HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

postausehdotukset

Tiputtakaapas tänne postaustoiveenne, niin yritän parhaani mukaan niitä toteuttaa!

80 kommenttia:

 1. Reenipostaus! Kerro sun reeneistä kotona, mitä liikkeitä teet ja vähän mimmosia toistoja ja sellasta. Mulla ei ole oikein mahdollisuutta mennä salille, joten olis toi kiva saada vinkkejä. :)

  VastaaPoista
 2. En tiedä suostutko tähän (tai oikeastaan suostuuko Petja), mutta musta olisi huvittavaa lukea jos pistäisit poikaystäväsi tekemään postauksen asioista, mitkä häntä vituttavat :D

  VastaaPoista
 3. Voisitko tehä lisää Cosmopolitan-postauksia? Ne oli vaan niiiiin hauskoja :D

  VastaaPoista
 4. Listaa Disney elokuvien ärsyttävimmät ja parhaimmat animaatiohahmot, ja tietenkin perustelut! :)

  VastaaPoista
 5. voisitko kirjoittaa aiheesta, miksi nykyään on hirvee tarve paljastella kaikkea ja kaikkialla? :D

  VastaaPoista
 6. voisit kertoa maailman turhimmista asioista!

  VastaaPoista
 7. Jonkinsortin vastine tähän paskaan, kiitos! http://marcuspetj.puheenvuoro.uusisuomi.fi/141195-vanhainkodista-tyopaikkana-ja-vanhustenhoidosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua alko jossain välissä tekstiä henkilökohtaisesti raivostuttaa niin paljon, ttä en pystyny lukemaan loppuun. Jotkut pointit piti paikkaansa - varmasi jossain työpaikoissa. Mutta aika jumalattoman rajoittunut näkymä on hänellä vanhustenhoidosta.

   Poista
 8. Aivan! Ja osin pitikin paikkansa, mutta suurimmalta osin täyttä paskaa. Hienoa lukea hänen mielipiteitään siitä, minkälaiseen ammattiin opiskelen.

  VastaaPoista
 9. 50 faktaa itsestäs ?
  elämän aakkoset ?
  mielipidepostaus ?

  VastaaPoista
 10. Postaus julkisista kulkuneuvoista (kalliit hinnat, öykkärit, spurgut, tilanvaltaajat, myöhästelyt yms.).

  VastaaPoista
 11. Hei, et kirjottais jotain Jennin ruokapäivä -tyylistä postausta? En tarkota välttämättä mitään treenisapuskoita tms. vaan ihan jotain juttua siitä, mitä safkoja oot vedelly helttaan päivän mittaan... Ja kuvia kylkeen :P Ois kauheen kiva lukea :)

  VastaaPoista
 12. Tee postaus lellityistä kermaperse kakaroista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja vanhemmista, jotka vaan ei jaksa/osaa/uskalla sanoa lapselle vastaan ja opettaa/kasvattaa/kieltää.

   Poista
 13. Kun olet useaan otteeseen maininnut että napsit koko ajan jotain, niin mitä napsit? olisiko jotain hyviä (terveellisiä) vinkkejä näpsijöille? (hedelmien, marjojen, vihannesten lisäksi) helppoja ohjeita tms?

  sitten haluaisin, että pureutuisit koirankävelyttäjiin, kakka/pissidraamaan, hihnakäyttäytymiseen.

  VastaaPoista
 14. Kirjoita trendistä ONNI. Onnelisuus, arjen pienet ilot, lämmin kahvi kuppi, murun kainalo, piristävä aamulenkki, plaa plaa plaa, kaikki varmasti ihania asioita, mutta nykyään tuntuu, että luodaaan ihan oikeasti paineita olla ONNELLINEN. Jos mikään ei tunnu sujuvan, olet perus pessismisti luonne ja asenteesi on joko epäilevä tai tuomitseva, olet epäonnistunut ihmisenä, joten KOITA NYT JUMALAUTA LÖYTÄÄ ITSESI, MIELENRAUHASI JA ONNESI!!1

  Ei vaan... hienoa, että nykyään tähdätään enemmän onneen ja rauhaan henkilökohtaisessa elämässä, kuin stressataan urasta ja kova palkkaisesti duunista, mutta olen varma että ymmärsit pointtini ja tiedät mitä ajan takaa!

