaa niistä helvetin "elämä on niin kuolettavan paskaa"-itku blogeista?
  Niistä mikä saa veren kiehumaan, ja niistä mitä lukiessa tekisi mieli huutaa että muillakin on ollut vittu vaikeaa, mutta jotkut tajuaa nousta ylös.

  -E

  VastaaPoista
 10. Okei, nyt oli kyl pakko tulla kertomaan tästä sulle (koska hämmästyin itsekkin) meinaan että löysin tän blogin ihan pari päivää sitten, ja jäin koukkuun. Eipä siinä mitää mutta nyt multa loppu lukeminen :D Luin sun blogis alusta loppuun, enkä voi muuta sanoo ku että tosi mahtava blogi.

  VastaaPoista
 11. mikä oot ammatiltas? :)

  VastaaPoista
 12. Jenni!!! Mitä mieltä olet siitä että 13-vuotiaat likat kulkee Jack Daniel's toppi päällä?!?!?!?! MUA VITUTTAA!!!

  VastaaPoista
 13. Pientä plagiointia havaittavissa fb.ssä Joni Lyttinen nimisellä käyttäjällä sun muumi tekstistä. https://www.facebook.com/jomppez/posts/10200565346671511

  VastaaPoista
 14. Aah oot ihana. Luin vartin sun blogia ja rakastuin. <3

  VastaaPoista
 15. http://treffit.suomi24.fi/profile/224947

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...onko tuo sun kuvasi? Joku vinkkasi postauskommentteihin, mutta ajattelin laittaa vielä tänne, koska tosiaan sun kuvalle näyttää??

   Poista
 16. Hei ootko tietonen siitä että fb on blokannut sun blogin? en tiiä syytä, mut jos yrittää jakaa sun postauksia tai linkittää niitä fbssä, se valittaa että tää osoite on ilmoitettu sisältävän sellaista sisältöä joka ei ole turvallista... hmm.. sit ne pyysi laittaa siihen lisätietoja osotteesta ni selitin että tää on vaan blogi jne eikä se sisällä mitään vaarallista :D Ehkä ne kuuntelee paremmin jos ite otat yhteyttä?

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!