  VastaaPoista
 15. Jatkoa niille postauksille missä ratkaisit lukijoiden ihmissuhdeongelmia ois aika jeppis.:)

  VastaaPoista
 16. Tee raamatulliset säännöt uusiksi pätien nykyaikaan! :D

  VastaaPoista
 17. Erään Demin keskustekun innoittamana kirjoita kirjoista, mitkä sua ärsyttää eniten!

  VastaaPoista
 18. Sellanen hullut muotivillitykset juttu olis kiva, vaikka tietysti makunsa kullakin... mutta esim. ihmiset tatuoi ihonsa niin täyteen ettei sieltä näy sitä ihoa ollenkaan ja venytetään korvia niin, että siitä mahtuis kaljapullo välistä yms... :)

  VastaaPoista
 19. Nää sukupuoli-/sukupuolettomuusjutut. Kun toisessa ääripäässä pojat ei tasan leiki nukeilla jalkapallo- tai lätkätreenien jälkeen, tytöt harrastaa balettia ja ratsastusta tai lukevat vaaleanpunaisessa huoneessaan rauhassa poikien remutessa ja riehuessa, mikä taas on tytöiltä kieleetty ja paheksunnan arvoinen asia. Ja sit toisaalla vanhemmat varjelee maailmalta kukkakuvioisiin henkselihousuihin puettua Mikkomaariaa (tai nimi jotain hämärää asteikolla Keto, Lamu tai kaikkien tuntema Ruu), ja jos ne sattuu olemaan ruotsalaisia, ne vie sen päiväkotiin, jossa ei sanotakkaan hon tai han vaan hen (kiitos Agricola ku kirjasit aapeeseekiriaan et meillä on vaan hän).

  VastaaPoista
 20. Moi! Olisko mahdollista et kirjoittaisit mielipiteitä julkkisbb kilpailijoista :) tiedän ettet seuraa sitä mut ois kiva

  VastaaPoista
 21. Voitko kirjottaa postauksen raakaruoka/lisäaine-intoilijoista? Itellä on lähipiirissä muutama sellanen,eikä siinä mitään,kaikki syö mitä haluaa. Oon itekin kasvissyöjä,mutta eroan näistä intoilijoista siinä mielessä etten mene selittää kaikille että "ai sä syöt tollasia,tiiäksä paljon niissä on lisäaineita?" "ai sul on fluori hammastahnaa,se on sit sellasta myrkkyä et huhhuh..." "oikeestaan on tosi tyhmää et oot kasvissyöjä,luomuliha olis se mitä sun pitäis syödä!!!" "pakastepizzat on saatanan keksintö!" Leave me alone!!! En mäkään mee kaupassa lihahyllylle vaan siks että voin katsoa halveksivasti jauhelihan ostajia.

  VastaaPoista
 22. ++ siitä,että raakaruoka parantaa diabeteksen,syövän ja kupan.

  VastaaPoista
 23. Tee postaus siitä, mikä blogien kirjoittajissa ottaa eniten pannuun.

  VastaaPoista
 24. Ois hauska lukea mielipideteksti näistä tv sarjoista, mitköä on alunperin amerikasta ja niistä on tehty suomiversiot, esim. hell kitchen suomi

  VastaaPoista
 25. postaus älyttömistä laihdutuskuureista/dieeteistä?

  VastaaPoista
 26. Kirjota juttu sun mielestä typeristä sisustustrendeistä.

  VastaaPoista
 27. Vähä tohon aukjeish:in ehdotukseen liittyen semmonen juttu ku ruokakaupassa käynti on nykyää nii vaikeeta. Pitäis mietti et onhan ruoka mitä ostaa luomua,ekologista,terveellistä,hiilaritonta,lähiruokaa,eettistä,trendikästä ja ku pitäis olla vielä opiskelijan budjettiinki sopivaa. Ja ostokset pitää tietty kiikuttaa kotiin kangaskassissa.

  VastaaPoista
 28. Kun käsittelit vanhusasiaa, mikä tietysti onkin tärkeä asia kirjoittaa, niin olisi mielekästä vastapainoksi lukea myös jotain nuorisosta.

  Pointtina se, että okei, kirjoitit miten vanhuksia pidetään arvottomina ongelmajätteinä tehokkuusyhteiskunnassamme, vaikkei näin ole. Nuorisoonkin kohdistuu paljon aiheetonta kritiikkiä, joten olisiko vähän samanlainen ei vittuilla näille ihmisille turhaan -postaus mahdollinen myös nuorisosta ja nuorisoon kohdistuvista stereotypioista?

  Esim. miten juuri nuorisoa pidetään saamattomana pullamössösukupolvena (vaikka kaikki tervejärkiset tiedämme, että moinen yleistys koko ikäluokasta on täysin perätön) ja sitten vanhuspostauksen kaltaisesti nerokkaalla verbaliikallasi kertoisit miksi moinen yleistys on aiheeton. :) (Uskon, että jaat saman mielipiteen siitä, että ko. yleistys _on_ perätön.)

  VastaaPoista
 29. Hesarissa oli eilen juttu sanoista, joiden väärinkäyttö ärsyttää ihmisiä: http://www.hs.fi/elama/Tied%C3%A4tk%C3%B6+mit%C3%A4+juurikasvu+tarkoittaa+Etp%C3%A4+taida+tiet%C3%A4%C3%A4/a1382579818194
  Listaan jatkoa vaan! Sitten voi miettiä myös sitä, että monissa ammatti-, harrastus- tai muissa ryhmissä kehittyy oma jargon tai slangi, ja sitten tietty ärsyttää jos muu kansa käyttää niitä "omia sanoja" väärin. Mutta sitten taas on pirun ärsyttävää jos itse saa noottia joltain että puhuu ihan vääristä asioista, vaikka kyseessä olisi ihan yleisesti käytetty puhekielen sana. You know, että pitää oikoa sitten joka ikistä.

  VastaaPoista
 30. oot niitä disney-juttuja kirjotellut, ni halusin vaan jakaa tän sun kanssa:

  http://pics.kuvaton.com/kuvei/disney_hidden_messages.jpg

  VastaaPoista
 31. Tee stereotyyppinen viestiketju foorumeilta kaksplus.fi tms. Tiedät kyllä mistä puhun. :-D

  VastaaPoista
 32. Joku tuolla muumiface-postauksessa väläyttelikin visioimaansa Muumimamma-navigaattoria. Ja näistähän on muuallakin heitetty läppää, jossain oli mm. personal trainer -äänen navigaattori (JA VIELÄ! JA KÄÄNTYY! TARKKANA, EI LIPSU!!!). Sähän voisit heittää oman listas, vois tulla ihan loistava. :D Miten olis esimerkiksi navigaattori varustettuna Nalle Puhin äänellä (Älä turhia hoppuile, ei sinulla ole kiire... Olisiko hansikaslokerossa hunajaa tai muuta evästä. Voi, ajoit ohi, ei se mitään, käänny seuraavasta ja yritä uudestaan), jollain poliitikolla, elokuvahahmolla, ideologistilla (mikä sana. Mutta ekoihminen: Älä. Käynnistä. Sitä. Autoa.), satuhahmolla - tai sun omalla äänellä!

  VastaaPoista
 33. Tekisitkö postauksen mammanpojista. Pilalle passatuista miehistä, joita äidit/vanhemmat hyysäävät vielä aikuisiälläkin ja ovat tehneet pojalle karhunpalveluksen asioissa, jonka seurauksena mies on uusavuton, riippuvainen vanhemmistaan yms.

  VastaaPoista
 34. postaus livin ohjelmista ja niitten nimistä, ei jumalauta mennee hermot tai ei oikeestaan enään ees mee vaan naurattaa niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooo! Erinomainen aihe, siis muun muassa lempparini Paras häämekko hakusessa, Hääkakkupaakarit, Kuninkaalliset häät, Julkkikselle morsian, Viidet häät ja kymmenet pikkujoulut vai mitä näitä oli. Ai niin, ainakin vielä yhen ihan oikeen muistan: Hulluna häämekkoihin! Mikä loistava formaatti!

   Poista
 35. En muista ootko jo postannut rasittavista ihmisistä kuntosaleilla, mutta tässä ois ehdotus! Tyyppejähän löytyy; tytöt jotka treenaa lähinnä alushousuja muistuttavissa minitrikoissa, laitteita varailevat kusipäät, laitteessa tauollaan istuvat ja kännykkää räpläävät tyypit ... Listasta sais vaikka miten pitkän. :D

  VastaaPoista
 36. SIKAHYVIÄ KAIKKI! Aaaa ihania ideoita! :)

  VastaaPoista
 37. http://www.etunimet.net/keksityt-etunimet/

  teet postauksen näiden nimien aiheuttamista mielleyhtymistä :D mulla ainaki begonia--> pekonia, marsilea-->marsipaani, aravis--> pentti arajärvi ym. ym :DD

  VastaaPoista
 38. Kirjoita niistä jotka aina valittaa: yhyy, miks välitätte jostain eläimistä, ku vanhukset näkee nälkää?! Mitä väliä jollai talvivaaralla, ku afrikan lapset itkee?? Mitä se Sini Saarela puolustaa meitä joltai luonnonkatastrofilta, kun täällä yksinäiset miehet ei saa pillua?!

  VastaaPoista
 39. olisko ideaa hoitaja-suomi sanakirja :D ku käytetään niin helvetin hienoja termejä jotka yksinkertasesti sanottuna tarkottaa tyyliin että pese ensin naama ennenku kosket likaseen vaippaan :--D

  VastaaPoista
 40. Hakusanat, joilla blogiisi on löydetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rummutan tätä!!!!!!111! :D

   Poista
  2. Ei oo todellista. :D Katoin et toi oli jonkun muun ehdotus ja kelasin että joojooloistavaa. Oho, se olinkin minä tammikuussa....... :') Mut rummutan silti!!!!111 Kahta kauheemmin!

   Poista
 41. Haluaisin itse saada sinun näkemystä tälläiseen asiaan kuin selän takaba puhuminen vs. päin naamaa sanominen.

  Kumpi on parempi? Loukkaako se selän takana puhuminen oikeasti enemmän kuin päin naamaa sanominen? Onko selän takana puhuminen pelkästään aina toisen mustamaalaamista vai voiko se olla ns terapeuttisesti oman mielipiteen purkamista ilman, että haluaa pahoittaa toisen mieltä?

  Nuo on aiheeseen tarkentavia kysymyksiä :)

  VastaaPoista
 42. Instagram, Twitter...

  VastaaPoista
 43. ^ nuo ja tumblr :) plus suositut pikkulissut a la peruskoulu

  VastaaPoista
 44. Insta ja #sporty #fitness #dailyworkout #protein #treeni #salilekasalilvika #eiduuniieituloksii etc etc ilmiö?

  VastaaPoista
 45. ärsyttävät anonyymit:D!

  VastaaPoista
 46. Iltatähteys tai muuten kuopuksen lelliminen ja esikoisen kohdalla vielä niin tiukkojen kasvatusperiaatteiden unohtaminen. Kun vanhemmat luovuttavat...
  Tai sitten ihan lasten suosiminen. Onhan näitä vanhempia, joilla on lempparilapsi.

  VastaaPoista
 47. Vitsit ja letkautukset, jotka oli hauskoja ehkä tietyssä tilanteessa joskus muinoin jos silloinkaan.
  Esimerkiksi. Aina, aina, jos keskustelu sivuaa jotenkin kaupunkia nimeltä Turku, on tasan varmaa, että joku heittää seuraavaksi "Turku on suomen perseenreikä", vaikka kommentti tulisi siltä tyypiltä, joka on ollut tähän asti hiljaa.
  Kun puhutaan lukiosta tai amiksesta, alkaa heti vääntö näiden kahden välillä, ja Siwan kassa ei unohdu koskaan.

  VastaaPoista
 48. Voisit tehdä jonkun häihin liittyvän postauksen :)

  VastaaPoista
 49. Mitä mieltä tai millaisina ihmisinä pidät niitä vloggaajia, jotka maistelevat kaikkea ihan hel****n tulista soosia tai vastaavaa :D

  Esim. https://www.youtube.com/watch?v=90oKn0KgOaM&list=UULgxPaDNDzJaMxyzRw4uiZQ

  VastaaPoista
 50. voisitko tehä postauksen narsisti miehistä ja naisista jotka ei vaan pääse irti niistä ?

  VastaaPoista
 51. Voisitko tehdä jonkun ärsyttävimmät radiomainoksen -postauksen?

  VastaaPoista
 52. Reilusti alaikäisista kiinnostuneista aikuisista,
  Siitä, miten ihmiset päättää toisen elämän (just vaikka ylläoleviin tapauksiin liittyen) olevan kokonaan pilalla,
  vanhemmusta jotka siirtää lmat traumansalapseen ignooramalla esmes lapsen itkun, suosimalla poikia ja dissaamalla tyttöjä, rankaisemalla lasta itkusta jne,
  lestadiolaisista,
  viiltelystä,
  taitelijoista.

  VastaaPoista
 53. Mites aiheeksi "Miten teitä miehiä huijataan"
  Vois kertoa ultra push-up rintsikoista ja pikkuhousuista,freddyfarkuista ja meikeillä ulkonäon muuttamisesta täysin toiseksi, netissä on paljon näistä jos vaan jaksat koota ja kertoa niistä Jennimäiseen tapaan! :)

  VastaaPoista
 54. Kannatan viimeisimmän anon ideaa (:

  Ja sitten siihen ehdotukseen:

  Samantapaista juttua olet muistaakseni jo kirjoittanut, mutta tosiaan siis siitä, kuinka netissä ihmisillä naksahtaa aivan täysin ja aletaan haukkumaan esim. sellaisen ihmisen ulkonäköä, jota ei edes tunne. Parhaimmillaan sellaista henkilöä, joka asuu aivan toisella puolella maapalloa,

  VastaaPoista
 55. Kiitos taas uusista ideoista, ylös on kirjattu!

  VastaaPoista
 56. Haluaisitko tehdä postauksen seksuaalivähemmistöistä (stereotypiat, tunnistaminen, käyttäytyminen, pukeutuminen, levinneisyys (:D) jne.) Uskon, että saisit aikaan hyvän ja hauskan postauksen :))

  VastaaPoista
 57. Käsittääkseni ihmisen pitäisi oppia ymmärtämään noin muutaman vuoden iässä, että muut ihmiset eivät tiedä/ajattele kaikkea mitä itse tietää/ajattelee. Minusta ei nyt kuitenkaan tunnu siltä, että ihan kaikille se on mennyt perille, koska edelleenkin jotkut kaverit ei tajua esimerkiksi sitä, että vaikka heillä ei ole töitä, minulla on. Tuntuuko sinusta Jenni koskaan tältä?

  Tästä tuli mieleen myös se, että joidenkin mielestä muut keksii koko ajan ihme tekosyitä kaikkeen. Esimerkiksi tämä työhomma... Sehän nyt vaan on tekosyy olla lähtemättä kahville tms. jos sanon että en voi kun olen töissä/menossa töihin?

  VastaaPoista
 58. SPOTIFYMAINOKSET. Jumalauta mulla hajoaa pää noihin : D Uskon että kovin moni pystyy tähän samaistumaan!

  VastaaPoista
 59. Tee taas teineihin liittyvä ragepostaus! :D

  VastaaPoista
 60. Tee susta ja Petjasta postaus.

  VastaaPoista
 61. Miltä kuulostais jonkinlaista kitinää ja valitusta raivostuttavimmista naapureissa. Tuli tässä mieleen kun koko yönä saanu nukuttua minuuttiakaan. Kun Rakas yläkerran ukko/akka/joku aivan muu, on toteuttanut kantapäillä kävellen järjetöntä uudelleensisustamisvimmaansa heti hiljaisuuden alettua, sen loppumiseen asti. Ja tätä on jatkunu jo kolmatta päivää.

  VastaaPoista
 62. Haluaisin lukea postauksen (vapaaehtoisen) lapsettomuuden mollaamisesta. Ellei ole ollut jo. Se tuntuu olevan niin kaikin puolin väärin, täysin ulkopuolisilla ihmisillä on oikeus kysyä että millos sinä niitä lapsia tai sano että kyllä sinäkin sitten joskus. ::))))) Töissäkin lapsettomille aina nakitetaan jouluvuorot ihan niiku vaan lapsellisilla olis perhe kenen kanssa viettää vapaata.

  VastaaPoista
 63. Sinä ihana ihminen! Toivon että ottaisit esille nyt tän niin h******n ärsyttävän uutismylläkän, mihin liittyy tällä hetkellä maailman suurikokoisin -tittelillä julkisuudessa oleva malli Tess Holliday. Kun ei tälle hölömölölle vaikuta olevan loppua näköpiirissä niin olisitko niin kiltti ja vähän sivaltaisit julkisesti täällä blogissasi :)

  Tästähän tekee aika herkullisen aiheen paitsi tuttu ja turvallinen teema kauneustandardit ja ulkonäköpaineet, mutta etenkin se, että työkseen paljon treenaavat ja vastaavat henkilöt ovat sitä mieltä, että nyt kyllä ihannoidaan lihavuutta. Anteeksi kuinka, että mitenkä oli? 1) Olet lihava = olet ruma ja epäseksikkyyden perikuva 2) Olet lihava = olet sairas 3) Olet lihava = olet pluskokoinen 4) Pluskokoinen = kaikki mahdolliset koot ja mallit ainakin koosta 1,45 ylöspäin.

  Jepjep. Ihan kuin mikään olisi mustavalkoista, täysin tietyllä tavalla, vain ja ainoastaan. Tässä maailmassa ihminen ei saa olla ihminen :D

  VastaaPoista
 64. Kirjoittaisitko tästä varsinkin Tumblrissa trendikkäästä ilmiöstä, kuinka kaikki nykyään yrittävät ahtaa itsensä johonkin itse keksittyyn vähemmistömuottiin? Eli siis esim. ollaan joku saakelin demi-, pan- tai plörtsyseksuaali, kun on pakko tuntea itsensä niin erikoiseksi ja uniikiksi lumihiutaleeksi eikä halua olla vain tylsästi hetero tai homo! Samaan syssyyn menevät ainakin transabled (terveen kehon omaava henkilö, joka identifioituu vammaiseksi ja kokee niin vaikeaksi elää väärässä kehossa, lolwut?) ja transethnic (kokee syntyneensä väärään kansallisuuteen: esim. valkoinen länsimaalainen, joka haluaa epätoivoisesti olla japanilainen). Tämä trendi on paitsi helvetin typerä, myös haitallinen siksi, että ei ainakaan edistä oikeasti syrjintää ja väkivaltaa kokevien vähemmistöjen asiaa, kun kaikilla on liian kiire leikkiä itse jotain sorrettua minoriteettia. Demiseksuaalisuuskin kuulemma tarkoittaa ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita seksistä ennen kuin kumppaniin on muodostunut vahva tunneside; joo-o, minuakin on niin usein sorsittu työnhaussa, pahoinpidelty baarissa ja laki ei ole antanut minulle oikeutta mennä naimisiin, koska en suostu uuden tuttavuuden kanssa sänkyyn heti ensitreffeillä...

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!